Bobocei de sept-oct 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

CAFEAUA! UNDE-I CAFEAUA?!
Sunt chioara de somn. S-a trezit la 9! ...si eu, care speram ca dormim macar pana la 11, sa recuperez distractia de azi-nopate...
Habar n-am ce l-a apucat pe Dragos, s-a trezit din senin, fara sa planga, absolut proaspat si cu chef de joaca, pe la 2:30, si l-a tinut cheful pana pe la 4:30, cand, in sfarsit, am reusit sa-l culc; mai mult fortzat, dar am reusit.

Guleras din acela in forma de T, are si Dragos, mostenit de la Victor, caruia i l-a tricotat mama unei prietene, dar... e bleu, pt. ca tanti-mama asa stia ea ca bleu e de baieti... iar eu nu prea agreez culoarea asta la sexul masculin (mi se pare prea feminina). Asa ca nu i-l pun decat cand iesim prin jurul casei. (Se vedea in pozele noastre de iarna, daca va mai amintiti.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Paula, si noi avem (toata familia) burlane din acelea de la Intersport (sau Decatlon, au bagat si ei, si de vara si de iarna la sfert de pret fata de Intersport, dar fara fitru UV), le zic ei "head buff"...

sunt excepetionale pentru pus pe cap, dar ca fular (sa vina peste gura) no way, fac condens la greu, au asa am constatat ca mai bine ii las cu moacele la ger decat sa le pun ceva la gura

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Pentru babymom, imi pare rau, ce noapte ai avut!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aici poze cu gulerasul Are si caciulita si manusi la set.
Piolica , claudina daca va place modelul si vreti sa faceti mai am un set alta culoare sa va arat cum este

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytza ce ma enervezi cu pozele tale pe shuterfly!!!! NU vaz nimik!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Ada eu peste gura nu ii pun niciodata fular, orice varianta face condens
Mersi de pontul cu decathlon, la intersport intr-adevar erau cam scumpe

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cristina, andy g pastilutele sunti n drum spre voi

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

edit la descrierae gulerasului: are intr-adevar 3 ochiuri, dar 2 dintre acestea se baga pe cap, unul ramane sa atarne ca si capetele de la fular.

in postul anterior am descris exact pe dos....

ma duc sa fac poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

joy, sar'na mult!! va asteptam cu drag, sa stii ca nu glumesc, chiar as vrea tare mult sa va cunosc! multi pupici Sofiei cea dulce si isteata foc!

ange, anca, nikole, babymom, oana, ramona, baby_boy, nocom, alina, paula, anamona, musette, multumim mult de aprecieri! da, hunilor le place ff mult, ma bucur de investitie, nici nu a fost scump. si mai mult ma bucur ca am strans cortul, devenise muuult prea periculos.

anca, ce fetita desteapta ai! hunisorii mei leaga doar cateva cuvinte si oricat ma straduiesc, tot nu au invatat cam nicio parte a corpului...

nikole, babymom, oana, paula, musette, trenuletul a fost 130ron. eu sunt incantata de el, sotul la fel (marele sot, care e incredibil de pretentios!!) si hunii sunt in extaz. stau in el si se joaca si cate o ora singuri.
il gasiti aici, scoateti voi spatiile, ca iar imi iau avertisment: http:// www. best kids. ro/p-3501- centru-de-joaca-train.aspx

oana, trenul a venit cu 50 de bile. 100 de bile mai aveam noi + 20-30 de mingii si mingiute si baloane... dar e destul de mare, de asta par ele stinghere asa. am in plan sa le mai iau sigur.

anamona, dap hunii se simt extraordinar in trenulet. ai PM ref shutterfly. nu-mi vine sa fac cont pe picassa, am toate pozele pe shutterfly, de cand erau hunii in burtica :) sa-mi spui te rog daca merge. merci.

ada

lidia

babymom, claudinna, imi pare rau de noaptea avuta. dau si eu calda! eu am avut astfel de nopti pana azi noapte, cand in sfarsit a fost ok, doar trezirea inevitabila dupa fix o juma' de ora de cand au adormit, nush ptr ce, dar se trezesc!, + o trezire pe la 05.00 de papa. asa da!
nu va mai zic ca era sa fac apoplexie cand pe la 21.00 vecinul iar a dat drumul manelelor la maximum!!! eram hotarata sa sun la politie, dar am zis sa astept macar pana mi se face somn. pe la 22.30 s-a plictisit si s-a facut liniste. offf....

apropos de ce a spus preety, si eu am un pitic cu gripa porcina, intrucat soacra mea vrea sa se vaccineze. e cadru medical si ii e frica de gripa. acum eu stau si ma intreb: cat timp dupa vaccin sa stea departe de huni?? cat timp isi face de cap, dupa vaccinare, cand nu mai e contagioasa treaba?? sau sa-l tratez ca pe orice vaccin obisnuit...?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna ziua mamici..si noi..in treacat repede..ca merg la bucatarie sa prepar fructele ptr Serena..pupic..si recuperez mai incolo..

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput