Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)
Raspunsuri - Pagina 8
ancasilv spune:
Cu rugamintea de a da mai departe. Urgent.
Andreea TUDOR - fata nou nascuta a unui profesor de la Colegiul National Henri Coanda Bacau - are nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV .
Sotia lui a murit la nastere saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva...
Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.
Numarele de telefon le aveti aici :
0741 864 495/ 0765 262 424
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Si m-am mobilizat si eu si am facut ultimele poze cu burtica de bebelina: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 |
Am admirat fetele cochetele, toate, cu tot cu verisoare si matusa...tare norocos tati inconjurat de atatea fete faine!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Tare ma bucur de vestile bune de la Papanash si Rox! Sa aveti rabdare, putere si intelepciune sa va gasiti linistea, fetelor!
Imi pare rau ca nu stiu pe nimeni cu B negativ. Eu am A negativ si sunt si departe rau...
Picio, termenu8l e joi. Il depasesti?
Sa bagam niste fete in actiune? Vad ca ai ratat-o si pe Gina. Cand mai e de serviciu? Sa fie 15 ziua cea mare sau nu e Gina de serviciu atunci...hai, nu ne mai tine in suspans.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Roxana_G spune:
Gata prima sedinta.
Luy,
o imbratisare mare pentru gandurile tale bune.
Cumatra, tare poetica ai fost si optimista
, poate putin prea poetica in situatia data. Multumesc tare mult pentru ganduri si pentru sustinere si te imbratisez strans strans.
Papanash, ma bucur tare tare mult ca totul s-a rezolvat la voi, si ma bucur ca ati gasit calea comuna asa optimisti si plini de dragoste. Va doresc din tot sufletul sa fiti fericiti impreuna in continuare si nu mai ajungeti niciodata in asemenea momente de criza.
Apropos de pupat si imbratisat, vorba Papanashei, si eu tare as vrea sa dragalesc gravidutele. Am fost asa prinsa in propria suferinta ca nu am apucat sa le dau un pupic si o vorba buna acum cand sunt in prag sa se inmulteasca minunile din viata lor. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Sabina, ultimul pupic pe ziua de azi si ma duc la munca. Sper ca esti bine, sanatoasa si linistita. Si ca sa fii si mai linistita eu zic sa cauti un ajutor, nu poti stii daca nu gasesti o bona pana nu cauti. Sunt o multime care ar vrea si un program asa mai lejer ca sa isi suplimenteze veniturile, si cred ca mai degraba asa gasesti decat una care sa se angajeze la 12 ore minim pe zi ca la mine.
Aaa, si asta e chiar ultima chestie. Nu inteleg ce a starnit panica asta cu porcina, pareau sa se mai fi linistit lucrurile. Nu prea stiu ce sa fac, eu nu m-as fi vaccinat, tati zice ca ar fi mai bine. Grija mea e mai degraba pentru copii decat pentru mine. Inca ma mai gandesc la aceasta problema.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Sabina spune:
Rox, caut, acu incerc sa dau de preoteasa (sotia preotului nostru), au fost plecati din Bucuresti, ea sigur trebuie sa stie pe cineva.
Am si o promisiune cu studenta la master pe care o si cunosc, e f simpatica, dar persoana de contact (alta tinerica, profa de germana a Sofiei), e ocupata cu mama ei, care a facut porcina....apropos de gripa.Uff.
Eu oricum n-am voie sa ma vaccinez, deci n-as putea sa opinez in discutia asta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
Buna ziua, fete dragi!
Daca n-ar fi fost mucii anuntati de Luy si de Alina, as fi zis ca-i un inceput de saptamana la cote inalte!
Rox, papanash,
bravo pentru puterea de care ati dat dovada, bravo pentru obstacolul depasit!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
bernix spune:
Gabriela, ai o burtica asa frumoasa... si mai e atat de putin pana la aparitia beblinei! Sara pare asa grijulie si curioasa si e atat de dulce cum pupa surioara nenascuta! Citesc cu placere si emotie cuvintele de asteptare pe care i le scrii fetitei si numar si eu zilele o data cu tine... Nastere usoara!
Erina, se apropie si la tine si la Yaia marele moment. Ce preocupare frumoasa e sortatul hainutelor si pragatitul bagajului!
Sunt nostalgica de fiecare data cand citesc postarile voastre...
Sarcina usoara pana la termen sa aveti!
Mada, ce repede trece timpul, mai e putin si la tine si intri in linie dreapta, adica treci de 7 luni!
...ciudata linistea Piciulikai... oare o fi momentul sa punem majoretele la treaba?!
bernix spune:
Oare ce o fi cu Nana si fluturasul ei, stie cineva?
Sabina, si io zic ca gasesti mai usor o bona part-time decat cu norma intreaga. Cel putin cam asta a fost impresia mea dupa ce am sondat piata iarna trecuta.
magdaz, bine ai revenit! Scrii asa frumos! Citindu-ti postarea despre problemele de cuplu n-am putut sa nu regret inca o data ca am pierdut poezia pe care ai scris-o acum 2 ani despre nastere. O mai ai? O mai pui o data, please!
Multumin pentru toate informatiile despre gripa noua. Sunt pretioase, mai ales ca vin "din interior" de la cineva care a vazut cam ce poate virusul asta.
Si nu in ultimul rand, ai o fetita asa frumusica, cu ochisori-stelute si gurita-capsunica! Si seamana asa mult cu fratele ei!
luy spune:
Update despre Piciulika : sunt inca in formatie de 3,(9) - se pare ca a avut dreptate cine i-a prezis ca ajunge la termen.
Va incerca sa intre si ea putin mai tarziu pe forum.
Pana atunci, am primit unda verde pentru majorete :

Haide Piciulika ! 

Haide Ursuletz nr.2 ! 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )