Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)
Raspunsuri - Pagina 6
felicia74 spune:
Citat: |
ca sa nu mai vorbim ca medicii s-au impartit in 2, ba chiar mai multe tabere. fiecare cu alta teorie. |
Ei, aici e buba, daca nici macar in randul lor nu exista o opinie cat de cat clara, noi ce sa mai zicem? Mai ales ca fiecare teorie are argumente pro si contra destul de puternice, dupa parerea mea.
Si azi am vorbit cu cineva din mediul medical (ca da, Doru e trecut cu bine peste operatie), care mi-a confirmat ca o mare parte a personalului refuza vaccinul. Dar e adevarat ca sunt destui cei care s-au vaccinat deja.
Ma mai gandesc.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
felicia74 spune:
acu, ca sa mai schimbam subiectul (ca oricum nu ajungem la nicio concluzie generala), sa ma plang: Ilinca nu mai vrea la gradi. Cred ca din cauza ca a stat acasa o luna (ca a bantuit porcina prin gradi a ei), a dormit cat a vrut si a facut doar ce i-a placut. Asa ca de vreo 2-3 zile se plange ca ea nu vrea sa mai mearga la gradi, ca o cearta doamna de la bucatarie ca a varsat apa. Ca s-o mai linistesc i-am zis ca voi sta eu de vorba cu cucoana respectiva sa vedem daca asa e. Sper sa-si revina, ca pana acum tare bine i-a fost.
Perla de ieri: cand ne-am trezit eu am luat-o la giugiulit:
Eu: "gogoasa lu' mama, te mananc toata ca esti tare dulce"
Ilinca: "asta inseamna ca ma lasi la calculator?" (jucatul pe pc e o rasplata f.mare ptr ea).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
cristinamh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia74 Ilinca nu mai vrea la gradi. Cred ca din cauza ca a stat acasa o luna ( |
iris vrea acasa la pranz... ca am facut "economie" la pijamale ultima saptamana, si a ajuns ea la concluzia ca, citez:
"acasa dorm mai bine, nu face nimeni galagie"
convingator, nu?
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
bb_alinus spune:
Mei ai mei parinti sunt deja impartiti n 2 tabere: mama nici nu vrea sa auda de vaccin, tata abia asteapta sa ii vina randul la vaccinat
Feli, stie Ili sa negocieze, nu?
Sa pove si eu o faza: am inceput sa vorbesc cu miss mult in romana in ultima vreme ( adica eu vorbesc si eu traduc, miss raspunde tot in franceza). Azi a invatat 2 cuvinte noi: manusile si cuier. Adica ii zic ceva de genul: pune-ti haina si manusile in cuier si ii arat, ii si traduc, etc. Pe skype cu ai mei, sa ma dau mare: haideti sa vedeti ce stie Amalia. O intreb: ce inseamna cuier....sta, se gandeste, si iar se gandeste....se uita la mine pierduta si ma intreaba timid inseamna " cuillere"? ( lingurita?)
La cresa ( olandeza) missa dadea lectii educatoarei, adica o invata franceza, pe un puzzle cu animale. Dar cand o intreb pe miss daca stie cum ii zice in olandeza la maimuta, imi raspunde prompt: monkey
Feli bine ca a scapat Doru cu bine!
Melku felicitari pt casa noua!
Maria Alexia sanatate multa!
Bic spune:
Of, of, of saracutzele de voi cu isteria asta cu gripa si vaccinul. Taaare greu de luat o decizie. Noi sintem, cum erati si voi inainte de povestea asta cu baiatul ala, intr-o perioada amortire si sper sa ramina asa.
E normal ca dupa ce nu au fost la gradi o perioada sa nu vor sa mearga. La noi, culmea, a fost invers. Fii-mea ma intreba in fiecare zi in vacanta cind merge la gradi. Azi, insa, dupa ce nu prea m-a vazut trei zile decit seara, a plins cind am plecat.
Nu-mi vine sa cred ca sint asa de mari, da' tot mici sint si pling.
Si, nu in ultimul rind, ce bine ca ne-am regasit in "floarea copilariei."
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
tania-z spune:
Ma bag si eu ca musca-n lapte, mai mult cu intentia de a schimba tristetea subiectului (ca e trist sa nu poti sa iei o decizie de viata din cauza de prea multe informatii contradictorii)
Intrebare pentru ANDA (care sper ca la ora asta e parasita complet de tuse): ce parere ai despre pantofii Irregular Choice? - stiu ca ai pareri avizate:) Eu sunt in mare dragoste cu vreo doua modele - nu extrem de scumpe, dar nici ieftine, asa ca nu stiu daca sa ma arunc
Poate te starnesc sa bagi in curand si o cronicuta a noilor tendinte 2010!
Bic spune:
Esti tare tania! Tara arde si baba se piaptana!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina pozitiva
tania-z spune:
nu-i asa?
daca tot suntem la primul subiect de copii mari, ma gandesc sa il mai "coloram", ca prea bantuie negrul pe aici. Si apoi, cele mai bune decizii se iau dupa ce iti relaxezi putin creierul, iar noi ne-am cam infierbatat, nu?
Noki_Lara spune:
Ba nu se piaptana, ci se incalta in trenduri!
Noah, ca m-a pus pe ganduri linkul dat de Madau. Nu de alta, da' il respect pe Iulian Urban pentru toata activitatea sa cetateneasca, asa ca am oaresice incredere in ce posteaza pe site-ul sau. mai studiem.
Deocamdata la mine la seriviciu s-a facut lista daca sa vina cu doze direct la noi la cabinetul medical, caz in care mi-ar fi tare la indemana doar sa cobor sa fac vaccinul; acum nu sunt doze la medicul de familie al institutiei, ci trebuie sa mergem la mirifica Policlinica 10, unde la stat la coada, nu ma bag.
Lavi, ce-ai facut? Te-ai intepat?
Slava cerului noi ne incadram la copilasii dornici de gradi!Yuuuhuuu!
Maria, bine ca a fost un episod rapid de bolit si ati scapat!
Alinus- eu cred totusi in din varza lingvistica aparenta care e acum in mintea amaliei, notiunile se vor sedimenta si peste un timp oaresicare va vorbi fiecare limba in sine. Deci da-i inainte! Io-s pro!
--
Eu maine am dimineata libera, ca-s in schimbul doi si trei la serviciu. Incep la ora 15, termin in jur de 12-1 noaptea. Deh, maica, daca-s muncitor necalificat...
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Noki_Lara spune:
Hi hi hi ... din postarea mea si faptul ca-i raspund Aliushei chiar inainte de postarea ei (dubla postare) putem deduce ca deja lumea comunica la nivel telepatic, deci asertiunea Andei se dovedeste mai adevarata pe zi ce trece.
Acestea fiind spuse, ma duc sa comunic telepatic cu diverse destinatii turistice exotice ... in somn.Somn usor colectiei!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!