Bobocei de sept-oct 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 6
anamona spune:
Ada, stiu cat iti doresti sa faci cursul asta
la noi dupa un refuz, lucrurile se aranjeaza daca reluam dupa o zi doua discutia....intre timp rumegam arumentele celuilalt si la reluarea discutiei gasim o solutie convenabila.
sunt convinsa ca se vor aranja si la voi :)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Si nu l-am pacalit sa sti, uite dovada!!! |
vai ce scumpa e
mamidestefan spune:
Salutare.....daca mai e cineva pe aici
Am avut o saptamina plina..si nu am mai reusit sa citesc..
incercam sa mai recuperez citeva pagini...dar m-am gindit sa va scriu mai bine..ca apoi nu mai reusesc.
Sunt frinta...m-a terminat saptamina asta..deci am inceput anul in fortza ..si nu mai vreau....am obosit..
Sper ca toti boboceii sunt bine sanatosi..ca in rest ..toate se rezolva
Noi suntem bine..adica Izabella a fost ok..pe anul asta..doar ca il cam musca pe frate-su...dar in rest e "argint viu".
Mai vroiam sa scriu...dar am uitat..sunt obo ..rau ...fug la nani..
Pupici tuturor
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
nikolici spune:
nocom K nu mi-a mai facut temperatura de 2 zile, insa e foarte maraita, plange, cere in bratze, cere tzatzan la greu.Am chinuit-o sa vad de vreo masea ceva, nu-i nimic umflat...si totusi sper sa fie de la ei, caci alt simptom de boala nu am.Nu mai zic ca de abia baga ceva in gura...mare noroc cu tzatzanul Domne, mare !
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
musettepink spune:
Seara buna si de la mine desi daca ma uit la ceas as zice noapte buna mai degraba.fac ce fac si nu mai ajung sa va scriu decat la ore din astea,ma simt pe alt continent
Multumesc mult fetelor pt complimente,ma faceti sa .Acum dupa ce abia m-am convins sa pun poze cu noi ma certati ca nu sunt destule,glumesc,sunteti tare dragute.
nocom distractie mare la voi acolo,sunteti o familie tare frumoasa iar poza cu Daria pe post de ren e bestiala.
Lumi superb trenuletul,sunt si eu curioasa sa stiu cat costa toata distractia.
Ada ce cursuri vrei sa faci?mi-ai starnit curiozitatea.sper intr-un fel sau altul sa rezolvi cumva
Alessia nu te supara dar m-ai distrat f tare cand ai spus ca voi mancati pizza de 5 ori pe saptamana deci nu v-ati plictisit de ea dar la fete nu le dai zilnic de mancare la fel sa nu se plictiseasca,de ce crezi ca se plictisesc de acelasi fel zilnic mai ales daca le place?
de Luca
musettepink spune:
anamona wow ce trecere de la muzica la economiee bine ca iti place ,inseamna ca ai ales drumul cel bun.
Nikoliki si Luca vrea tzitzi la greu ziua,el care nu mai manca ziua,acu vine si ma trage de bluza,e cu degetele in gura non stop,lucru care iar nu-l facea,eu suspectez dinti da nu e chip sa vad ceva la el in gurita.am zarit ceva umflat pe acolo da nu stiu exact ce era da macar mananca mancare,nu ma pot plange.
mamidestefan imi pare rau ca ai inceput asa in forta,poate se mai linistesc lucrurile totusi.
de Luca
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona piolica, nu e secret: am renuntat sa merg mai departe la Conservator ca sa merg la ASE :) m-am format in scoala de muzica din clasa 3a pana in a 12a, apoi am plecat in domeniu total opus unde am dat de oameni un pic diferiti. Noroc cu sotul ce ma mai scot, ca am ales tot un artist :) in fine, sa nu crezi ca sunt omul care socializeaza la greu....prieteni buni sunt putini, mai ales ca suntem pretentioasi. Dar cu toate astea, un cont pe FB e binevenit mai ales ca formatul e super distractiv. Apropo, cica tipul care l-a inventat are 23 de ani si este unul din cei mai tineri multimiliardari :) Cont pe LinkedIn am si eu, functioneaza profesional f bine daca iti alegi bine conexiunile - anul trecut am fost asaltata de headhunteri....anul asta in schimb ofertele au fost mult mai putine. si sa stii ca nu am de ce sa ma supar, sper ca nici tu.... |
hihihi, de la muzica ai trecut la ASE??? si eu am facut ASE-ul, promotia 91-96. Management in Industrie. Tu?
Eu am vrut sa fac matematica pura, pina la urma am facut economie.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
ada, sper din tot sufletul sa rezolvi cumva sa faci cursurile de care vorbeai.
ma uit acum la o emisiune despre gemeni, tripleti, sextupleti. Wow, este extraordinar!!!! si inca ceva, TRICOTEZ!!!!! ii fac Elsei o mica chestie de pus la git, nu e fular, ci o chestie din aia care se baga pe git si-i inconjoara de jur imprejur gitul. Nu stiu cum se numeste, e ca un guler. Cumnata-mea imi spunea ca in Canada, la cresa unde-si duce fetitele, fularele sint interzise. Le e teama sa nu se stranguleze cu ele din greseala, asa ca fac burlane din astea de pus la git. Si m-am gindit ca e o buna idee, asa ca-i fac si eu Elsei. Imi amintesc ca aveam si eu chestii de genul asta cind eram la scoala.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
babytza spune:
puuup
Am scris si aseara un mesaj, acum vad ca nu a aparut...
Am iesit aseara cu soata la restaurant , m-a scos la o A zis ca nu am mai iesit de mult impreuna si sa nu ma ofilesc de atata stat numai in casa cu copiii
Azi am avut o groaza de treaba, am degeaba pana la politie sa refac un talon, ma duc si maine , poate nu mai stau doua ore degeaba Erau prea multi in fata noastra si nu mai avea piciul stare, era ora lui de somnic Asa ca nu am mai stat acolo.....A distrat pe toata lumea cum radea si le facea cu mana, a facut bau pe dupa stalpii aia pana ne-a luat ameteala
Dya felicitari maxime puiului !!!!!!!!!!! Sa mai zica soacra ca are copilul ceva la cap...pt ea
Ada dulce foc Dorel al tau
M-ati distrat teribil cu popii astia....la mine inca nu a sunat la sonerie....
abe noi ne-am hotarat sa nu facem vaccinul ...e prea nou pentru a fi ceva sigur
nerantula sper ca e mai bine Gruia cu afta
Paula nu mai am numarul tau, te rog suna-ma tu sa treci sa iei pastilutele
Laureta l-a cam ciufulit pasarica pe fotograf
nikolici asa trebuie facut cu copiii care au parinti de nationalitati diferite daca vrei sa invete ambele limbi. Fiecare vorbeste cu copilul in limba lui. Se spune ca vor vorbi putin mai tarziu, dar odata ce incep , vor cunoaste ambele limbi. Asa am facut noi cu valentina. Insa ea vorbeste doar romana ca ta-su a disparut din peisaj cand ea avea mai putin de doi ani
Nocom si mie imi pare rau, ai venit exact in clipa in care il bagam in cadita Era in delir , erau doua prietene la mine si el se dadea in spectacol a aruncat apa in toata baia si era mai mult decat fericit ca le vedea pe fete razand in hohote Iar tati evident ii facea galerie sa arunce apa cu galetusa Chiar imi pare rau. Poate data viitoare veniti in vizita sa se joace copiii. Va astept cu mare drag
alessia tatl Valentinei are un baietel de 1 an. El i-a dat deja cel putin o data din toate felurile de carne, inclusiv vanat. Puiul e foarte bine , a acceptat toate gusturile si e ok. Stie ca unele nu sunt recomadate pentru varsta lui, dar i-a dat totusi sa vada daca ii plac. Daca tot aveau gatita, i-au dat si lui
ada sa zici daca ai ferma activa sa iti trimit oo de aur , e scumpe nene Si sa te invat din smekerii
Imi pare rau de cursul tau.. sincer
nocom e mortala Dariuta
piolica daca tot te-ai apucat de tricotat pentru Elsa, maine iti fac poza la modelul nostru de guler de la H&M mi se pare super misto ideea si nu am mai vazut pana acum modelul asta.
Lidia
Gata , fug la nani. Maine va dau cafeaua E randul meu la trezire
Babytza si puiiValentina David
babymom75 spune:
Buna dimineata! Hai la cafea! Multa, multa!
Fiu-meu s-a trezit cam de-o ora si e-n verva maxima. Mi-a aruncat telefonul intre perete si monitor, sta cocotat pe monitor sa-l caute . Acum ii curg balele pe ecranul monitorului, de sus in jos, si el cococtat acolo sus, le admira alunecarea, apoi le strege cu mana.
I s-au terminat balele... acum incearca sa scuipe, ca-i mai interesant decat curgerea pasiva.
EU CUM REUSESC SA-L CULC??? E APROAPE ORA 4!!!