Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Sa va spun ultima mea trasnaie...dupa o saptamina cu mult stres..m-a apuca isteria FV....deci m-a cam luat flama si pe mine...asta numai dupa citeva ore de jonglat cu arat..semanat...etc..
si eu acum ce ma fac ..daca la noapte culturile mele sunt gata..dati-mi ponturi?...sau pot sa las pe cineva sa mi le culeaga?...ca nu pot dormi bine la noapte

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

hahaha :) si tu?
sa stii ca si eu devenisem dependenta pe baza de stress, dar nici nu poti sa iti inchipui ce bine e fara, cat timp ti se elibereaza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Fetele...eu va las....sa aveti o noapte linistita..ne auzim maine...ma duc sa trag un somnic..langa micuta mea...Mi-e dor si de Alessia mea..mergem maine s-o luam de la ai mei..si sa va tineti..sa vedeti..scandal....

Noapte buna...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lidia si pe mine m-a cam luat flama, nimeni nu poate sa culeaga recolta decat tu....altii pot doar sa fertilizeze si sa hraneasca gainile

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia2005

Ana..Thea..ce face?....Doarme...?

Cum e ea..in general..ma gandeam ca daca sunt nascute in aceeasi zi..adica..ca Serena..mea..poate seamana..un pic...

Serena e linistita, mancacioasa..tot sa ai un bebel ca ea...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

pai de regula se trezeste de vreo 3-4 ori pe noapte si nu e deloc mare mancacioasa din contra....
azi de exemplu a sarit peste masa de pranz - fazele astea apar mai ales cand ma are pe mine toata ziua ca ea, profita ca poate fi alaptata de cate ori are ea chef si nu mai vrea sa manance in schimb.

uff, dar sa stii ca are si calitati
este o fetita foarte voioasa, ii place sa ne faca sa radem si gaseste mai mereu cate o modalitate noua.

La ce ora e nascuta serena? Thea e nascuta la 7 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Are multe calitati! Uite ca am aflat si eu o noutate despre Thea - ca a fost matinala :) Dar de ce la ora 7, n-ai fost cezariana? De obicei astea se programeaza dupa 8:30, dupa ce se sfarseste raportul de garda. A fost urgenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Vdrag daca pentru tine imbracamintea nu e importanta si sugestia cumnatei in legatura cu rochita nu e chiar asa de rea iar singurul argument impotriva ar fi ca sa nu o scoti din casa pe domnisoara prea dezbracata eu zic ca ai putea impaca si capra si varza, adica sa o imbraci afara cum vrei tu iar cand ajungeti la fotograf sa o echipezi asa, ca pentru poza. Am presupus sa pozele se fac intr-un studio si nu afara, daca e vorba sa faca pozele afara atunci nu as risca sa imbolnavesc copilul pentru o poza...

Eu va tot citesc din umbra, dar de cand stam la ai mei parca am si mai multa treaba decat cand eram aproape singura. Cel putin faceam numai Deea dezordine, acum e dezastru.
Fica'mea nu imi inchide laptop-ul, dinpotriva, ma da deoparte sa butoneze ea, deschide DVD-ul, scoate si baga DVD-urile si a invatat sa faca o gramada de prostii. Cel mai mult ii place sa mearga pe marginea de la canapea, ca pe barna.

Intrebare: cum a decurs la voi operatiunea olita? Ca la fica'mea nu merge de nici o culoare, nu sta pe ea, singura utilizare e pe post de palarie, castron sau jucarie... sunt la capatul rabdarii deja cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Irina, las-o balta o vreme. Olita, vreau sa spun... Inca e prea mica si nu-si da seama l ace foloseste. O veni si vremea aia!
Te-ai lamurit cu codul culorilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Paula multumesc mult!

Neaparat o voi vedea pe cea din Praktiker. Pe noi ne interesau dimensiunile - neaparat trebuie ceva de 160 si sotul stia de asta. Pana la urma daca se dovedeste mai bun un pat vom renunta la idee, doar dormim bine toti trei in patul actual.

acu ma retrag, am scris de pe tel.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

irina sa-ti explic.....la noi operatiunea olitza decurge cam asa: incepe si se screme, clar face kk, ii zic hai repede la olitza, se uita la mine, zice "no-no" si fuge, dupa ce a terminat de facut, vine cu olitza la mine si se aseaza pe ea si zic si eu "acum e prea tarziu"......sa faca pipi nici nu incape discutie am pus-o de cateva ori si dupa ce se ridica dupa ea facea pe jos ....asa ca stai linistita...mai las-o si incerci peste un timp

Va multumesc fetelor ptr. raspunsurile voastre in legatura cu inaltimea

ange

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

NEATA!!!!

si ca n-am mai dat de muuult!!!

Daria s-a trezit azi iar la 8 la lapticul de dimineata. sper sa nu se obinuiasca asa.... Parca era asa de bine cu trezitul la 9 jumate....

Sa avem o zi minunata!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput