Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)
Raspunsuri - Pagina 9
luy spune:
Gabriela, niste poze superbe !
Transmit emotia voastra in asteptarea bebelusei si dragostea care va leaga 
MINUNAT !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Celia spune:
Rox, Papanash, bune vestile de la voi... ma bucur tare pentru voi si sper sa fie totul asa cum va doriti in continuare.
Luy, sanatate multa Mariei!
Multumim de vestile despre Piciulika.
Alina, sanatate multa Oliviei si lui Alex!
Erina, cum e Daria?
Teo , sanatate multa, sper ca tratamentul dat de Magda sa-si faca efectul rapid , sa scapi de tuse!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Piciulika
Nastere usoara si bebe sanatos!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Gabriela, frumoasa
, veti fi fericiti si impliniti cu doua printese.
Privind foto impreuna cu Andreea : Doamna e tchita pe buta(e scrisa pe burta)...
Cand ma vede ca ma uit la foto cu, copii, imediat e in brate la mine si incepe:cine-i acolo? ce a ata?
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Gabriela77 spune:
Multumim mult
ADevarul e ca mi-e asa draga burtica, cu tot disconfortul de la final, greturi, insomnii...Ma bucur de miscarile astea unice din burtica si in ciuda a tot, e tare frumos!
Am venit si noi de la monitorizare, bb ok, m-am vazut si cu dr, a zis ca nu e nevoie de ecograf,sa ma programez pt sapt viit la monitorizare iar!
DPN dupa UM e abia 10 febr, doar ecografic a iesit mereu mai devreme...
Acum, cand va fi sa fie, daca bebelina mea e sanatoasa si bine!
Pt Picia mea draga

Eu ziua de azi i-am sugerat-o ursuletului !
Annisia, pe unde esti? Iar te petreci?Mai hai cu o glumita, majoreta, ceva...sau ai uitat vremurile cu luna plina?![]()

Sabina, stiu, si mie imi suna mai bine Ana Sofia, doar ca am vrea sa o strigam Sofia, si de regula se foloseste primul nume...Ne-am mai calmat insa cu cautarile si am zis sa se nasca puiul mic si vom sti cu siguranta! Pana atunci am reusit sa bulversam copilul, cu succes! Adica Sara nu mai intelege, nu mai e Emmma?![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?
38 +
Astepti sa vii de ziua lui tati?
Piciulika spune:
Merge ca melcu' Forumu'. Sunt la pag 6 - va prind eu din urma!
Si nu, nu am nascut - si nici semne nu-s...!!!
Asa ma incanta cand mai vine cate o contractzie (una pe zi sau noapte, acuma, cand as avea asa nevoie de ele!!!) si ma gandesc c-o fi prima dintr-o serie... Ciuciu.
Ma simt bine si importanta ca intrebatzi de mine, ma pupatzi si suspectatzi 
- dar, mey dragelor, asa, de ieri ne stim noi?! Pai va lasam eu asa, fara un SMS daca plecam spre nascare? Fara majoretele voastre nu merg, clar! ![]()
Asaaa... si altfel ma bucur din tot sufletul pentru Papanash si Rox!
(Papansh, ai un sotz destept - tzine-te de el!!! Asa e: nu pentru copii ramanetzi, alea-s prostii adanc inradacinate: pentru voi!)
Bine ca v-atzi amintit de ce v-atzi luat si Doamne da sa fie o piatra de hotar in casniciile voastre, care odata trecuta, sa ramana ca un avertisment in urma.
(Spunea cineva ca ce frumos ca suntem suflete pereche - da, asa cred ca e, dar nici nu ne culcam pe o ureche! Vrem sa mearga casnicia, vrem sa stim ce avem acasa, sa nu calcam stramb - si sa intoarcem totul pe toate fetzele, ne certam si argumentam pana clarificam treburile! Atunci, pe loc. Si, sfat de la Oma (Bunica): "Niciodata sa nu lasi noaptea sa se astearna peste o cearta!"
(al naibii ca psihologii au zis mai nou ca asa-i: se acumuleaza resentimente in subconstient si-n memoria de lunga durata, si apoi macina, macina...)
Nici noi nu stiu unde vom fi in 5 ani, nu iau totul de la sine intzeles si sper sa avem minte sa lucram la casnicia noastra, sa ramana calda si buna. Ceea ce tuturor le doresc! 
Mai vreau sa-mi amintesc multe din urma - dar doar de cele doua ore ale lui Roxali cu pitica ei mi le amintesc... Brrr, parca-i prea de tot!
Teo, ma bucur ca esti mai bine. Vezi sa nu iei ceva de stimulat tusea in loc de oprit tusea - si eu am devenit mai atenta la asta aici, intre atatea siropuri...
Aaaah, nu mai stiu ce am vrut sa zic si cui. 

Ah, neaparat: GRAVIDUTZE! Cand nu mai merge cu anti-acidele (Rennie & Co.) ia ceretzi voi la doftor un Nexium! E ge-ni-al!
In sfarsit i-am zis "da" (mi-l oferise ginecologul, da' eu, breaza, ca ma descurc eu cumva cu Rennie). Am scapat de nodul ala in piept si arsuri cu orice. Ajunsesem vreo 3 zile sa nu mai mananc nimic, ca orice (si la orice ora!) imi facea o aciditate infernala - mi-era frica si sa ma gandesc la mancare, dormeam aproape in fund. Acuma cred ca ma ingras mai departe, la ce pofta am si ce bine dorm! Grazie, Nexium 20, amore mio!
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR < 1 sapt
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Sabina, stiu, si mie imi suna mai bine Ana Sofia, doar ca am vrea sa o strigam Sofia, si de regula se foloseste primul nume... |
Ba se striga cu numele pe care il doresc parintii. Pe frate-meu il cheama Teodor Adrian, in familie l-am strigat Adrian, la scoala il strigau pe numele de familie
Bafta sa gasiti un nume pe placul vostru
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Sabina spune:
si pe Sofia mea o cheama Ada Sofia si se striga Sofia, si la scoala si la gradi.
Am avut noi grija sa spunem Sofia de la inceput si gata!
Piciuliku, stiam eu ca nu nasti tu fara sa dai sms:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna si de la noi!
Gabriela am vazut sedinta foto! Mi-nu-na-ta burtica scrisa si apoi dungata!
Sara e o dulce cum pupa ea burtica iar zimbetul tau spune totul!

Trebuie sa fac si eu o sedinta din astea mai peste doua luni.
Te inteleg ca ecografic DNP e mai devreme. Si la baietelul meu e 26 martie dar s-a devansat pina pe 18. Doamne ajuta sa fie puiutii sanatosi!
Piciulika, imediat pun si eu majoretele la lucru! eram sigura ca ursuletul numarul doi va urma acelasi tipic ca Ursuletul Michael. Va fi la fel de bun si dulce deasemeni!!!
Yaia sa iti fie de bine sortarea lucrusoarelor! O sa vezi ce drag prinzi cind incepi sa le calci, sunt asa de mici!!!
Roxana, numai bine iti doresc!
Bernix si mamicile care ne-au scris, multumim frumos pentru incurajarile voastre. Intradevar e o perioada special. Asteptam sa va incutajam si pe voi cu mare drag
.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Erina, se apropie si la tine si la Yaia marele moment. Ce preocupare frumoasa e sortatul hainutelor si pragatitul bagajului! Sunt nostalgica de fiecare data cand citesc postarile voastre... Sarcina usoara pana la termen sa aveti! |
Nu si calcatul hainutelor!
Multumesc!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)