Bobocei de sept-oct 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 4
angelynna82 spune:
Alessia , eu fac omleta la cuptorul cu microunde, iese tare buna
Spune-ne si noua cum se face reteta ta
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami am reusit dupa lupte seculare sa vad toate pozele puse in ultimele zile am vazut bobocei minunati, superbi...Elsa, Thea, Luca, Dragoselu', hunii pretiosi cu totii sunt frumosi foc. Pio, ieri a fost o zi reusita am dat 'ignore' la scroafa si chiar m-am simtit bine. Azi am achizitionat cadoul...toata lumea multumita. |
super, ma bucur fff tare ca a iesit bine petrecerea si v-ati simtit bine.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
alessia2005 spune:
Sa va mai intreb ceva...dac tot vb de mancarica..voi ati dat la puiuti..sau ati mancat carne de cal?
Am o prietena in Franta..si alta in Italia..si ele..de la 6 luni ..dau la micuti, micute..carnita de cal..are ..din cate mi-au spus ele..foarte multe proteine..si este foarte sanatoasa...printre cele mai sanatoase...?!?
Eu..n-am vazut carne de cal..pe la noi...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
anamona spune:
300, super sinteza cu alimentele nepermise....
am dat remove la acea Ramona de pe FB....m-am pacalit big time in conditiile in care am tinut cu tot dinadinsul sa am lista de prieteni cat mai scurta (adica sa am doar prieteni acolo nu si persoane necunoscute)
Piolica, eu una nu am asa mult timp pentru comunicare cu cei din jur: colegii mei de liceu sunt majoritatea plecati din tara, mi-ar lua poate o zi intreaga sa tin corespondenta cu ei... Eu am facut liceu de muzica iar apoi am ales alt drum. Fostii colegi imi sunt tare dragi: eram 2 clase pe an, eram tare uniti, ne stiam cu totii la ultimul detaliu, ne leaga multe lucruri mai ales ca eu tanjesc asa un pic dupa viata pe care o duc ei chiar daca imi place foarte mult meseria pe care mi-am ales-o.
Stii ca eu am un fix cu privacy-ul si confidentialitatea informatiilor, pana sa ma hotarasc sa imi fac cont pe FB am stat vreo juma de an sa pun in balanta cele de mai sus cu vizibilitatea datelor mele personale.....pana la urma dorinta de a tine legatura cu prieteni dragi a invins :) (in fine daca imi selectez cu atentie prietenii si dau atentie la setari, si privacy-ul e in siguranta :D)
alessia2005 spune:
Nocomvazut pozele..patru frumosi...
fetele..eu va las..ca Serena nu se mai culc.a..Noapte buna..ne vedem maine!
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
Paula-Laura spune:
Nocom, sunteti o familie tare frumoasa!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
anamona spune:
citat din mesajul lui alessia2005 Ana..paracetamol si tamiflu...in prima zi paracetamol de trei ori/zi... Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008) |
eu tot nu am inteles cum recomanda ei Tamiflu....
la orice gripa? asa preventiv? chiar sunt ingrijorata.....
piolica spune:
citat din mesajul lui Nocom Piolica am pus aici cateva poze de la Craciun (am fost la Cluj), dar la inceput sunt cateva de la Revelion, pe care le incarcasem zilele trecute, asa ca ordinea nu prea e in ordine... Sper totusi sa intelegi pe unde am mers si cu ne-am distrat. mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
sint ffff frumoase pozele, iar voi sinteti deosebiti. imi place de voi ca sinteti veseli, zimbiti in toate pozele. Mi-a placut scrisoarea lui Matei catre Mos, ce smecher e, ii spune din prima ca-l iubeste. Si ce dulci sint copiii tai, cum se iubacesc ei doi. Imi amintesc cum cerea Matei un fratior cind erai gravida, uite acum ce mult o iubeste pe surioara lui. Foarte frumoase pozele. Merci! Mi-a facut mare placere sa va vad.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
gaia.nevia spune:
sunt cam suparata.
tot incerc sa merg la un curs de specializare. greu de gasit, pana la urma am gasit...
scump ca naiba, dar sa zicem ca fac rost cumva si de banet.
Ei bine, nu se poate, domnule, nu se poate gasi putin TIMP pentru cursul acesta, care se desfasoara vineri de la ora 16 si sambata de ora 8, timp de 12 saptamani.
In decembrie nu, ca stii, am o luna cumplita, n-o sa vin devreme vineri, n-o sa fiu acasa vreo 2 sambete....
bine, o las pe ianuarie.
A, stii, ianuarie, nu prea se poate... pai nu plecam in concediu?
edit: si o uitai pe cea mai tare / in ian-feb mutam firma in noul sediu!!!! si urmatoarea cea mai tare - dupa asta imi dau demisia daca nu se schimba nimic!!!!!!!!!!!!!!!!
Vineri nu se poate veni devreme acasa, iar sambata TL merge cu Teo la Fast Track si cineva ar trebui sa stea cu Radu pana se intoarce el.
Ei bine, n-are cine, ca mama nu poate ajunge pana la 8 tocmai din partea cealalta a orasului.... iar bunicul nu poate sambata, ca merge la serviciu.
Ma simt prizoniera in propria casa. Si daca o sa raman fara serviciu, o sa ma mai angajeze KKU si o sa stau pe spinarea lui TL... pe ca carui spinare poate ca hibernam, ca de mancare nu ar ramane bani.
De cand sunt in CIC am platit din CIC 100% din facturi, minus intretinerea pe care o plateste el, si lumina care vine la soacra-mea si o plateste ea... si rata la banca, aceasta se extrage singura din contul de credit in care INCA sunt bani.
Ce de facturi... putem fara ele, hai sa tai telefoanele, si internetul.
Gata, mi-am varsat oful, ma scuzati.
Intr-o nota mai optimista, azi am fost la restaurant cu o prietena draga, care maine pleaca in Dubai inapoi.
Azi se poate, dar sa fii acasa Cenusareaso la ora 4...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Nocom spune:
alessia, paula Multumesc mult
ange da, mi-a zis babytza ca sperai sa ne vedem maine... as fi vrut si eu!! Dar azi mi-a fost in drum ca l-am dus pe Matei la mama pentru we asta si am trecut pe acolo chiar la o ora nepotrivita.... Lasa ca vine vremea buna si ne vedem in parc cu boboceii!!
Fug langa motata mea, noapte buna tuturor!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)