Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Alessia buna, Crina doarme de poti muta patul cu ea dupa ce azi am fost in plimbari si doar 1 ora (cat a tinut drumul) a dormit

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona
daca un pacient are secretii nazale mari, tuseste si nu are temparatura decat vreo 37, atunci i se va prescrie Tamiflu?

Se pare ca da... Azi am vorbit cu o prietena de-a mea care e medic in Cluj, si-mi zicea ca asta e procedura, la primele simptome -> Tamiflu, care e un medicament antiviral, deci echivalentul antibioticelor pt. bacterii.

Anamona, mi-a placut mult fularelul tau, dar... am fost un piculet dezamagita - ma astepatam sa-mi vad nora impodabita cu el, nu magarusul
Ce face Thea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Ana..din cate stiu eu..da..se da Tamiflu..preventiv..gripa asta...actioneaza rapid..ca sa zic asa...si Tamiflu..ete un antiinflamator f.bun..si destul de puternic fata de paracetamol..oricum..din prima..luat paracetamol..la orice mic simtom...asa..zic aici medicii..si eu..drept sa spun..cred ca asa trebuie procedat,..acum..fiecare procedeaza cum crede...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

sau mai bine zis Buna dimineata
Am venit si noi de prin vizite.
Azi am fost la un baieiel de-o seama cu Radu. ce s-au mai jucat..ce au mai alergat..nebunieee
Ne-am simtit tare bine..si adultii si copii.
Stateam in masina la intoarcere si ma gandeam..ce bine e sa mai iesi si sa mai socializezima simteam din alta lume

ALta noutate este ca azi am trecut si noi la pampers nr 6. i-am luat chilotei..sunt foarte multumita de ei..se simte si Radu bine in ei si imediat ii trag pe el si-i scot

Luminita ne-a placut tare mult trenuletul vostri gonflabil..ca l-am comandat si noi..abia astept sa vina

Cdma bucur ca ai scris..chiar m-am gandit de multe ori la voi

Musettepinkam vazut si eu blondin frumos Ma bucur ca ai mai intrat si sper sa o faci mai des

Claudinnanoua dr. cand am administrat osteocare-ul ne-a zis sa intrerupem vigantolul,,daca voua v-a zis sa-i dati atata inseamna ca stie ea ce stie..mai ales daca a vazut analizele[pup

Referitor la vaccin...nici noi nu servim..nici sa nu aud.

Somn usor bobocime

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Tamiflu..oricum..nu are reactii asa adverse..f.mari..fata de ceea ce poate face vaccinul asta..ca sa nu zic..ca apoi..racesti..de nu mai stii pe unde sa scoti caciula..caci..cam asa ..se manifesta vaccinul acesta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom, dar e corect asa? nu se stie exact daca e gripa noua sau nu si pac se prescrie medicament asa puternic? Chiar asa mare e panica zilele astea prin spitale?

ma mir pentru ca eu am avut exact simptomele astea acum o luna, eram in a 4a zi de raceala cu simptome agravante insotite si de frisoane, doctorita mi-a ascultat plamanii, totul era in regula cu ei si mi-a recomandat sa iau in continuare paracetamol, picaturi de nas, pinasol si stodal daca ma va apuca si tusea.

e drept tratementul prescris a fost asa light si din cauza alaptatului dar totusi nici nu a fost vorba de Tamiflu desi am discutat un pic daca am porcina sau nu. Concluzia a fost ca indiferent de ce forma aveam, o duceam totusi bine pe picioare si nu aveam nimic la plamani. daca insa simptomele se agravau si in urmatoarele 2 zile, trebuia sa mai vin inca o data la consult.

Am incercat sa o probez pe Thea cu fularul dar lanica aia era cam intepacioasa si nu statea la poza.

Mergi la inceput

Buna Baby boy...si..somn usor...

Da..e nasol cu vaccinul asta...ei..sa speram ca totul o sa fie bine pana la urma...

Mergi la inceput

Ana..Thea..ce face?....Doarme...?

Cum e ea..in general..ma gandeam ca daca sunt nascute in aceeasi zi..adica..ca Serena..mea..poate seamana..un pic...

Serena e linistita, mancacioasa..tot sa ai un bebel ca ea...

Mergi la inceput

Baby Boy..ati trecut la pampers 6?..pai cate kg..are Raducu?

Noi inca suntem la Libero 4..ii vin bine..si n-o sa-i schimb..ptr ca ea se irita de la Pampers...

Dar nr6?..pe ale mele ..scrie pana la 14kg..ea are 10.500..am cantarit-o zilele trecute..si 80 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Sa va spun ultima mea trasnaie...dupa o saptamina cu mult stres..m-a apuca isteria FV....deci m-a cam luat flama si pe mine...asta numai dupa citeva ore de jonglat cu arat..semanat...etc..
si eu acum ce ma fac ..daca la noapte culturile mele sunt gata..dati-mi ponturi?...sau pot sa las pe cineva sa mi le culeaga?...ca nu pot dormi bine la noapte

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput