Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Ange, e delicioasa Crinuta la parada modei!

Paula, multumesc

Si, daca doriti sa-l vedeti si pe Gruia, la un anisor si un pic

Gruia, farama de steluta

offffffffffff..ce dor imi era de Gruia...mai ales Izabellei ...of course..
pupicei multi ..frumuselului

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

poze noi

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

mai..mai ...ce mindrulitza ai tu acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

de ce medicamentele homeopate nu trebuie atinse cu mana?

inteleg explicatii ce tin de igiena, sa nu contaminam pastilutele, dar de ce se spune ca nu isi mai fac efectul?

homeopatul zice ca ar fi "dinamizate"...si in contact cu mina..sau in apropiere de telefoane mobile..etc..isi pierd din energie...
stiu ca suna ciudat...dar e un fir de adevar aici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Anamona, ti-am trimis pe mail cum suna exact.
In mare, cura este una destul de simpla, probabil ati mai auzit de ea, cu cele 4 zile: 1. de proteine (carne SAU oua/brinzeturi plus cruditati), 2. de amidon (legume fierte, inclusiv orez, fasole, cartofi), 3. de carbohidrati (paste SAU pizza si seara OBLIGATORIU prajitura si cioco), 4. de fructe.
La micul dejun, in fiecare zi, fructe.
Apa, ceai, cafea nelimitat - dar neindulcite.

Pentru cine vrea descrierea exacta, v-o trimit pe mail ca am doua pagini scanate.

Eu n-am rezistat azi si m-am urcat pe cintar, dupa primul ciclu de 4 zile. Am dat jos 1,5 kg, asta si in conditiile in care m-am lasat de fumat (adica de "pufait", chipurile, din tzigarile de foi ale sotului meu, obicei care ajunsese atit de compulsiv incit deja fumam la hota, ca disperatii).

Mergi la inceput

Lidia, mie la homeopate cea mai grea chestie mi se pare nemincatul/nebautul cel putin jumatate de ora inainte si dupa. De cind iau homeopate mi-am dat seama ca eu, de fapt, tot timpul beau, sau maninc ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui anamona

de ce medicamentele homeopate nu trebuie atinse cu mana?

inteleg explicatii ce tin de igiena, sa nu contaminam pastilutele, dar de ce se spune ca nu isi mai fac efectul?

homeopatul zice ca ar fi "dinamizate"...si in contact cu mina..sau in apropiere de telefoane mobile..etc..isi pierd din energie...
stiu ca suna ciudat...dar e un fir de adevar aici..

wow, serios? Eu credeam ca tine strict de procesul de productie.

Bilutele de zahar se produc separat, si se achizitioneaza de catre diversii producatori (Plant Extract, etc).
Tincturile si dilutiile lor infinitezimale se produc iara separat si prin alte procedee.

Apoi se iau bilutele si se "impregneaza" cu dilutie, sau cu aburi de dilutie daca tot vorbim de 1000...
Si daca pui mana, care e grasa ca asa e pielea, stergi infinitezimala pe des'te.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Angelynna, ce fata frumoasa ai! Si imi place solutia cu patutul, si noi cred ca o s-o aplicam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anamona multumim de aprecieri

Nausica ma bucur tare mult ca mai avem vesti de la voi, am Ania cataratoare si frumoasa. Multumim de aprecieri si spor la cura
Ideea cu patutul...este asa din cauza ca nu sta deloc in el...cel putin nu mai statea ...asa ca asta ar fi o ultima solutie

Lidia multumesc si tie de aprecieri . Wow cate chestii cu homeopatele , oricum Crina a inceput sa le ia fff usor...ii pun in gurita si nu le mai scoate ...chiar ne sunt de folos...sunt pe drum canini sau masele

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cucu...;)

angy ce dra cochetica ai, acu pleaca la disco.

nerantula as vrea sa aud mai mult de voi.Mi-au placut pozele mult.

nausica ceva poze cu frumoasa Ania?
Aaaa si as zice dc nu e prea mult sa postezi cura pe forum, eu sunt interesata de astfel de cure disociate...eee acum dc oi ramane gravi, o tzin pt anul viitor.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si eu de o sapt. fac apx tot cu K dupa mine, de exemplu ieri mi-am facut wrapul= sling ;) am introdus una bucata copil si am facut clatite impreuna., a mers treaba de minune.Chiar am invartit clatitele in aer.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput