Bobocei de sept-oct 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 5
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona Piolica, eu una nu am asa mult timp pentru comunicare cu cei din jur: colegii mei de liceu sunt majoritatea plecati din tara, mi-ar lua poate o zi intreaga sa tin corespondenta cu ei... Eu am facut liceu de muzica iar apoi am ales alt drum. Fostii colegi imi sunt tare dragi: eram 2 clase pe an, eram tare uniti, ne stiam cu totii la ultimul detaliu, ne leaga multe lucruri mai ales ca eu tanjesc asa un pic dupa viata pe care o duc ei chiar daca imi place foarte mult meseria pe care mi-am ales-o. Stii ca eu am un fix cu privacy-ul si confidentialitatea informatiilor, pana sa ma hotarasc sa imi fac cont pe FB am stat vreo juma de an sa pun in balanta cele de mai sus cu vizibilitatea datelor mele personale.....pana la urma dorinta de a tine legatura cu prieteni dragi a invins :) (in fine daca imi selectez cu atentie prietenii si dau atentie la setari, si privacy-ul e in siguranta :D) |
hai ca m-ai facut curioasa acum, daca nu te deranjeaza sa dezvalui, in ce domeniu lucrezi?
eu cred ca am un fix cu 'no facebook', cred ca o sa ma tina ceva. deocamdata nu vad avantajele, decit dezavantajele. ma gindeam sa-mi fac un cont pe linked in, ma gindesc ca o sa ma ajute profesional, insa inca stau in cumpana.
eu am putin prieteni, ii inumar pe degetele de la o mina, asa ca-mi permit sa stau cu ei in legatura 'directa'
sper ca nu te-am deranjat cu cometariul meu, sincer, nu ma refeream la nimeni in particular. cind vad fosti colegi de-ai mei pe cine si-au pus ca si prieteni pe facebook, ma apuca plinsu' risu'...
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
angelynna82 spune:
Nocom te am, am revazut pozele, tare frumosi mai sunteti
Ada te inteleg atat de bine, offf...
eu ma intreb ce face Ratonelu
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Paula-Laura spune:
Ada un camp de
Eu zic sa il ameninti ca te intorci la munca daca nu face un efort sa faci si tu cursul ala
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
gaia.nevia spune:
prietena asta de m-am vazut cu ea azi... lucreaza la aceeasi firma cu mine, dar in Dubai.
Imi povestea ca are si ea ferma la FV. Zice: cine crezi ca imi uda recoltele cat sunt eu in vizita in Ro?!
cine??? (no f.... clue)
XX!!! - asta e directorul pe accounting la noi la firma, in Ro, un expat.
Si uitandu-ma eu mai bine asa pe fb vad ca toata floarea cea aleasa, indiferent ca e asistent, manager sau director, joaca frate FV!!!
Deci, de maine, ma apuc sa-mi fac ferma, ca doar vreau si eu sa ma integrez inapoi la munca, sa nu ma dea repede afara poate il fertilizez pe sefu... FV este noul joc corporatist. Play FV, be connected, be online, be seen, socialize!(have a life?!?!)
Ok, cresc cartite, veniti de luati!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
piolica spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia sunt cam suparata. tot incerc sa merg la un curs de specializare. greu de gasit, pana la urma am gasit... scump ca naiba, dar sa zicem ca fac rost cumva si de banet. Ei bine, nu se poate, domnule, nu se poate gasi putin TIMP pentru cursul acesta, care se desfasoara vineri de la ora 16 si sambata de ora 8, timp de 12 saptamani. In decembrie nu, ca stii, am o luna cumplita, n-o sa vin devreme vineri, n-o sa fiu acasa vreo 2 sambete.... bine, o las pe ianuarie. A, stii, ianuarie, nu prea se poate... pai nu plecam in concediu? edit: si o uitai pe cea mai tare / in ian-feb mutam firma in noul sediu!!!! si urmatoarea cea mai tare - dupa asta imi dau demisia daca nu se schimba nimic!!!!!!!!!!!!!!!! Vineri nu se poate veni devreme acasa, iar sambata TL merge cu Teo la Fast Track si cineva ar trebui sa stea cu Radu pana se intoarce el. Ei bine, n-are cine, ca mama nu poate ajunge pana la 8 tocmai din partea cealalta a orasului.... iar bunicul nu poate sambata, ca merge la serviciu. Ma simt prizoniera in propria casa. Si daca o sa raman fara serviciu, o sa ma mai angajeze KKU si o sa stau pe spinarea lui TL... pe ca carui spinare poate ca hibernam, ca de mancare nu ar ramane bani. De cand sunt in CIC am platit din CIC 100% din facturi, minus intretinerea pe care o plateste el, si lumina care vine la soacra-mea si o plateste ea... si rata la banca, aceasta se extrage singura din contul de credit in care INCA sunt bani. Ce de facturi... putem fara ele, hai sa tai telefoanele, si internetul. Gata, mi-am varsat oful, ma scuzati. Intr-o nota mai optimista, azi am fost la restaurant cu o prietena draga, care maine pleaca in Dubai inapoi. Azi se poate, dar sa fii acasa Cenusareaso la ora 4... Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
eu in locul tau as duce copiii la soacra. sotul nu poate, atunci mama lui trebuie sa poata. scuze, ada, poate nu ar trebui sa ma bag, dar mi se pare tare egoist din partea sotului tau sa faca asta. pai ce mama ma-sii, tu nu ai dreptul sa faci altceva? si nici macar nu e vorba de distractie, vrei sa faci cursuri care te vor ajuta profesional.
sint tare mihnita pt tine, pe bune! fii tare si nu te lasa! du-te la cursuri ca meriti!
sotul meu m-a batut la cap sa o duc pe elsa la cresa ca sa mai respir si eu, iar eu nu fac cursuri...
te pup! mult curaj. te rog sa ne spui ca nu renunti!
Nocom spune:
piolica multumesc! Asa ee!!! iti aduci perfect aminte, Matei a fost ff dezamagit cand a aflat ca in burtica avem o fetita (dar spre bucuria maxima a lu tac-su) dar acum o iubeste fff mult si se joaca mult cu ea!! Pe atunci ii spuneam ca e mai bine ca o sa aibe surioara ca o sa-i faca clatite si checuri, bla bla.. si a inceput sa-i placa ideea...
Si nu l-am pacalit sa sti, uite dovada!!!
Offf Ada din pacate stiu cum e..... si mai rau, nu stiu nici o solutie....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
piolica spune:
citat din mesajul lui Nocom Si nu l-am pacalit sa sti, uite dovada!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
hihihihi. ce gospodina ai tu acolo. pupici
gaia.nevia spune:
A, mama lui nu poate. E batrana si bolnava. Practic nu a pus mana pe Radu niciodata, iar pe Teo doar de cateva ori.
L-a trimis pe socru la noi, si bietul om chiar ma ajuta, zilnic in afara de miercuri si we.
O sa vorbesc cu el, poate nu vine luni sau marti sau joi si vine sambata...
In fine, nu-i numai atata. Sunt 1000 de euro din rezervele noastre secate, si TL care imi spune ca prin feb-martie s-ar putea sa fie somer.
In conditiile astea clar nu-mi permit sa cheltuiesc 1000 de eur pt mine.
Cel mai probabil voi incerca sa ma inscriu in august.... desi nu vad cum ma lasa astia sa plec de la munca vineri la 3 ca sa ajung la curs la 4.
De KKO, ce m-o fi apucat pe mine sa vreau cursuri.
Gaia, mumã pentru voi:
gaia.nevia spune:
I-am luat lui Teo 2 doua coli cu abtibilduri cu personajele din Cars.
I l-am lipit pe tablia patului, de fapt el singur le-a lipit, in culmea fericirii
Gaia, mumã pentru voi:
anamona spune:
piolica, nu e secret: am renuntat sa merg mai departe la Conservator ca sa merg la ASE :) m-am format in scoala de muzica din clasa 3a pana in a 12a, apoi am plecat in domeniu total opus unde am dat de oameni un pic diferiti. Noroc cu sotul ce ma mai scot, ca am ales tot un artist :)
in fine, sa nu crezi ca sunt omul care socializeaza la greu....prieteni buni sunt putini, mai ales ca suntem pretentioasi. Dar cu toate astea, un cont pe FB e binevenit mai ales ca formatul e super distractiv. Apropo, cica tipul care l-a inventat are 23 de ani si este unul din cei mai tineri multimiliardari :)
Cont pe LinkedIn am si eu, functioneaza profesional f bine daca iti alegi bine conexiunile - anul trecut am fost asaltata de headhunteri....anul asta in schimb ofertele au fost mult mai putine.
si sa stii ca nu am de ce sa ma supar, sper ca nici tu....