Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Toate sunt spalate si sigilate, va trebui doar sa le ambalez individual in caz ca trebuie sa iau citeva seturi la spital.

Eu am avut neplacerea sa constat ca toate hainutele mici, spalate si ordonate frumos in cutii, aveau ceva pete galbene pe ele, nu stiu de la ce, o colega mi-a zis ca din cauza ca le-am calcat inainte sa le depozitez. si sambata am bagat prima masina cu rufe pentru Bebedoi. s-au spalat minunat, dar nu ma intreba cand le si calc...poate se indura Prisi de mine.
Si eu am destul hainute, mai trebuie sa-mi fac si eu liste cu consumabilele, dar nici aia nu e asa de lunga: scutece, sampon, tampoane...de astea. Daca pe 20, cand mi-am facut programarea, aflu ca e tot fetita si nu i-a crescut ceva intre picioare intre timp, poate in februarie bag un shopping scurt, macar 1-2 seturi pentru afara, primavara/vara, pentru fetita. Oricum, eu in casa o sa o tin si in albastru, gri si altele, ca poate regurgita si pe alea, nu cred sa se supere cineva.
Si aporpo de sortat, la mine mai sunt si putin amestecate si trebuie sa le sortez si pe marimi...ca am de la 50 pana la 80...
Spor la sortat si 'listat' sa avem!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Exact asta am patit si noi, de cand cu sarbatorile ne-am dereglat de tot programul, noaptea adoarme abia pe la 00.00 si uneori si atunci cu scandal, dimineata evident ca se trezeste abia pe la 10.00

norocosi cei cu bunicii in acelasi oras!

Tudor s-a reglat de cand am reinceput gradinita. Trebuie doar sa o trezesti dimineata la 7-8 sau cat era ora ei de trezire si dupa 2 zile se va regla...stiu ca nu te lasa sufletul sa o trezesti dimineata, dar e singura solutie sa va reglati. Gandeste-te care vrei sa-i fie programul cand vine si Sofia...

Dar cei cu bunicii in aceeasi tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Alinkav, multa sanatate piticilor !

Si Maria este acasa, de vineri seara a inceput sa-i curga usor nasul. Sambata deja curgea rau de tot, de ieri a inceput sa tuseasca rar. Dupa numai o saptamana de gradi
Astazi la ora 14.30 merge sotul cu ea la medic, sa vedem ce tratament ii da. Indiferent ce diagnostic ii pune, saptamana aceasta o vom tine acasa, azi si miercuri cu tati, maine imi iau eu o zi de concediu, iar joi si vineri va lucra tati dupa-amiaza, iar eu voi pleca mai devreme de la serviciu ( asta o sa ma mai 'coste' inca o zi de concediu ). Nu vreau s-o trimit la gradi asa, chiar de mi-ar primi-o, pt ca mi-e teama sa nu 'agate' ceva mai urat.
Oricum, starea ei este f.buna, azi noapte abia am reusit s-o culc pe la 1.30 Si asta cu 'amenintari' ca ramane si doarme cu tati, iar eu ma duc si ma culc, ca nu voia defel sa doarma.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Of, astea da vesti! Ce fericita sunt pt voi, fetelor!

Si m-am mobilizat si eu si am facut ultimele poze cu burtica de bebelina:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Astepti sa vii de ziua lui tati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Gabriela, ce burtica frumoasa ai!!!!Iar Sara e o frumoasa!!!

Luy, multumim, si Mariei sanatate!!!

Erina, eu la Olivia nu am luat nici un biberon, doar o suzeta!Si ce bine a fost, totul a mers struna cu alaptatul!Iar la Alex am luat cateva, si la ele am ajuns rapid de tot!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata si o saptamana usoara. De azi incepe o perioada tare grea la birou, de altfel acusica intru intr o sedinta. Si cam toata ziua sunt asa. Voiam doar sa va salut, sa va imbratisez si sa va multumesc pentru sustinere. Sunt ok acum, ne-am reconciliat si ne-am facut un plan pentru viitor, sper sa avem puterea si intelepciunea sa ne tinem de el.

Copiii sunt bine, de azi au inceput gradi. Andrei va merge si el la program intreg. E haios, nazdravan, scandalagiu si vorbaret, dar stalcit rau. Incep deja agitatia cu scoala Alexandrei.

Cam asta. Fug la sedinta. Sa stiti ca nu am net acasa, am uitat sa platesc factura. Sper sa apuc sa mai scriu cate ceva de la birou.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Raportam copii bolnavi!Alex de vineri tuse/muci, iar Olivia de ieri seara!

Sanatate multa si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox,

Gabi, esti o superbissima!
De ce nu Ana Sofia? ca am probleme cu vocalele una dupa alta:D
Si puteti sa-i spuneti Sofia fara probleme.
si cel mai bine, cred c tot asa, cand o a=i vezi fetisoara o sa va hotarati pe deplin:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Si Maria este acasa, de vineri seara a inceput sa-i curga usor nasul. Sambata deja curgea rau de tot, de ieri a inceput sa tuseasca rar. Dupa numai o saptamana de gradi

Sanatate multa si voua! Sper sa nu fie nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Luy, Alina, sanatate puisorilor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput