Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300, daca intrebi de unde se pot cumpara gulerele si nu firele colorate, eu l-am luat din Motivi, nu stiu daca mai are rost sa iti cumperi acum, ca trece iarna, dar poate poti sa iti faci (am vazut ca esti talentata) pe acelasi principiu dintr-un material moale din bumbac sau jerseu.

LE: daca te hotarasti spune-mi ca sa ii fac niste poze mai detaliate, sa vezi cum vine si la spate sau in locul unde se formeaza opturile....nu am mai stat acum ca e un pic complicat, trebuie sa tina careva contra (si nu era decat T prin preajma) pentru e pe elastic si se strange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Am gasit asta, poate va intereseaza si pe voi vreodata:

The major requirements for toddlers from one year of age to three:

Calories: about 1300
Protein: 16 grams
Vitamin A: 400ug RE
Vitamin C: 40 mg
Thiamin: 0.7 mg
Riboflavin: 0.8 mg
Niacin: 9 mg
Vitamin B6: 1.0 mg
Folate: 50 ug
Calcium: 800mg
Iron: 10 mg

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Mama anamona ce magarus cochet aveti voi acolo!!!
Acum am inteles ce ziceai tu acolo de 3 inele.... multumim frumos

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello, hello,

aici ninge la greu... o sa ne acopere zapada. Am iesit putin cu Elsa, inota prin zapada.

Mai, dar voi ma credeti pe mine Claudette? Ce gulere frumoase aveti voi! (babytza, anamona, merci pentru poze) Eu o sa fac un burlan simplu, cu ochiuri pe fata si fara alte nebunii, ca nu vreau sa ma complic. Poate la iarna urmatoare sa fac unul mai smecheros. E clar ca dupa ce am vazut pozele voastre, o sa-mi fie si rusine sa vi-l arat pe asta pe care il fac acum, atunci cind va fi gata, poate la primavara. Culoarea e tare faina, e un mov-lila, foarte cald. macar atit:)

anamona, deci esti pe finante? E o super meserie acum, ai fost inspirata. Eu de la economie am trecut la suport pt clienti pt un soft ERP. Iar acum imi caut ceva in consultanta, daca se poate freelance si de acasa ar fi marfa. Moama, ce de conditii am! gata, ma opresc!

o seara buna!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Va pupam cu drag mamici si pitici!
Am mare nevoie de parerea voastra asa ca incep a va povesti despre ce este vorba: sora sotului meu care este si nasa printesei mele este genul de persoana -daca nu esti de acord cu mine,esti impotriva mea- avand cu ea pana acum ceva discutii si divergente despre felul meu de a-mi creste fetita, nefiind de acord cu conceptiile ei invechite sau cu ce aude de la diverse persoane. Ideea este ca relatia noastra nu este una din cele mai bune! Pentru ca in curand este ziua soacrei mele care este o femeie deosebita si total diferita de fiica sa, cumnata mea a hotarat sa ai oferim ca si cadou o fotografie artistica cu cele doua nepoate si un nepot pe care acesta ai are. Lucru cu care am fost de acord considerand ca este un cadou frumos si deosebit! Toate bune pana aici, dar pe langa sms-ul din partea cumnatei mele cu data si ora la care trebuie sa fim la fotograf, mi-a dat si indicatii si cu ce ar trebui sa o imbrac pe fetita mea, lucru care mi s-a parut deplasat si rautacios!! Acum astept parerea voastra: sa o imbrac pe fetita mea asa cum cumnata mea mi-a sugerat sau sa aleg altceva!

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna seara fetele..am venit si noi de afara...brr..frigut..acum pe seara..am facut si eu o baita repede..ca pe seara intra Sere..si n-am loc...

Am facut pestele acela nototenia..ce sa va zic..gustos...dar parca mai bun e pastravul..sa nu vb de somon..ala-mi place la nebunie...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

vdrag si mie mi se pare deplasat ca ti-a spus cu ce sa-ti imbraci fetita.. daca ceea ce a sugerat ea este ceea ce ti-ai dori si tu sa poarte fetita ta in aceasta sedinta foto, ok, daca nu - NU!!! Probabil a primit si ea de la fotograf niste atuu-uri, gen sa fie culori deschise pt ca fundalul este inchis.. sau fiecare copil sa aiba alta culoare ca sa nu fie monotona poza.....

Poate ar trebuis a discutati mai mult depsre aceasta sugestie a ei, despre ce e vorba,.. si daca este doar parerea ei acre nus e potriveste cu a ta - IGNORA-O!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Sincer Nocom sugestia ei nu este foarte rea si este vorba despre o rochita primita de fetita mea de Craciun de la unul din fratii ei. Ceea ce ma deranjeaza pe mine este ca eu consider ca fetita mea este frumoasa indiferent de ceea ce ar purta, si crede-ma nu are imbracaminte urata! Doar ca eu am alte gusturi si pentru ca este destul de frig si in general cand iesim afara impreuna, o facem doar cu carutul si calatorim cu autobuzul, poarta in general pantaloni deoarece doresc sa fie imbracata cat mai calduros. Consider ca oricat de artistica ar fi fotografia orice copil este frumos indiferent de ce ar purta, daca si fotograful este bun. Pentru mine imbracamintea nu este cea mai importanta, ci poza in sine si ceea ce surprinde ea!

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Kllemi ce zici atunci de Andrei care are 89 cm ii iau hainute 92 si ii vin fff bine.Eu am inteles ca la 1 an e normala inaltimea de aprox 80 cm si la 1 an jumate aprox 86 cm (si crede-ma ca am intrebat in toate partile sa vad cu cat e maiinalt andrei decat trebuie) asa ca Amalia nu e deloc inalta.Andrei e camcu 5-6 cm peste inaltimea pt varsta lui asa mi-a zis dr in decembrie.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Suna cunoscut ce zici tu acolo. Sofia are pijamale cu labute masura 92 (cele 86 le-a purtat pana i-au ramas mici), dresurile masura 23-26, sa mai spun?

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Vdrag, ai dreptate. Imbaca fata cum vrei tu si spune-i cumnatei tale ca a fost frig sau ca maraia ALisssa in inainte sa pleci de-acasa si n-ai mai imbracat-o fitzos, etc... Asta ca sa nu te certi cu ea. Eu n-am patit chestii de genul, dar sunt si o tipa mai infipta cu familia si poate si de-asta.

In plus nici eu nu mi-as scoate copila in rochitza iarna la 5 grade. Asta e.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput