Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)
Raspunsuri - Pagina 5
lavi02 spune:
Alinus, de acord ca toti cei spitalizati sunt si diagnosticati dar mai sunt foarte multi diagnosticati si trimisi acasa pt ca au forme usoare.
Cred ca procentul tot pe acolo ajunge.
melku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Pe termen lung oricum murim. Pe termen scurt si mediu trebuie sa ne crestem copiii, cam asta e principiul meu, nu stiu daca l-am expus pe aici. |
io la asta ma refeream:
Citat: |
Ceea ce sper este sa se vaccineze adultii in masa (si noi printre ei) si in felul asta sa se eradicheze boala. Daca ma vaccinez eu si Virgil crestem sansele sa nu pateasca copiii nimic, zic eu. |
multumesc pentru urare! abia astept sa ne mutam!
cristinamh spune:
daca-mi amintesc bine, cans au vrut sa importe pe cel de la glaxo pt copii, au cerut garantii companiei. nu le-au putut oferi si s-a renuntat la import.
de curiozitate, cum se testeaza vaccinul pentru copii? pe alti copii? si cum isi pot da seama de efectele pe termen lung...?
apropo de tecuceanu, asta cu malaria o stiu din vorba in vorba, de la mama unei tipe care lucreaza in tv... bolnav sau nu, n-o sa inteleg cum a putut sa stea 4 zile la filmari, cu febra, si sa nu se duca naibii la doctor.
poate ca din asta romanii ar trb sa invete altceva, ca poti sa mori pe baricare la servici. si de data asta la propriu...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
lavi02 spune:
Cristina, da, testarea pentru copii se face chiar pe copii. Voluntari.
Anda ai fost la Sighisoara pana la urma? Cum a fost, unde te-ai cazat?
anda77 spune:
lavi, am facut rezervare la 2 dintre pensiunile date de tine, le-am vizitat pe ambele, fte frumoase (vroiam ceva medievalo-ardelenesc si asta si aveau) insa in ambele mirosea a mucegai si vechi, desi erau renovate. fiind 3 pers, unii alergici deja la diverse, altii cu potential, ne-am dus la hotel mai nout, hotel korona. fte frumos. o sa pun si poze.
sper ca nu am porcina. tusesc cu usoara durere in piept. personal banuiesc ca schimbarea tigarilor din we este cauza, dar nu sunt sigura. drept pt care med. fam. mi-a comunicat ca nu-mi poate face vaccin. pana m-oi face bine, o sa i se termine vaccinurile...
Noki_Lara spune:
Ando, sanatate! Si sa NU fie porcina! Hotel Korona e ala de langa magazinul Plus? Daca e ala, e dragut pe afara, nimic de zis, doar ca personalul e de toata jena: e UNICUL hotel la care am intrat in viata mea si nu m-au lasat la baie, pe motiv ca numai clientii hotelului au acces la WC. , nu? Traim in Romania...Mai rau din pujctul meu de vedere e ca e in Sighisoara, d ela care aveam pretentii...
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
maria_alexia spune:
Anda, deci in w/e asta ati fost pe la hotel Korona in Sighisoara??? Inseamna ca v-am ratat la mustata, ieri pe la 2 luam pranzul acolo. Apoi o tura scurta prin cetate si ne-am grabit spre Praid.
E inglodat tare in noroaie Praidul in sezonul asta. Bine ca n-am rezervat pensiune de-acasa, multe nu erau incalzite si ar fi durat ceva pana sa le aduca la temperatura. Ne-am cazat la hotel in final. Aseara, in afara de luat masa si plimbat cu masina prin zona, n-aveai nimic-nimic de facut acolo.
Azi dimineata Ana ne-a facut-o: dupa o noapte zvarcolita, s-a trezit cu febra . Habar n-am cat avea, caci termometrul era in greva. Au plecat doar tati si Cristi in salina, pentru ea ar fi fost prea rece.
Cu salina, alta dandana: poti intra doar dimineata la 8 si la 9, iesi doar la 12 sau 13. Si gata. In intervalul acesta mai pleaca alte autobuze doar daca se strang minim 25 de doritori. Ceea ce acum, in afara de sezon, era exclus. Ni s-a parut extrem de aiurea, parca e programul de la primarie, nu unul pentru turisti.
Inauntru e frumos, multe leagane si jucarii de lemn, terenuri de sport, restaurante... Ai fi putut sta lejer toata ziua, daca era permis. Cristi a fost in extaz, a tras niste tavaleli pe podeaua de sare...
Asa... deci eu am ramas cu Ana in hotel. Pe la 11 Ana imi adoarme, dupa ce i-a scazut febra cu Nurofen, si ma gandesc sa verific ce-o fi cu termometrul. Ma cam durea si pe mine capul, si ma trezesc ca si eu sunt cu febra .
Asa ca azi dupa pranz am taiat-o spre casa, unde ne si aflam.
Culmea e ca nu mai avem nimic, nici eu, nici Ana . Banuiesc c-a fost totusi ceva indigestie la ambele.
Avem si noi o bafta cu vacantele... .
Oricum, e inca greu: bagaje multe, copii greu de stapanit pe drum, e inca greu la restaurant (chiar daca nu chiar circul de vara trecuta ), la fel cu cazarea... Cred ca pe cand va ajunge Ana pe la 3 ani o sa mai prind curaj de plecat cu ei departe de acasa.
maria_alexia spune:
Anda, si eu sper ca n-ai prins porcul de coada.
Si recunosc ca la cea mai mica tuse sau febra, a noastra sau a copiilor, ma apuca panica. Are dreptate Alinush, e epidemie de panica.
madau spune:
Anda sanatate multa! Nu-i porcina daca doar tusesti, stai fara grija.
Eu acum am venit de la dr de fam, bineinteles ca n-am apucat sa intram, era prima zi de consultatii dupa concediu si era manifestatie acolo. Stam de la 4, aveam bonul nr 17 si acum 30 min abia intrase nr.11, asa ca mai incercam maine dimineata . Ref la porcina, de bine ce ma motivasem sa ma vaccinez, incep sa ma motivez sa nu ma vaccinez. Am stat azi de vorba cu o asistenta de la spitalul SRI-ului care mi-a zis ca NICIUNUL din angajati, nici macar medicii de acolo nu s-au vaccinat. Plus ca in we am stat de vorba cu prietena mea, asitenta si ea la Medicover Victoriei, acolo aceeasi situatie. Sunt in mare dilema, ceva motivatie or avea astia de fug de vaccin, doar n-or fi nebuni toti . In fine...mai studiez problema.
Si apropo de Tecuceanu...iaca ce am primit pe mail http://www.urbaniulian.ro/2010/01/11/bataie-de-joc-toni-tecuceanu-nu-a-murit-de-gripa-porcina/
In alta ordine de idei, Miruna strange, alaturi de colegii de la gradi, capace de plastic si dopuri de plastic pt un copilas care are nevoie de un scaun cu rotile. Trebuie sa stranga 8 kg de dopuri. Sa fi vazut ce entuziasmata era azi cand s-a dus cu punga cu dopurile stranse pana acum .
Mie mi-e rau iarasi de ieri seara, am fost pe la niste prieteni si cand am ajuns acasa m-a luat iarasi ameteala aia idioata, cum am mai avut si acum cateva luni, abia mai stateam in picioare, azi am fost mai binisor, dar tot ametita sunt. habar nu am de la ce o fi, deja ma exaspereaza, maine o sa cer trimitere peste tot...ORL, neurologie, trebuie sa-i dau de cap, ca nu ma pot
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
anda77 spune:
in sighisoara am fost vineri si sambata, duminica eram acasa.
aceasta gripa porcina ma streseaza ca orice lucru pe care nu-l inteleg. in canada aud ca sunt atacate grupe de varsta 'ciudate': 30 de ani. copii. etc. aci in ro cica numai daca esti batran, cu boli cronice sau/si sist imunitar slabit. pe de alta parte transmit ca mor oameni tineri. apoi nu stiu sa spuna sigur daca au murit de gripa porcina sau de altceva. gripa porcina sau altceva, exista ceva, un carcalac care distruge plamani internationali, asta e cert. fiindca la final toti decedatii au plamanii muci. literalmente. asa am auzit. deci ce facem?
ca sa nu mai vorbim ca medicii s-au impartit in 2, ba chiar mai multe tabere. fiecare cu alta teorie.