Bobocei de sept-oct 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 7
claudinna spune:
babymom...surori de suferinta!
Razvan sa trezit din ora in ora si s-a trezit de fapt pt ca vrea sa-l culc
si uite asha am stat cu el pe picioare pana acum...ultima trezire fiind pe la 3
eu ce fac? ma mai culc?
a dormit ieri 3 ore si l-am lasat...in cond in care doarme cam 3 ore-3 ore jumate zilnic si noaptea fara treziri...ce-o fi avut, nu stiu...clar somn, nu!
Nocom, ce fetita harnica!!
Eu am facut vaccin impotriva gripei noi
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Neata mamici 
Cafea proaspata in special pentru Lavinia si Claudina 

La cat au adormit copiii pana la urma ? ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
neata babytza!!!
merci de cafea, chiar mi-am pus o cana!
pana la urma nu s-a mai trezit de atunci, deci de pe la 4 si ceva
ideea e urmatoarea: s-a rupt peria de spalat biberoane si noi ieri n-am iesit din casa si nu maiaveam curat decat un bibe din ala mic de 125 ml...asha ca aseara i-am dat cu cana, vreo 200 ml, dar se pare ca nu s-a saturat, ca baga alternativ fulgi de porumb si bucati de mere...si cred ca-i era foame...ca pe la 4 m-am gandit sa-i fac lapte in bibe ala mic si a baut 240 ml
sotul tau iar ia nota 10!![]()
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
Hehe am si eu fel de guler din asta, de fapt pus la gat arata ca un fular- esarfa. Ar fi super tare sa vad fetite mici cu asa ceva, m-as topi instantaneu mi se par tare dragute.
Are 3 ochiuri pe elastic asa ca fularul arata incretit. prin unul din ele iti bagi capul iar restul atarna in jos.
Cred ca scopul lui e sa imite esarfele aleaincretite in jurul gatului care au fost vedete sezonul asta.
Nu dtiu daca l-am descris prea inteligibil, o sa incerc si eu sa ii fac o poza
abe spune:
buna dimineata!
azi va poftesc la ciocolata calda!
piolica sa ne arati si noua gulerul cand il termini!! poate ma corupi si pe mine ![]()
babytza frumos din partea sotului!!
ada mare belea cu T astia!! sper sa reusesesti sa faci cursul la urmatoarea tura...
anamona interesant viraj de la conservator la ase! dar cum ai ajuns la decizia asta?
azi maria are zi de sightseeing! mergem in oras ![]()
gaia.nevia spune:
piolica, bunica mea tricota pentru noi o chestie foarte interesanta; de sub haina parea un pullover cu guler inalt, dar de fapt era doar un guler cu putin pieptar in fata, nu stiu cum sa-ti explic, arata ca un T si se inchidea la ceafa cu 3 capse (sau mai multe in functie de cat de inalt facea gulerul.
Chestia e ca puteai sa porti orice fel de pullover (de ex decoltat, sau la baza gatului, sau camasa, si daca aveai haina groasa nu-ti mai trebuie ditai pulloverul cu gat pe dedesubt - asa ca puneai doar "gulerul" asta.
Cum pentru Teo si Radu gasesc greu bluze cu gat ar fi o idee sa le fac, acum ca mi-ai adus aminte... dar... pana le fac vine primavara aia cu 20 grade in februarie, nu?!?!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
preety spune:
Babymom iti multumesc mult ptr raspuns.
Noi astazi intentionam sa mergem sa facem vaccinul. Sa vedem daca om reusi... in rest sper sa fie toate bune si doar zvonistica...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
Nocom spune:
Neata,
Vai de mine babymom si claudinna la ce ore se distrau baietii vostri azi noapte
Sper macar sa gabe mai mult somnic in dimineata asta... 
Bey, ma innebuniti cu gulerasele astea!! Si eu imi aduc vag aminte de ceva cum zice Ada, dar chiar vreau sa vad poze cu al aneimona si babbytzei 
Daria a avut si ea ceva tentativa de disco azi dimineata pe la 7 si eu abia dupa un sfert de ora de foieli si rasuceli m-am gandit ca poate ii e foame... si evident a ras 250 ml laptic. Eu eram obisnuita ca bea lapticul la 8 fix si acum nu se potrivea...
![]()
Deja e cam liniste la mine in casa, Matei e la mama, si barbate-miu s-a dus sa se distreze la nu stiu ce concurs de masini de teren la Peris..... si eu..... tot cu gaza acasa, singurele...[trist]
Va doresc un we minunat!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
andy.p spune:
Buna dimineata....Babytza multumim de cafea
si felicitari sotzei ca te scoate in oras.
Eu aveam asa ceva cand eram mica,se numaea horn
,acoperea si capul si gatul..Piolica cred ca va arata super
Si Alexia a stat treaza de la 7 pana la 8 si ceva...acum doarme![]()
LAvinia,Claudinna multa
ptr voi.
Nocom am vazut poze frumoase,da cea cu Daria gospodina e minunata
...nu fi trista ca va distratti voi doua fetele
Ada imi pare rau ca treci prin asta,as minti sa spun ca nu stiu cu e...la mine se pune la fel problema cand vreau sa fac ceva ptr mine.![]()
anamona
...e bine ca esti pregatita in mai multe domenii.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Paula-Laura spune:
Neata!
Eu i-am cumparat "horn" lui Mihnea de la Intersport.
2 variante: una doar panza(cu winnie si tiger) si un jumatate polar, jumatate panza.
Sunt foarte tari, tin cald la gat si dca nu are helanca.
O alta varianta ar fi sa legati o bandana in jurul gatului, pe interior(asta am furat-o de la o prietena
va pup
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete