Bobocei de sept-oct 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 14
nikolici spune:
vdrag eu de obicei sunt f acida cand ma enerveaza cineva, insa marea calitate care cred ca o am, vad intodeauna partile bune ale persoanei si dc zice ceva care e pe lungime de unda cu mine...sunt de acord dc. nu nu, ce ce iti sugerez si tie sa faci cu cumnata.
Ia mai multe hainutze cu tine care iti plac personal tie ca nu ocupa mult spatiu intr-o geanta si vezi ce iese acolo la fotograf, poate tot rochitza mai sus amintita de tine ii va veni cel mai bine.Dc iti palce altceva decat cumantei ....so what? sa iasa razboi!
glumesc.
Esti mama Alissei TU nu EA!!!Mult succes si poate ne arati si noua ce a iesit .Pup
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Paula-Laura spune:
Ramo, m-am uitat azi la canapeua aceea din ikea. E complicat sa iti spun un pret pt ca variaza in functie de ce saltea/husa protectie/ perna folosesti. Am vazut una doar cadrul+ saltea si era 585 ron.Am vazut si o combinatie la 1200 ron...
Dar mi se pare mai degraba o canapea pt musafiri, nu sa dormi zi de zi pe ea
Ceva similar am vazut in Praktiker(nu mai stiu exact pretul 500-600 ron), daca iti e mai usor sa ajungi sa vizualizezi
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anamona spune:
Claudinna, eu am inteles ca persoanele sanatoase care au decedat nu au consultat un doctor inca de la inceput ci doar atunci cand boala s-a agravat.
ori daca nu s-au tratat corespunzator inca de la inceput, e logic ca boala sa se agraveze si sa apara complicatii.
eu una nu as face vaccinul, chiar daca lucrez intr-un open office si lumea mai vine si racita la birou. Nu as face vaccinul pentru ca ma tem de efectele adverse, nu neaparat acelea necunoscute inca ci de raceala pe care o poti face imediat dupa vaccin. In urma cu cativa ani, m-am vaccinat antigripal, am racit ingrozitor de rau imediat iar in iarna respectiva am facut inca vreo 3 recidive nasoale. Mi-a luat apoi vreo 3 ani sa imi refac metabolismul si sistemul imunitatar (toti acesti 3 ani raceam de 10 ori pe an, eram extrem de sensibila la orice expunere la frig)
LE: nu cred in conspiratii cred ca pentru unele persoane vaccinul chiar va functiona, cert e ca vaccinarea cat mai multor persoane nu poate decat ameliora raspandirea virusului, ceea ce pentru persoane ca mine care aleg sa nu se vaccineze nu poate fi decat benefic![]()
alessia2005 spune:
Buna seara din nou..nu am somn si bantui si eu pe aici..schimbul 3..e cineva?
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Da asa e Anamona..racesti ingrozitor dupa..daca sist. imunitar e varza???...Nasa mea care la facut..e cobza de racita..si in plus..nu vad de ce sa-l fac..ptr ca..oricum..dureaza doar 1 an..bine..ei zic2-3 ani..dar nu cred..si..chiar si asa..sa te vaccinezi din nou dupa...e o tampenie..
Ana...ma intrebasei de Tamiflu..pai..aici.la noi..la infectioase..il dadeau inca din a doua zi de prezentare a pacientului..pe semne..ca aceasta gripa avanseaza destul de repede..
Mami de doua printese:
angelynna82 spune:
CD normal ca bobinache e bine
, tinem pumnii la eco si control.
am Mikul
Stie el de ce nu te lasa in pace acum
, glumesc. Nici Crina nu ma lasa de multe ori sa imi fac treaba
, ii pun baricade...insa a prins ideea si trece pe sub scaune acum![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
alessia2005 spune:
Ei..acum..depinde si de sisit.imunitar al fiecaruia...oricum..oscillo..e grozav de bun..luat preventiv..si la primele semne de apratie a racelii...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Din cate stiu eu..gripa de raceala..se deosebeste prin faptul ca se manifesta si prin temperatura...nu-i asa?,...sau ma insel...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Buna Angy.....ce faci?..Mititica e bine? doarme?
Mami de doua printese:
anamona spune:
alessia sunt 4 feluri de gripa care circula acum: AH1N1 se poate depista doar prin analiza de sange, nu iti dai seama doar dupa simptome.
daca un pacient are secretii nazale mari, tuseste si nu are temparatura decat vreo 37, atunci i se va prescrie Tamiflu?