Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

..mergem mai incolo sa luam....Gata..fructele noaste..facui decat mere cu portocala..ca avovado..nu mai avem...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

ei..cum aparu scris..era vb de avocado..ca luam mai incolo..acum papam..si apoi..intru la recuperare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

piolica, sunt specializata in Finante :)
mi-ar fi placut si mie matematica pura, dar in clasa 12 cand m-am hotarat sa renunt la muzica era imposibil sa ii ajung din urma cu materia pe cei de la liceele de profil real.

Abe am renuntat la muzica pentru ca nu imi mai vedeam niciun viitor...muzicienii erau platiti prost, sa plec din tara nu aveam chef iar sa fiu profesoara nu imi placea. M-au apucat gandurile astea la inceputul clasei a12a, pana cand a inceput a2lea trimestru am reusit sa imi conving parintii sa imi puna meditatori la mate si economie, am vrut sa fac management financiar si nu imi pare rau nici o secunda de alegerea facuta.

Andy.pse pare ca educatia muzicala la varste fragede dezvolta creativitatea. Eu sunt ferm convinsa ca cel putin pe mine ma influenteza pozitiv in meseria mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Voi ati vazut la tv ce este la institutul Matei Bals pt vaccinare?Omor!
Si noi suntem pe ganduri rau cu gripa, f speriat este sotul care merge cu mijloacele de transport, este disperat, cand vine acasa se duce si face dus integral.
Azi era ziua de mers in hypermarket, nu vrea sa ne ia din cauza gripei, cica ii dau lista si se duce el..mda si vine mai cu nimic din lista aia.

anamona canti la vreun instrument muzical?

clau;babymom sorry pt noaptea avuta.Eu de duminica ma chinui cu K pe mine la greu noaptea.Si inca nu descopar ce are.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna!

Mamaaaa ce tamtam se face cu gripa asta porcina! Am deschis si noi TV pe net - acum inteleg de ce ati scris pe forum asa panicate. Haideti sa inchidem televizoarele . Manipuleaza astia in draci!

Babytza un buchet mare de pentru tine. Daca te pot ajuta si eu cu ceva la distributia pachetelor sa-mi spui.

Mai citesc si revin :)

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Da..fetele..noua ne place pizza..se pare ca nu mai plictisim de ea...

Ei..fetele..acum vedeti..ce ne fac astia..cu gripa lor..

Ce inghesuiala...sperie poporul...niste tampiti..Doamne..si vaccinul ala nici nu e testat...adica..e..dupa spusele dr.Streinu...

Mergi la inceput

Babymom.....dar ai avut o noapte alba..nu gluma...

Si Serena se trezeste de vreo 3-4 ori..ca vrea tzatze..dar se culca imediat..numai ca eu nu adorm..tot la fel de imediat....

Doamne..n-o mai auzeam..sta linistita in pat si se uita la tv..ii dau pe muzica si-i place...Doamne..mititica de ea...e dulce foc

Mergi la inceput

E o zi frumoasa la noi...asa ca mai incoo..cand imi vine sotul acasa..ca-i plecat la job....mergem prin parc pe undeva...

Voi? Astazi ce program aveti?

Mergi la inceput

Fetele..voi ati vazut Codul lui Davinci?...Eu n-am apucat sa-l vad...e interesant?..asta in cazul in care l-ati vazut???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

hello, remember us?
am trecut doar sa va salutam si sa va uram un an nou plin de bucurii si sanatate

11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput