Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ada i-am dat C plus Cold, caci sunt singurele care merg de la 1 an, restul sunt de la 2, dar iti zic, azi nici urma de stranuturi si nici tuse!!! Acum l-a pranz i-am dat si din alea de dinti ca era saraca cu toata mana in gura pana la incheietura... si vad ca doarme deja de 2 ore jumate!! Eu sunt mega incantata!!!

alessia pastilutele acestea homeopate de care zicem noi nu se gasesc in folie de aluminiu, numai in plastic (care este permis) si intr-adevar nu trebuiesc atinse cu mana sau cu metal. Eu le pun in capac si de acolo direct in gurita, nu sub limba ci pe limba. Le ia cu mare placere desi mie mi se par cam cretoase... Eu zic ca nu are rost sa-i bai pastilute calma baby daca se trezeste pentru tzitzi, ideea era daca este ff agitata noaptea, plange si se foieste..... Altfel, e normal sa se trezeasca pentru tzitzica scumpa!! Plimbare placuta!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Crina mea nu tine pastiluta in gurita...atunci cum ii dau, daca sfarmitata nu???

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

angelyna pastilutele astea din SUA se dizolva instantaneu,nu are ce sa scuipe, cand i le pui pe limba s-au si topit!! Pe alea romanesti si eu le dizolv in apa inainte si le dau cu seringa picatura cu picatura...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nocom multumesc multt , asta nu stiam...pe cele romanesti mai intai le dizolvam si abia apoi i le dadeam

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lidia nu le-am atins cu mana, le-am pus intr-o lingurita de plastic cu putina apa. Intr-adevar se dizolva imediat, mi s-au si lipit de lingura incay a trebuit sa ii dau apa de cateva ori sa se ia. De asta o sa le un in lingura sa le far apa, se vor lipi pe-acolo posupun . Pana la urma am prodedat corect :). De ce crezi ca superi pe cineva?

Nocom bagat la cap :)

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ada, ai vazut ce scrie la sfasit in linkul dat de tine?

["Datele centralizate despre virusul gripal A (H1N1) de la sfârsitul lunii decembrie 2009 indica aparitia unor tulpini virale cu mutatia H274Y, care le confera rezistenta fata de tratamentul antiviral cu oseltamivir" (pt cei ce nu au deschis linkul: oseltamivir=Tamiflu)

acum sper ca noile tulpini sa nu fi ajuns si la noi in tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Am venit si noi de la plimbare
Raducu a papat si apoi a baut jumate de cana de suc de portocale
Eu nu i-am mai dau suc de fructe de mic..ca nu-i placea..dar de fapt alta era problema ..nu stie sa bea din biberon.. cu cana bea superrrr
De acum o sa-i fac in fiecare zi cate o portocala in storcator

Claudinna noi suntem de muuuult pe pampers nr5. si de vreo saptamana am observat ca il gasesc mereu plin de pipi si noaptea si ziua...si urme rosii pe piciorus..deci il strangeau..si nici nu mai tineau pipi. Acum e muuult mai bine de cand am trecut la nr 6.
Radu are aproape 12 kg..si niste pulpiteeee de le-ai manca.
Sunt super chiloteii de la pampersi..noi suntem multumiti de ei

Alessiaaseara Radu la masa a papat tot castronelul lui de legume cu carnita , apoi cu copanel de pui ca felul 2 si am zis ca s-a saturat. Ne-am apucat si noi adultii sa papam pizza. Pai am putut?
A mancat pizza cot la cot cu taica-suAtunci m-am gandit la tine

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lidia stiu mami ca nu se ating cu mana, nu se pun in fier, si nu se papa/bea inainte/dupa cu 30min /o ora. Si tot de la tine si fetele de aici stiu Insa dupa ce la inceput tineam cont de toate astea si aveau efect, la astea de dinti s-a intamplat sa nu gasesc lingurita de plastic si am pus mana pe ele. Au avut la fel efect....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

ada, ai vazut ce scrie la sfasit in linkul dat de tine?

["Datele centralizate despre virusul gripal A (H1N1) de la sfârsitul lunii decembrie 2009 indica aparitia unor tulpini virale cu mutatia H274Y, care le confera rezistenta fata de tratamentul antiviral cu oseltamivir" (pt cei ce nu au deschis linkul: oseltamivir=Tamiflu)

acum sper ca noile tulpini sa nu fi ajuns si la noi in tara

Pai, din pacate, e destul de normal. Nu prea ma pricep sa spun daca ar fi macar putin eficient pe tulpini noi dar similare, banuiesc ca noi inseamna evoluate (adica combinate pe ADN cu inca o porcarie)

Am citit un thread mai demult la debutul international al gripei, era o discutie a homeopatilor din india, anglia si nu mai stiu de pe unde despre INFLUENZINUM ca posibil tratament.
Influenzinum este un preparat homeopat rezultat din dilutie de gripa spaniola plus aviara parca (desi nici prin cap nu-mi trece cum pui mana pe astea si le faci dilutie homeopata ) si concluzia era ca nu, nu e eficient...
Recomandau ca tratament (preventiv) arsenicum, pentru SPAIMA DE A TE IMBOLNAVI. Anyway... m-a terminat discutia alora.

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

www.alocatie.ro/" target="_blank">ajutati alocatia sa creasca

Luca Daniel

aici cu mine

Mergi la inceput