Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

300 si eu sunt o tipa infipta in general si spun lucrurilor pe nume,dar aici nu prea imi pot permite lucrul asta pentru ca de cate ori am facut-o nu am avut decat de suferit de pe urma sotului, fiind foarte atasat de familia sa, dandu-le intotdeauna dreptate, neavand nici un cuvant frumos de spus despre mine, iar cumnata mea este boss-ul familiei lor!

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Vdrag dar acum tu esti familia sotului! Of! Atunci zi ca ea si fa ca tine si daca se mai ia de cum iti cresti copilul arunca un ochi aici, poate iti vin idei: http://www.kellymom.com/bf/criticism.html. Aici e vorba de alaptat dar chiar merg extinse la orice, imaginatie ai sigur .

Anamona ai dreptate dar atat de talentata nu sunt! Ce-am fact a fost in colaborare cu altii . Am doar initiativa.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Dya, mi-am facut vaccinul pt ca m-am cam speriat..asha sunt eu mai influentabila
ideea este ca vrand-nevrand tr sa mergem la piata, la magazin...sotul incepe examenele...si nu vreau sa aducem acasa virusul si nu vreau sa ma imbolnavesc delok! chiar daca as duce-o, ca nah, zic ca-s sanatoasa...dar deja am vazut cazuri de oameni sanatosi care mor din cauza acestui virus
de fapt m-a convins si verisoara mea, care e asistenta medicala...ea are deja 2 socuri anafilactice la activ si i-a fost ff teama, dar lucreaza in liceu, cu muulti copii si au avut si cateva cazuri, asha ca s-a hotarat sa-l faca si l-a facut inainte de Craciun...nu a avut absolut nimic, n-a facut niciun fel de forma de gripa. ea fiind o pers impotriva vaccinurilor, nu s-a vaccinat niciodata de sezoniera
so...nu am auzit de efecte adverse...si ce poate fi mai rau decat moartea?
ete asha am gandit si aseara l-am facut si pana acum nu am nimic. sper sa fie ok in continuare!! este un topic deschis pe tema asta...am gasit acolo cateva din argumentele mele

kllemi, Razvan are 85-86 cm si il imbrac cu 92, ca cele 86 il strag deja...bine, acum inaltimea fetitei tale tr raportata la o medie de inaltime la fetite, dar eu cred ca este tocmai bine! mai conteaza si mostenirea genetica

Lumi, super trenuletul! sa-l stapaniti sanatosi!!!

babytza, interesant gulerul acela! anamona, inca n-am apucat sa intru pe mail, dar o voi face cand termin programul de seara
eu am o idee de asha ceva, de ceva timp mi s-a cuibarit in minte, dar n-am avut cand sa o pun in practica. o sa va arat. am avut asha ceva cand eram mica si mi-a fost ff util. arata cam cum a explicat Ada

alessia2005, am fost azi in Craiova, ne-am plimbat prin centru, am vazut patinoarul...dar n-am indraznit sa intram pe gheata, de fapt, nu pt asta venisem

am fost la dr, am luat analizele. e ok, dar lipsa de calciu si luam osteocare si usoara anemie, dar o tratam dupa ce scapam de lipsa de calciu
mi-a dat sa-i dau pe langa osteocare cate 4 pic de 3 ori pe zi de vingantiol. cum vi se pare?? lipsa de calciu e cam maricica...

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna,

Nocom mai da' ce fata gospodina ai

Lidia te am cu drag si sper sa mai intri la noi...cand te mai lasa Izabella

Babymom offf, ce noapte ai avut...

Babytza la cat mai multe iesiri cu sotul

Clau si Crina a avut o trezire la 01.00..da' pana la urma s-a hotarat sa traga totusi la pat . Nu stiu ce sa iti spun referitor la vigantol...poti sa mai consulti inca un dr?

Anamona, Babytza tare faine gulerasele

Nikolici am pe K si pe tine, cum mai sunteti?

CD da' chiar crezi ca te uitam asa repede , samburica si Mikul ce fac? Multi ici mamico

Alessia eu numai la MW fac omleta, ieise buna, treaba e sa o tii cateva minute pe medium

Kllemi, Crina nu a stat bine la masuratoare...insa cred ca are undeva 78-79cm, tare scumpa cu dataaa

Vdrag poate ar fi mai bine sa stai de vorba cu, cumnata ta...asa ajungeti la o intelegere , oricum ar fi trebuie sa fie bine pt Alissa, capul sus, tu stii mai bine ce si cum

Cunoaste-ti cumva un dr. care poate oferi consultatii, eventual operatie [entru hemoroizi...e vb de mama, in curand tre sa se opereze altfel. va fi nasol rau, va multumesc mult

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Suntem bine Ange, multumim de intrebare, Mikul, are 0 masea si tot 4 dintzi, face un kk imprastiat si e pe lapte de soia, in rest totul ok, astazi a iesit cu tati in parc, cat am fost eu la masaj si a cazut in noroi, in repetate randuri, nu-ti imaginezi cum era
bobinache e bine, cred, sper, abia saptamana viitoare mergem la control+eco, din pacate nici timpul meu nici al dr nu imi permite vizite mai dese

Suntem bine, dar Mikul nu sta nicio secunda fara mine, el nu se joaca ever singur, vine cu mine chiar si la baie, la shushu, stie sa imi inchida laptopul si o face imediat ce il deschid, nu pot face mai nimic prin casa pentru ca trage de mine sa ne jucam, daca incerc sa imi continui treaba pur si simplu incearca sa se catzare cu picioarele pe mine, deci...timpul nu e de partea noastra, noroc ca seara nu sta pana tarziu si multzumesc lui D-zeu noaptea doarme, cu noi ce-i drept, iar asta imi lasa timp sa scotocesc net-ul dupa apartamente de cumparat ca doar vine bobinache si n-am unde sa-l culc

Va citesc, incerc sa fiu la curent cu ce mai discutati, dar....m-am facut timida si stau mai in umbra o sa mai postez din cand in cand sa stiti de noi

cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

claudinna mie mis e pare ff mult vigantol, dra daca lipsa de calciu e asa mare cum zici... trebuie sa-l fixeze cumva pe cel luat din lactate si chiar siropel... CRed ca dr stie ce zice...

vdrag daca si tie iti place rochita de ce nu o luati la voi intr-o geanta, iar pe drum fetita sa poarte pantalon si pulover si ce-i mai trebuie.... Noi tot timpul avem la noi haine de schimb in caz ca se intampla ceva.....se uda, se murdareste....

Caciula burlan are si fi-miu chiar si acum, mare fiind, este ff buna la ski. Am luat-o iarna trecuta de la quelle. Din pacate nu sunt prea aspectuase.... Gulerasul este mai fain, mi-a placut mult cel al soricelului David, iar cel al aneimona este ff shic!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

vdrag, si eu ti-as sugera acelasi lucru ca si Nocom, dar asa cum a zis si ea, doar daca si tie iti place rochita respectiva.
ai foarte mare dreptate ca hainele nu conteaza la copii, ei fiind frumosi oricum, dar fiind vorba de o poza cadou nu cred ca ar strica sa te conformezi normelor sociale si sa o imbraci mai deosebit, fie rochita sau pantaloni.

daca sotul tau are asemenea atitudine, poate ar trebui pur si simplu sa ii ignori cu zambetul pe buze si sa faci asa cum consideri dar fara sa aduci absolut nimic in discutie. nimanui nu ii place sa ii fie criticata familia, lasa-i pe ei sa isi dea in stamba, sotul tau se va lamuri singur cine are dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Babytza, ti-am dat PM, da-mi te rog nr tau de telefon c anu il am si nici pe mail nu l-am gasit

CD ma bucur ca sunteti bine!

Vdrag eu zic sa iei la pachet rochita respectiva(daca iti place) sau alta rochita. Fiind vorba de poza "regizata" probabil c anu ar da bine ca 2 copii sa fie imbracati elegant si unul mai grosut, de strada. Dar ca sa te descarci putin ii poti spune ca ai uitat cu ce trebuia sa o imbraci macar sa vezi cum se supara, dupa care o "calmezi"

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Rox la tine, la Mik si la bobinache. Macar un salut pe zi sa dai, sa stim ca sunteti bine. Bafta cu ap! Ai dat vestea rudelor prin alianta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Lumi, in sfarsit v-am vazut in inceputul de nou an :)
m-am minunat ce multe jucarii frumoase au hunii (deh sunt 2), puf-ul cel albastru si frumosul bradut albastru...se vede ca e casa de baietei.

hunii sunt minunati, s-au inaltat, au acum alura de baietei maricei :)

Mergi la inceput