Bobocei de sept-oct 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 24
angelynna82 spune:
bau ![]()
Nikolici tare mi-e ca voi avea un arsenal in casa![]()
ce tare faza cu, clatitele 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
kllemi spune:
buna dimineata
...iaca si noi dupa o zi plina...dupa ce am fost prin mall mai de dimineatza si un pic prin parc, am ajuns acasa, nu prea a vrut sa manance....
a dormit, dupa care, iar am plecat, in vizita la niste prieteni...si uite asa am ajuns acasa la 10 seara ![]()
ange ami nu mai am cuvinte cat de scumpa este Crinuta..
..cel putin cu tricoul/bluza..ce-o fi pe ea este mortala
.....
fetele frumoase si pe sora ta care o atzatza cred, destul de mult la nebunii ![]()
![]()
babytza cum faci tu de te intalnesti cu toata lumea???
...eu propun altceva...o intalnire a mamicilor cu de altfel am inteles, ca se fac pe toate forumurile....adica noi de ce nu am putea sa ne intalnim???.....nu stiu cand, dar stabilim o data sa fie undeva mai spre seara, pot veni si tatici daca vor, evident, si sa ne facem o obisnuitza nu pe sapt. dar macar o data pe luna....a ce zici????
In legatura cu mancarea....am observat si eu la copilul meu, ca nu prea mai serveste de cateva zile...
..si nici lapte nu mai vrea asa cum vroia odata...adica din 210ml care il lingea de nu mai ramanea nici biberonul..
...acum daca bea 120ml sa zic saru-mana 
Iar in legatura cu homeopatele, spuneti-mi si mie de unde as putea sa iau ceva de calmare......ca in momentul cand se batea fierul, pe aici eu sforaiam in ghete.....asta e....si cum se numesc....VA MULTUMESC 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babytza spune:
Neata si de la noi
Sa fie o saptamana buna !!!! 
Sa curga cafeaua 

si pepsi 

Am avut o noapte....mai bine nu va zic
m-am dat jos din pat din 10 in 10 minute . I-am dat pastilute de dinti...se mai linistea apoi o luam de la capat cu scanceala
A luat si Nurofen, i-am dat si cu gel pe gingiute...a inceput sa sparga maseluta 4. Se vad foarte bine si caninii de sus si cei de jos. Nici nu vreau sa ma gandesc ce in gurita lui sau cat o sa o mai tinem asa cu nedormitul asta 
kllemi cand era bebicii mici ne vedeam in fiecare joi. Aveam loc de intalnire. Acelasi si aceeasi ora. Si cine putea venea , cine nu , venea saptamana urmatoare. Diferenta este ca puii stateau in carut cuminti
. As vrea sa vad cum ar fi acum sa ne intalnim la un restaurant vreo 7 mamici cu zbanghii ![]()
![]()
Ar fugii toti clientii 
Am putea sa ne gasim un loc de joaca unde sa facem intalneli, desi e cam periculos acum cu toate formele de gripa care bantuie orasul....La primavara va fi mai usor sa ne intalnim in parc, e mai safe in aer liber 
Intrebai de pastilute si intreba si Alessia. Se numesc Calms forte 4 kids, sunt tot de la Hyland's, au venit acum cu pachetul din USA. Spuneam ca i-am dat acum 2 nopti una. Sunt eficiente, insa parca mi-e teama sa ii dau mereu, le pastrez pentru situatii de urgenta....(azi-noapte trebuia sa consider ca a fost o noapte terifianta si sa ii dau
As putea sa iti scriu ce contine o pastiluta . Se gasesc si la noi bilute din toate , doar ca separat. Si la fel as putea sa iti scriu si la cele de dinti ce contine o pastiluta . Spune-mi daca vrei. Singura chestie e ca trebuie sa iei tu din fiecare si saci combinatia potrivita ![]()
Angelyna ce modeala mica ai acolo 

ce mandra e ea de rochita mamei ![]()
![]()
![]()
Nerantula o scumpete de baiat cu falcute 

foarte frumoase pozele ! Si voi la fel 

Va pup si ma bucur ca a inceput sa pape mofturosul 

nausica pup 
ma bucur sa te citesc
O s aintru pe mess mai des. Nu prea am mai intrat ca lasam lumea sa vorbeasca singura si dispaream din fata calculatorului
Si David isi trage diverse dupa el ca sa cocoate
cunosc stilul ....
Babytza si puii
Valentina
David