Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Salutare,fete dragi !
noi suntem bine, ne-am revenit . Ma bucur mult ca si la Rox e bine.
E de preferat sa nu ajunga nimeni in situatii de-astea, de fapt nu cred ca ascultam din sfaturile si experienta altora- eu una numai dupa ce-am inceput sa traiesc criza de cuplu am 'recitit' in minte tot ce stiam despre asta. Exact cum zicea Magda, s-a curatat buba. Nu stiu daca as mai avea nervi sa mai trec prin asa ceva. Lectia e invatata, niciodata sa nu uitam ca avem alaturi un suflet cel putin la fel de sensibil ca al nostru (ma rog, generalizand acum, camai sunt si exceptii), toti avem nevoie de intelegere, iubire, confort sufletesc, incredere. Lipsa de comunicare duce numai la neintelegeri.
Mi-a zis al meu sot o chestie de m-a pus serios pe ganduri, dupa ce toata lumea ( si eu) se gandea ca motivul principal pt care trebuie sa ramanem impreuna este copilul, el cica NU, ca principalul motiv suntem noi si relatia noastra, daca noua ne e bine impreuna sigur ii va fi si copilului, si nu invers. Ca noi l-am facut pe el, cu dragoste,din dragoste.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Ma bucur din inima Papanash. Eram sigura ca veti ajunge la reconciliere. Cred ca sfirsitul de an a fost greu pentru tine si pe fondul acelor tensiuni s-a produs totul.
Sotul tau are dreptate.

multumim pentru gindurile bune pentru gravidute.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Ma bucur mult de vestile despre Rox si Papanash.Multa intelepciune, dragoste si comunicare le doresc.
Azi Luca a fost la buni si noi am strans bradul si am facut putin smotru.Cu sotul alaturi ca m-am ingreunat destul si nu mai am forta de altadata.
Gabriela,Erina va inteleg perfect.Inca nu am insomnii, dar am inceput sa ma trezesc cel putin o data pe noapte.La Luca in ultimele 2 luni abia dormeam 2=3 ore pe noa[te iar dupa nastere am fost f obosita de unde mi-a fost tare greu in prima luna,
Vad ca ati inceput sa va pregatiti si voi. Eu astept sa intru in 7 luni sapt viitoare si incet incet voi aduna si eu cele trebuincioase.
De la Luca haine mici, mici nu prea mai am, le-am dat (nu speram sa mai raman asa repede) dar ce e mai costisitor avem (sterilizator, carucior, scoica, patut si alte aparate).Azi chiar m-am uitat si la haine - de la 9 luni in colo avem o gramada. Asa ca pentru primele luni voi mai cumpara strictul necesar- restul va primi.
Ma sperie si pe mine porcina dar asta e.Eu inca merg la munca,Sincer as mai merge vreo luna- Luca acasa e foarte solicitant, si le inteleg pe Gabriela si Erina ca e greu, Eu cu bona in casa si el cand sunt acasa e calare pe mine
Picea,nici o veste?Asteptam vesti minunate,
Va pup si va doresc o saptamana minunata
Mada28 mami de Luca si 27+ bb David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Ma bucur mult de vestile despre Rox si Papanash.Multa intelepciune, dragoste si comunicare le doresc.
Azi Luca a fost la buni si noi am strans bradul si am facut putin smotru.Cu sotul alaturi ca m-am ingreunat destul si nu mai am forta de altadata.
Gabriela,Erina va inteleg perfect.Inca nu am insomnii, dar am inceput sa ma trezesc cel putin o data pe noapte.La Luca in ultimele 2 luni abia dormeam 2=3 ore pe noa[te iar dupa nastere am fost f obosita de unde mi-a fost tare greu in prima luna,
Vad ca ati inceput sa va pregatiti si voi. Eu astept sa intru in 7 luni sapt viitoare si incet incet voi aduna si eu cele trebuincioase.
De la Luca haine mici, mici nu prea mai am, le-am dat (nu speram sa mai raman asa repede) dar ce e mai costisitor avem (sterilizator, carucior, scoica, patut si alte aparate).Azi chiar m-am uitat si la haine - de la 9 luni in colo avem o gramada. Asa ca pentru primele luni voi mai cumpara strictul necesar- restul va primi.
Ma sperie si pe mine porcina dar asta e.Eu inca merg la munca,Sincer as mai merge vreo luna- Luca acasa e foarte solicitant, si le inteleg pe Gabriela si Erina ca e greu, Eu cu bona in casa si el cand sunt acasa e calare pe mine
Picea,nici o veste?Asteptam vesti minunate,
Va pup si va doresc o saptamana minunata
Mada28 mami de Luca si 27+ bb David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare!

Ma bucur muuuult pt Roxana si Papanash!

Noi sintem bine...Matteo a fost ceva mai linistit zilele astea,ptiu ptiu sa nu-l deochi...cu somnul,mai ca mi-am piedut speranta ca voi mai dormi vreodata macar 5 ore legate...glumesc mereu cu sotul meu spunindu-i "Las' ca dormim si noi cind s-o duce la liceu si s-o muta in camera lui "
De renuntat la pampers nici vorba....inceputul era promitator...toata vara de cite ori il puneam pe olita dadea rezultate....nu-mi cerea el (adica imi cerea dupa ce facuse deja),dar il puneam eu...insa pe la inceputul toamnei din cauza unei constipatii nasoale care s-a lasat cu ragade si dureri mari,nu mai vrea sa auda de olita....adica se mai aseaza pe ea,ca sa se joace,sau maxim sa faca 3 stropi de pipi...

In ceea ce priveste vaccinul impotriva gripei suine,pediatrii(am cerut citeva pareri) sint absolut contra vaccinarii copiilor sanatosi...
Eu personal n-am cunoscut pe nimeni care sa se fi vaccinat,insa stiu persoane care au contractat virusul si din fericire n-au patit nimic grav....ma refer la copiii verisoarei sotului,de 6 si 10 ani...baiatul a facut o saptamina cu febra mare,fata o forma mai usoara...
Eu m-am vaccinat o singura data acum citiva ani impotriva gripei normale de sezon,si sincer m-am pricopsit cu o gripa cu frisoane cum nu-mi amintesc sa fi avut vreodata...

Sanatate multa tuturor si sa ne fereasca Dumnezeu de rele!

Un pupic special tuturor gravidutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Ma bucur mult de vestile bune.
Papanash, nici nu stii ce bine imi pare de voi.probabil ca prin prisma experientelor mele trecute sunt asa empatica. Super bine a zis sotul tau.

Si de vestile bune despre Rox ma bucur tare.
Azi am fost in afi palace cotroceni si cred ca am stat la o masa vecina cu Alexandra....era o fetita care semana tare cu ea , in orice caz.

Sabina,, daca tu zici ca e ok cu copiii la bunici..apai chiar ca m-ama linistit.

Gabi77 , multumesc mult de cuvintele frumoase.
Si Erinei si lui Roxali la fel.

Cu porcina, sinteza ar fi cam asa: de vaccin n-a murit nimeni, dar de porcina da.Daca ma vaccinez va zic. L-am comandat deja.

Pt Teo, care e o dulce (am cunoscut-o live)..incearca asa....stop erdomed, ca doar te face sa tusesti mai rau, eu l-as interzice. Incearca grindtus (sirop, deh) si Imunorezistan de la plantextrakt si codeina, sau macar tussin forte ca antitusiv.e o bronsita care o sa-ti treaca, mai greu , dar o sa treaca.

Ce-o fi cu Piciulika? se coace de-un cozonacel? e o liniste suspecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata fete dragi,
mi-am baut cafeluta citind vesti bune de la voi,ROX,SIMONA
ma bucur mult pentru voi
PICIULIK ?? asteptam vesti de la tine,
Carpatina bine ai revenit acasa si un LA MULTI ANI cu intarziere pt frumoasa ta Ioana
Noi suntem bine ,Teodora merge la cresa cu placere,vorbeste mult ,si nu sta locului un minutel,dar nu ma supar pt ca la cat mananca daca ar sta locului cred ca s-ar face ca o mingiuta..
va pup,sa aveti o saptamana linistita
gravidutelor le doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, ma bucur mult pentru vestile bune, sa aveti parte numai de fericire si impliniri impreuna.
Papanash, ma bucur si pentru voi, multe impiniri si bucurii, si mare dreptate are sotul tau cu iubirea si intelegerea dintr-un cuplu.

Magda, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si multumim pentru informatiile privind gripa porcina. Noi nu ne vacinam, doar socrul meu s-a hotarat sa se vaccineze astazi.

Carpatina, la multi ani si multe bucurii sa va aduca 2010!

Eu am avut un weekend cam agitat, maine e ziua sotului, si ieri l-am sarbatorit in familie cu parinti, socrii, frate,cumnata, nepoti. Am pregatit o multime de aperitive, mancarica si tort – primul tort facut de mine. Antonia a fost tare cuminte, si a stat langa mine in bucataria si a colorat, s-a mai jucat, a fost tare bucuroasa ca au veit verisorii ei.O sa mai iesim si weekedul viitor cu nasii la un restaurant.
In rest am mai iesit cu Antonia in parc, a fost o vreme super, ne-am intalnit cu multi copilasi cunoscuti in parc pe care nu ii mai vazusem de prin decembrie. Si azi am inteles ca o sa fie f cald, in jur de 9 grade in Buc.

Si Antonia se culca destul de tarziu, intre 22 si 23. E plina de energie, pe la 22 imi cand Mos Craciun si topaie peste tot prin casa.Si chiar daca uneori nu doarme dupa-amiaza, cam tot la aceeasi ora se culca. Oricum, din septembrie, cand o sa mearga la gradi, o sa se trezeasca pe la 7-7.30 asa ca atunci o sa isi schimbe prograul.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 11s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!

Papanash, se simte din postarea ta bucuria si linistea!Totul va fi bine!
Magda, multumim de info!Iar despre copii, sper sa gasiti calea cea mai potrivita pentru voi toti!
Mandarinuza, la multi ani sotului!Ce harnicuta ai fost!!!!
Piciulika, ceva vesti?Ne tii cu sufletul la gura!
Carpatina, bine ai revenit acasa!Ioana e o dulce, am vazut-o in poze!

Acum cateva zile vroiam sa ma plang si eu, ca Olivia mea adoarme tarziu!Pe Alex il trimit la somn, si in max 10 min adoarme, fara nicio problema, iar Olivia, dupa ce stingem lumina si ne culcam si noi, se foieste, vorbeste, inca vreo ora, cateodata chiar si 2 ore!I-am spus mamei sa nu o mai culce la pranz!De cateva ori pe saptamana ma culc pe la 12, si ea sta fresh langa mine, nici gand sa se culce!

Raportam copii bolnavi!Alex de vineri tuse/muci, iar Olivia de ieri seara!

O zi bune va dorim in continuare!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Aaaa si sa nu fie sirop,c-am luat tone de siropuri zilele astea,de-o sa dau in diabet![/b]

Ai incercat ridichea neagra? Daca nu vrei sa faci sirop din ea care chair e foarte eficient la tusea seaca, poti sa-ti faci o salata. Cureti ridichea, o dai prin razuitoare, pui sare, putin ulei si putin otet si voila! Atentie, produce si gaze.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Neatza si de la noi !

Asa imi place, sa citesc numai vesti bune ! Ma bucur foarte, foarte mult pentru Rox si papanash ! Sa dea Dumnezeu sa fie bine de acum inainte !
Piciulika, suntem in alerta, da un semn !
carpatina, bine ati revenit ! Te asteptam pe aici cand reusesti sa te extragi de sub hartiile care s-au adunat in atata vacanta . Sau pe biroul tau nu se aduna hartii ?
Marunzika, de-acum cred ca ati ajuns si voi acasa. Sper ca n-a intarziat avionul si ati ajuns cu bine. Vreau sa va multumesc inca o data pentru ospitalitatea voastra, ne-am simtit minunat si ne-am bucurat foarte tare ca am avut ocazia sa petrecem 2 zile in compania voastra si a 'trandafirilor'. Va trimitem multi, multi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput