Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Irina ma bucur sa te vad si ca sunteti bine, chiar daca mai ocupata!! Multi pupici pentru tine si minunatia Andreea. Si la noi olita se dorea numai pe post de palarie, asa ca am luat-o si am pus-o iar in garaj pana pe la vara asa... o sa vedem atunci ce si cum... Acum ar fi fost usor de folosit pt ca stiu cand face caca, invariabil dupa masa de dimineata si dupa cea de pranza la max 1 minut , dra daca ea nu este incantata, nu se poate!! Asa ca, mai asteptam!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
si pentru toata lumea! sper ca ati avut o noapte linistita, la noi a fost ff bine

anamona, imi place cum gandesti super fularul acela, modern! si buna idee! mi-am facut si eu ceva asemanator, insa nu e stil burlan
si eu sunt nascuta pe la 7 dimineata...si dimineata imi place cel mai mult!

multumesc tuturor pt raspunsurile cu vigantolul! Nocom, am vazut si eu ca Osteocare contine Vit D si da, dr a dat tratament pe baza unor analize! azi incepem tratamentul.

baby_boy, cate kg are Raducu?? m-a batut si pe mine ganduls a trec la chilotel nr 6, insa e de la 16 kg...mai avem pana acolo. insa, chilotelul este altfel decat pampers clasic si atunci cred ca ar merge. deja chilotel nr 5 mi s epare cam mic si ma refer la baietei, ca e nevoie si de ceva spatiu acolo, sa nu-i stranga. noi avem problema asta, se tot tragea de pampers, ca nu putea sa faca daca era strans cu body-ul. de cand am lasat body-ul desfacut nu mai are aceasta problema, iar noaptea folosesc clasic si mi se pare mult mai bine. eu nu renunt la chilotel ca e mai usor de imbracat un nazdravan si pt ca atunci cand il pun pe olita imi e mult mai simplu. astept detalii cu nr6, data viitoare poate incercam!

_irina_, sa stii ca te inteleg perfect cu timpul. pe mine toata lumea ma fericeste ca stau cu socrii si ca eu sunt cumva in vizita aici, ceea ce e departe de adevar! ai mai mult de strans...ca deh, batranii nu mai sunt la fel d estricti cu curatenia si ai copil mic..
cat despre olita...eu cred ca tr sa te adaptezi copiluli tau. cand ea va fi pregatita te va anunta. i-ai aratat-o, se joaca cu ea, stie la ce se foloseste...in niciun caz nu e bine sa fortezi copilul!
la noi a fost oarecum simplu, dar nu ma agit prea tare. daca stiu ca ar trebui sa faca, il mai pun dupa ce mananca sau imi mai spune el, daca nu...il mai si las in pace. dare el se aseaza pe olita, sta si facem daca are de facut, nu s-a intamplt sa planga sau sa fuga de acolo

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

am cautat si eu ce este Tamiflu, ca nu stiam:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Oseltamivir

Sa dau si eu o .

Avem pastile!!!! Si stiti ce facem cu ele?! Ieri seara cand am ajuns acasa Raducu era foarte nervos. Era aproape sase, i-am dat un laptic, i-am dat pastilutele peste un sfert de ora... era foarte agitat, tipa, il lovea pe Teo, arunca cu jucariile, m-am gandit ca jumatate de ora de liniste n-are cum sa-i strice, chiar daca era tarziu si poate seara nu-l mai puteam culca la ora obisnuita.
Asa ca l-am dus in pat si m-am intins nitel langa el.
A adormit. L-am lasat si m-am dus sa-mi vad de treburi.
S-a mai trezit azi dimineata, la 8.30!!!!!
14 ore jumatate de somn?!?!!???!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ada, deci copilul avea un motiv intemiat!
saracutii de ei, prin ce trec!
ma bucur ca a dormit linistit!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata

Claudinna eu una stiu ca sunt si dificultati cand nu stai singur in casa ta asa ca te inteleg perfect .

Nocom, de cand cu scutecele ude se trezeste si a mea la 8-9 in loc de 10-11 si n-as putea spune ca se culca mai devreme! Mai rau, ieri a dormit ziua foarte haotic, banuiesc ca are legatura cu aceele ore in minus de somn.

Scutece: azi-napte a supt o singura data - poate si din cauza mea ca am inceput de doua zile sa dorm adanc (oboseala?) si de dimineata ma pregatisem sa schimb un scutec pliiin... da' de unde, era un singur pishulete pe-acolo. Iii dau pantalonii jos o ia L sa o spele si se muta in living. Cand imi cere pantalonii, ma uit la aia de azi-noapte si aveau un crac uuuuud! Cum naibii? Cred ca i-a pus tot el scutecul aseara... e culmea!

edit: asta e a doua sesara in care a luat si Anda pastile. Ada tu reusesti sa le pui sub limba lui Radu? E voie sa le atingem pe astea? Eu am incercat sa mentin uninterval in care sa nu bea nimic, dar dupa cere san aproape mereu... Ieri am reusit s-o tin 20 de minute. Daca avei tips and tricks v-as fi recunoscatoare

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Ada da ce pastilute i-ai dat?!!!? Ca eu i-am dat ieri de cateva ori C pluc cold si vad ca simptomele de raceala au disparut , dar de somn, linistire..... nu stiu ce pastilute sunt.. Calma baby?? (ca si de alea am procurat)

Ramo la noi e simplu, ca nu are tzitzi, si pot respecta 20 de minute fara sa-i dau apa sau mancare... Incearca sa-i dai pastilutele la 15 minute dupa ce a supt, banuiesc ca nu va vrea iar in urmatoarea jumatate de ora...zic si eu...

claudinna

Azi ma duc sa-l recuperez pe Matei , deja 2 nopti fara el sunt chin.... Si Daria ii simte lipsa, se duce la el in pat si scotoceste pe sub patura....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

a, nu, i-am dat doar alea de dintzosi!

am luat si unele Calma, sa vedem ce efecte au, dar nu-i dau decat daca face istericale, urla noconsolat si nu-l pot calma eu jucandu-ma cu el, sau dandu-i ceva,etc.

Azi noapte a stranutat de vreo 5-6 ori in somn... a tusit putin si are mucisori. Sunt mega enervata, ieri era perfect bine si tocmai am taiat homeopatele pe care le lua de cand s-a imbolnavit Teo si a avut si el simptome (ferrum phosforicum si pulsatilla)
Cum am taiat pulsatilla, pac muciosii! M-am saturat!!!!

Tu ce i-ai dat de raceala? sa vad daca am cumparat si eu, si daca merg...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, haideti la proaspata

Cristina noi suntem inca la nr. 5...insa as vrea sa terc si eu la 6

Irina nici Crina nu sta la oala, asa ca am lasat balta proiectul asta, cel putin o perioada

Kllemi

Nocom ia niste in plus , Crina de obicei se trezeste la 8

Claudinna eu sunt bascuta pe la 08.00 dimineata...sa stii ca si mie imi place mai mult dimineata , multam de cafea

Ada sa stii ca nu te recunosteam ...insa aveam un gand ca esti tu , pastilute pt dinti i-ai dat? Crina noaptea a urlat putin...dar s-a calmat cu lapte si inspre dimineata a mai tras o tura...s-a linistit repede

300 eu homeopatele le zdrobesc si le pun in 2ml de apa, apoi ii dau cu lingurita sa le ia si sper sa treceti cu bine de dinti/masele

LE: Ada acum am vazut ce pastilute i-ai dat...data viioare iau si eu :D, multa sanatate

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Vreau si eu pastilutele ...cum sa fac ..

probabil ca s-a scris pe aici..dar eu am pierdut sirul...adica nu prea mai sunt la zi

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

aaaa..si mai vreau si eu niste vecine ...sa ma "fertilizeze"..si sa imi trimita cadouri

oare cum sa fac ...sa imi mai treca din "isteria FV"???

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput