Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (1)
Raspunsuri - Pagina 7
Bic spune:
Alinush, sa inteleg ca pina acum nu ai vorbit romaneste cu Amalia?
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
Info utile despre cresterea copiilor
www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears
www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina pozitiva
lavi02 spune:
Noki la drita de familie nu vreau sa ma duc sa fac coada, la ea si in mod normal stai 2-3 ore.
Virgil e abonat cu serviciul la Polisano, inclusiv eu (ca nev(f)asta) si vor veni de la Polisano sa-i vaccineze la ei la servici saptamana viitoare. Ma voi duce si eu atunci acolo.
Feli ma bucur ca s-a vindecat Doru! Aoleu, Ilincuta va joaca pe cele 5 degetele pe tot familionul!
Alinus
Anda sanatate!
Maria curat ghinion turistic! Sper sa nu mai faceti febra, sanatate multa!
Hai mei ca pana la vara mai cresc copiii, Ana trece de 2 ani, Cristi aproape 5, vor fi mai mari si mult mai rezonabili!
bb_alinus spune:
Chiar asa, cum de mesajul lui Noki e inainte? Imi citesti in gand Nokiut?
Bic, asa e, nu i-am vorbit in ro pana acum.
Irregular Choice, sa imi zica si mie cineva ce e? Ca eu sunt tot cu Uglyurile mele....pe vremea asta nu le-as da nici pe o pereche de Gucci!
corap spune:
ai mei copii au varicela.
intrebat pediatra (lor) & med de fam (al nostru) daca sa bagam vaccin porcin neaparat (ca-s copiii cu imuitatea scazuta acum, la, la, la). desgur, au spus ca hot. ne apartine (* cu amendamentul ca de la pediatra am scos ca ea nu l-ar face).
venit salvarea ieri la copii (ca nu ne-a lasat pediatra sa venim cu ei posibil contagiosi la clinica). confirmat varicela. andrei are o singura bubita, anais are numai pe picioare (ca de-aia nu am stiut ca-i varicela, eu stiam ca incepe pe burta). din 3 "salvaristi" medicul era vaccinat, ailalti nu (dar aveau masca).
erau 3 matahale imbracate in rosu de i-au speriat pe pitici, au inceput sa alerge prin casa urland: "a venit politia, au venit pompierii!" (copiii, nu salvaristii). pana la urma le-am explicat ca-s doctorii imbracati in mos craciun :)) (ai mei n-au patit salvare pana acum si dr. lor pediatra se imbraca normal, are un halat haios asa, pus la misto).
Desigur, noi trebuia sa plecam lunea viitoare in concediu. prin urmare, s-au dus banii pe bilete de avion, s-a dus naibii concediul, copiii sunt dezamagiti pana la dumnezeu (bunica-sa ii consola: "lasa ca mergeti cu bunica la budapesta cand va faceti bine"
andrei: "bunico, la budapesta am fost deja, nu stii?"
b: hei, atunci mergem la viena...
a: si la viena am fost :( ..."
uh :( dupa ce n-au avut nimic pana acum, ne-a lovit pacostea tocmai inainte de concediu.
si, colac peste pupaza, duminica am fost la niste copii in vizita - 5 ani unul, 7 luni altul. am insamantat si pe-acolo...
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
madau spune:
Alinush subscriu la UGG-uri...nu-mi vine sa le mai dau jos din picioare
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Corap manca-i-ar mama de copii umblati! Reparare rapida!
Varicela - Silvia a avut o forma foarte usoara, doar cateva bubite si i-a trecut destul de repede. Poate aveti si voi noroc si puteti pleca.
Eu am avut o forma asa si asa in clasa a 8-a dar in cam a 10-a zi de boala m-am dus la un concurs interjudetean de mate ca-mi parea rau sa-l ratez.
A nascut nasa copiilor?
corap spune:
pai da, asa m-am gandit si eu sa stau pana sambata si abia apoi sa anulez rezervarea la hotel. mai ales ca andrei are bubita unica. oricum, nu vreau sa-i fortez in niciun fel. dac-o fi sa fie - bine, daca nu -nu. Oricum eu sunt sigura ca relele mici sunt facute ca sa evitam un rau mai mare (nu stiu daca am exprimat corect ceea ce gandesc, dar am eu o teorie...)
da, nasa a nascut duminica pe mariuca, tb sa treca pe la noi nasu' cu cristian dar nu ne-am potrivit la program, bine ca n-au venit sa le dam si lor
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
roxisialexia spune:
Buna ziua si de la mine in noul "format"!
Si cica doamne ajuta ca nu este epidemie de gripa normala ca altfel rata mortalitatii era mai mare
Eu "subtirica" cum ma stiti ma simt cu musca pe caciula si m-as vaccina, mihai care lucreaza cu publicul si intalneste o gramada de oameni nici nu vrea sa auda de vaccin. si el sta de vreo 2-3sapt si tuseste ca naiba si cu secretii si tot nu ii pasa, nici de el si deci nici de noi .
Am fost ieri la control cu matei sa ne interpreteze rezultatele analizelor si ne-a linistit, e santos are toate valorile bune, numai ca nu mananca..poate pana la 2 ani face si el 10kg, si nu imi este de kg ca nu il vreau gras ci de faptul ca nu baga in el vitaminele din legume si fructe.Dr mi-a spus sa il las in pace si mi-a dat vitamine.
Noroc cu laptele cu cereale ca altfel era vai de noi.
ca tot spuneati de gradi si placerea de a merge acolo, alexia mea este foarte dornica, ieri nu am putut sa o ducem fiind pe drumuri, azi s-a trezit la 8 si atat am tras de ea ca la 8.35 cand a ajuns in fata portii nu au mai lasat-o sa intre si s-a pus pe un plans de mi-a zdruncinat toti nervii in dimineata asta.
desi se bat non stop copilasii mei la mine zgomotul de fond este miorlaiala, plansul si lupta pentru supermatie
Dar afara la joaca am ramas foarte uimita de reactiile lui matei, o striga fuge dupa ea, tipa sa nu vina nimeni la ea, o ia de mana
cornelia refacere grabnica, sanatate! trebuia sa mergeti cu kinderii?
anda ai fost mama la medic sa te vada doftorul ce-i cu tusea? sanatate
ina cum sa nu ma gandesc dupa atat timp petrecut impreuna pe forum, faceti parte din viata mea, desi nu mai intru sa scriu atat de des pe cat imi doresc, de citit citesc zilnic . cum a inceput scoala la voi? boby ce mai face, tot alpinist? mai stiu eu unul ce cade numai in cap .
melku vreau sa vad si eu satul tau, sa trimtii poze in contul comun te rog, si de la ziua dariei ca nu am vazut niciuna
miha80 am vazut si eu in week trecut "avatar" mi-a placut foarte mult am fost impresionata
ce mai face maya, cum merge la gradi?
noki succes cu examenele ! ai primit premiul de la madalina?
alina missa , lasa ca o sa invete ea dar tu pesevereaza ce bunatati ai mai facut ?
Am vazut si eu Irregular Choice si sunt super trandy