Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

intrebare tehnica:
am facut si eu chec la cana si a iesit cam naspa....in principal din cauza ca e tare

ce oare am gresit?

eu sunt afon in ale bucataritului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

CD si multi si tie si lui Bobinache si Mikului!!!

anamona, mie painea cu iaurt mi-a iesit cam moale:):) ca sa nu zic cruda...
eu cred ca fie ai pus prea multa faina, fie ai lasat prea mult la cuptor sau la o putere mare.
si eu sunt la fel in ale bucataritului si nu mai fac paine cu iaurt:)

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

intrebare tehnica:
am facut si eu chec la cana si a iesit cam naspa....in principal din cauza ca e tare

ce oare am gresit?

eu sunt afon in ale bucataritului....

Trebuie sa-l tii cam max 3-4 min...altfel iese tare..atat..cam asta-i secretul....

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Am uitat fetele...de reteta cu omleta la cuptor..iese delicioasa...

Bati ouale..si pui in ele, suc de rosii, sau rosii tocate marunt, ardei gras, branzica. verdeata..sau combinatie intre ele..ungeti un vas de yena sau de pamant cu unt..si o dati la foc potrivit cam 20min..depinde de cuptor..iese f. buna...la micro..iese cam tare...

Mergi la inceput

Trebuie pus neaparat rosii..ca altfel iese tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ananmona puterea cuptorului a fost prea mare. Si eu patit la fel primele 2 dati, apoi am dat cuptorul pe mediu si a fost super... Pofta mare!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Noi..mai stam o jumatate de ora ..si apoi mergem pe afara..ca-i frumos..pe la voi cum e vremea?

Eu ieri n-am spalat..cc-am zis ca-i vreo sarbatoare..cand ..ma uit in calendar..se spala inca de pe 7......acum bag mai multe masini..deja 2...se terminara..urmeaza a treia...

Dupa ea astept..ca sa iesim afara apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

alessia pe 7 a fost sfantul ion, mai bine ca n-ai spalat.

eu am fost azi la oftalmolog, de joi sunt biciclista cu acte-n regula

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

SAbinel bine-ai venit in clubul biciclistelor.

anamona eu am facut pedagogicul asa ca am facut din toate cate putin

Roxanaaaa bine-ai revenit

Nocom cum va distrati voi gagicile

Lumi

La noi sunt 12 grade,am fost afar la plimbare..e super ,zici ca vine primavara.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anamona vreau si eu poza cu esarfa aia, suna bine! Si eu am virat destul de spectaculos, de la stiinte politice la IT hardware...

Ada regret teribil dilema in care esti pusa, sper sa iei o decizie care sa te avantajeze. Daca vrei sa vorbim mai multe poate te scot la o cafea. Cu sau fara cpii (a doua varianta imi scapa, cum e sa mergi pe strada fara copil agatata de tine?)

Anda a invatat sa scoata opritoarele de la usi acum am unul in buzunar.

Nocom iesi si tu cu gaza, nu sta in casa!

(poate ai iesit... numai eu n-am reusit sa ies, am o stare oribil, cu rusii de azi-noapte).

Paula, eu ii leg un vaticutz-bandana de cand a dar frigul-vantos. Daca nu fac asta are ori pulover pe gat ori un fular daca nu am alta solutie pe moment... Eu folosesc rar fulare.

Babytza pe opera nu merge shutterfly, ma duc sa copii linkul sa-l deschid intr-un browser acceptat

edit: vazui .
Roxi da de dce nu scrii mai mult?
anamona incearca sa lasi checul mai putin sau sa modifici puterea cuptorului. Nu-i cazul la tine dar daca faci 2 cani odata trebuie sa lasi mai mult, microundele se impart la cantiatea de ce-ai bagat acolo. De asemenea, checul se poate intari dupa ce l-ai scos. Daca pare bun imediat ce l-ai scos de la MW, scoate-l repede si taie-l felii, in felul acesta se raceste mai repede si nu se mai gateste singur de la propria caldura. Am observat fenomenul asta cand am copt seminte de dovleac, eu le scoteam bune apoi se ardeau afara! Si checul chiar mi s-a intarit si mie dar am reusit sa salvez vreo 2 in felul descris mai sus (macar partial)

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput