Bobocei de sept-oct 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 11
alexa si mami spune:
Nocom super poze
v-ati cam distrat de sarbatorile astea!!!
Lumi, ai sters pozele:(((
ce zi superba e azi, am stat 2 ore cu ccc copiii in parc, dezmat mare
kllemi spune:
buna fetele.....beeeyyyy ce limbaritza ave-ti pe cuvant ca nu pot sa tin pasul.....cand vreau sa spun si eu ceva...ce sa vezi ca se epuizeaza subiectul si trece-ti la urmatorul
.....ia, hai......acum gata, liniste, sa vb. si eu....![]()
![]()
In primul rand am foast la dr. joi seara....si bineinteles ca am stat 3 ore de imi venea sa urlu
(doar ca sa vedem cum stam cu gatu', si este ok
)....in sf. am intrat si avem 9.800 kg. si 79 de cm......aici e problema, am impresia ca este prea inalta ptr. varsta ei, voi cati cm ave-ti???....m-am intalnit cu diferiti copii care erau mai mare la varsta ca ea si totusi mult mai mici ca inaltime...
In al 2-lea rand, vreau sa spun ca ma terminat zilele astea, cum sta sa ii aspir nasu'
...o vad ca nu mai poate sa respire si doar ii zic..."mergem sa luam mucii??" se uita un pic la mine dupa care fuge la aspirator, ma asteapta pina asamblez tot aresenalul si o aspir...cand simte ca nu mai are, se trage si zice "dataaa.."
(adica gata)
![]()
...e mortala
babytza da chiar asa, cu pozele tale care le pui pe
shutterfly....NU VAD NIMIC 
ada stiu cum te simti...am avut si eu aceeasi problema si in privinta copilului(ca nu are cine sa stea cu el) si a banilor(ca parca, nu imi vine sa dau atatia bani ptr. mine)....pina la urma mam apucat sa fac facultatea pe care o vroiam de mult (ca am zis ca tot stau acasa si odata apucata nu o mai lasa indiferent de situatie).....sper din suflet sa poti face acel curs pe care til doresti 
anamona vb. de rushii, cred ca acum 2 cap. dar nu am apucat sa iti raspund...eu nu mai alaptez de 2 luni....cred.
..asa ca tot sunt ingrijorata, de ce nu-mi mai vine odata?? 
Si mai aveam ceva de spus,
daram uitat....revin ..daca mai apuc ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Salutari si de la noi!
Am citit putin acum ca doarme Andrei.
Sa stiti ca am vazut si eu isteria cu vaccinu de la Matei Bals.Cata lume ...
Eu nu il fac sigur,sotul vrea sa il faca sau cel putin asa zice cand vede isteria.
Am citit ca Claudinna l-a facut.Care au fost argumentele pro vaccin.Si cum te simti esti ok,nu ai facut o usoara forma de gripa.
Nikolici sa stii ca eu am fost azi cu Andrei la Hypermarket asta e oricum eu ma gandeam ca si daca merg singura si iau eu ii dau si lui deci nu il pot proteja 100% nicicum.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nocom spune:
Salutare,
Daaa, fff cald afara, am fost cu gaza cred ca 2 ore, apoi a venit si tac-su acasa si a mai stat si el..... FFFF frumos, dar am inteles ca iar se raceste, de luni [trist].
300 
kllemi mie nu mi se pare inalta, Daria are 80 de cm si este micutza fata de cei mai multi bobocei de aici... I-am luat niste hainutze 86 si ii sunt largute... [trist]. 
Alina, dyanira, any.p

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
kllemi spune:
nocom si eu ii iau hainute marimea 86...ca ,daca ii iau 80 parca sunt prea fixe.....oricum multumesc ca mai incurajat
...am crezut ca amcel mai inalt copil ![]()
....glumesc....dar am zis....pe linga ceilalti copii care sunt mai mari ca varsta decat ea, mi se pare prea mare......sau sunt aia prea mici??? ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
Am iesit si noi prin zona si am sfarsit in noul nostru mega image de unde voiam sa cumpar un insecticid ca mi-a zis sotul ca a prins un vizitator. Ei bine am luat orice numai raid nu.
Anda are in sfarsit pasta si priuta de dinti, acu vazui ca cica e pt peste doi ani... ei asta e, mie mi s-a parut mica.
Titza dormi si ea 15 minute azi ca s-a trezit cand am pus-o in pat iar acum a adormit iar in brate.
Kllemi nu e inalta Amalia; si dac-ar fi ce??? E tare scumpa cu gata al ei!
Nocom cand ne-am vazut in toamna Daria arata super! Ia sa nu te mai vaiti ca ti-o iei

Fug sa depun comoara la somn; tati face pizza, de data asta cu blaturi cumparate. E vreau orez chinezesc,. luai si legume, sos de soia deja aveam....Yuhuuu!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
dyanira spune:
Kllemi ce zici atunci de Andrei care are 89 cm ii iau hainute 92 si ii vin fff bine.Eu am inteles ca la 1 an e normala inaltimea de aprox 80 cm si la 1 an jumate aprox 86 cm (si crede-ma ca am intrebat in toate partile sa vad cu cat e maiinalt andrei decat trebuie) asa ca Amalia nu e deloc inalta.Andrei e camcu 5-6 cm peste inaltimea pt varsta lui asa mi-a zis dr in decembrie.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anamona spune:
am pus poza cu gulerul pe emailul comun
Kllemi sa stii ca si T are ca inaltime tot pe acolo :) dar ca greutate are doar vreo 9 kg. Poate si din cauza greutatii dar body-urile si pijamalelel de 6-9 luni de la Next ii sunt numai bune acum :)
multumesc de raspunsuri, si eu as suspecat un pic faina cam multa daca nu e asta o sa incerc sa reduc timpul (puterea cuptorului minima e 850W si pe minim l-am folosit)
300 spune:
Se vede ca sunt "singura"
, am vazut poza de pe mail imediat ce a fost anuntata! Anamona avem acelasi magarus, Anda l-a primit de ziua ei, la fel de rosu. Nucred ca as avea rabdare sa-l lucrez ca trebuiea scad ochiuri. N-am mai tricott din liceu. In plus ar trebui sa combin 1000 de fire in culori dracesti ca mie-mi plac alea, probabil sa compensez zecile de ani in care am purtat exclusiv bleumerin, gri, negru, crem, kaki si alb. Unde se pot cumpara?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...