Bobocei de sept-oct 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 18
alessia2005 spune:
Buna ziua dragi mamici...noi ne-am trezit..am papat..si acum intru la recuperat....
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
babytza spune:
Neata fetelor 
Ada eu am incercat azi noapte Calma ca era foaaarte agitat. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el noaptea
Se trezeste sa pape si apoi il apuca amocul de ta-su si nu mai e chip sa il linistim, urla cate o ora ca din gura de sarpe
Degeaba se duce tati langa el , degeaba il dam putin jos din pat, nu mai tace din gura pana nu il dau afara pe tati din dormitor, sa nu il vada. E a doua seara cand il gonesc pana adoarme soricelul
Insa aseara era deja atat de nervos ca nu s-a linistit nici cand a iesit el. Asa ca am zis sa incerc alea, ca era clar ca nu dintisorii erau buba. Si-au facut efectul dupa 5 minute. I-am dat o singura pastila. S-a linistit , nu a mai urlat, dar de adormit a adormit abia dupa 1 ora......E adevarat, nici nu s-a mai trezit sa pape la 5-6 , ci direct la 8.30. Deci au super efect si astea la noi
Ramo eu vars cate 2 pastilute de dinti in palma si le bag in gurita. Nu e musai sub limba, e prea mic sa nimeresti acolo. Ideea la ele este sa nu le inghita cu apa ca sa ramana cat mai mult in gurita . Vreau sa iti spun ca i-am dat si la 5 minute dupa papa sau i-am dat apa la 5 minute dupa. Si efect au avut oricum. Probabil mult mai bun ar fi fost daca nu i-as fi dat nimik inainte/dupa asa cum se iau homeopatele, dar au avut efect si asa. 
Acum ii plac atat de tare incat deschide gurita cand ma vede ca pun mana pe tub ![]()
La inceput le lua cam cu japca....
Lidia iti dau eu un link, in care vei vedea cat rezista culturile tale fara sa fie culese si care iti este castigul la fiecare planta sau leguma. Asa nu mai stai stresata. Alea care sunt gata repede, in 2 ore se strica. Alea puse la o zi au cate 8 ore timp de asteptare inainte sa se usuce.
Cand ne vedem pe ,mess iti dau link-ul.
Si stabilim si cand ajungi aici sa iei pastilutele 
Roxi multi pupici 

Babytza si puii
Valentina
David
alessia2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamona
pai de regula se trezeste de vreo 3-4 ori pe noapte si nu e deloc mare mancacioasa din contra.... azi de exemplu a sarit peste masa de pranz - fazele astea apar mai ales cand ma are pe mine toata ziua ca ea, profita ca poate fi alaptata de cate ori are ea chef si nu mai vrea sa manance in schimb. uff, dar sa stii ca are si calitati este o fetita foarte voioasa, ii place sa ne faca sa radem si gaseste mai mereu cate o modalitate noua. La ce ora e nascuta serena? Thea e nascuta la 7 dimineata. |
Buna Ana..da..asta vroiam sa te mai intreb si eu la ce ora ai nascut..ei..am vazut ca dimineata..noi..la 14.05...putin mai tarzior

Da..si Serena..face tot felul de schemite..cum le mai zic si eu..sunt tare dragalasi acum in perioada asta...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Fetele..cred c-am sarit pe aici..cand ati scris de pastile..ce le dati de somn?,..Homeopate..cum se cheama?..Calma..sau cum...ca Serena mea se trezeste de 3-4 ori..dupa tzatze..in se nsul ca are ochii inchisi..dar da din picioare..pana nu-i dai tzatze...
Am vazut ca vb si de Osteocare..eu i-am dat Serenei..e foarte bun..acum suntem pe Calciu Visol..ca-i mai ieftin...![]()
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Eu acum..nu-i mai dau Serenei Vigantol..de cand i-am dat OSTEOCARE..SI ACUM VISOL...caci ..contin vit d3...
Mami de doua printese:
300 spune:
Cred ca iar nu i-am dat de o saptamana vigantol
.
Babytza mersi, e bine ca le pot atinge, stiu ca se spune ca sa nule atingi. Pede alta parte, citisem mai demult ca la homeopatele din anii 60 era o regula s anu le atingi, acum resusesc sa faca dilutii mai mari si nu nu se mai contamineaza sa usor. Sau sa intelesesem eu...
Alessia de pastile homeopate era vorba, s-a facut anul trecut o comanda in masa pe aici de diverse pastile marca hyland's si au ajuns saptamana trecuta. Acum schimbam impresii.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
mamidestefan spune:
homeopatele nu se ating cu mina...nu se pun in palma...nici in recipiente de metal..nici un lingurite de metal..si lista ar putea continua...astea sunt recomandarile medicului homeopat
cit priveste concentratia..sa stiti ca in pastilutele hyland e foarte mica..cel putin din ceea ce scrie pe prospect...noi am luat concentratii destul de mari...pentru anumite afectiuni...si nici atunci nu se punea problema sa atingem bilutele cu mina..sau cu metal
..sper sa nu supar pe nimeni
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
alessia2005 spune:
Ok..am inteles..multumiri 300ptr ca m-ai lunminat...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Dar..cum..ca ele sunt fie in folie de aluminiu..fie in tuburi de plastic...sau in plastic merge..ca oscillo..e in tubulet de plastic...acum..sunt confuza..putina lumina please....![]()
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
fetele..va lasammm
..plecam un pic la plimbarica
Mami de doua printese: