Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, un sfat, daca ai de gand sa alaptezi, arunca biberonul si suzeta.
Ar trebui sa nu ai asa ceva in casa. Macar 2 luni dupa ce se naste bebe,

Vorbesc f f serios.Fara un gest extrem si hotarare nu vei reusi.,daca stai cu biberonul la panda, o dai in bara big time.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina,imi pare rau ca si tu te lupti deja cu insomniile, nu e placut, mai ales ca fetitele ne solicita ziua. Din pacate, si eu ma trezesc uneori rastindu-ma la Sara si parca nu mai am atata rabdare cata as vrea, si asa de rau imi pare...Asteptarile sunt tot mai mari de la C si parca nimeni nu-mi mai face pe plac...ce ti-e si cu hormonii asttia...Exact asta am patit si noi, de cand cu sarbatorile ne-am dereglat de tot programul, noaptea adoarme abia pe la 00.00 si uneori si atunci cu scandal, dimineata evident ca se trezeste abia pe la 10.00, drept urmare la pranz adoarme pe la 16.00Suntem de groaza...sa vedem cum ne reglam...Cat despre hainute, aceeasi senzatie o am si eu, ca sunt miniaturiale, cel putin caciulitele si sosetele bat recordulCe bine ca ai gasit mai multe lucrusoare unisex, ar fi si pacat sa mai dati banii, chiar ma uitam la ale Sarei sunt practic ca si noi

Sabina, of, ce greu si pt voi!Si noi tot asa suntem fara ajutor si mai cedam nervos, se acumuleaza atatea frustrari...norocosi cei cu bunicii in acelasi oras!

V-am pupat, o zi minunata tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Salutare,fete dragi !
noi suntem bine, ne-am revenit . Ma bucur mult ca si la Rox e bine.
E de preferat sa nu ajunga nimeni in situatii de-astea, de fapt nu cred ca ascultam din sfaturile si experienta altora- eu una numai dupa ce-am inceput sa traiesc criza de cuplu am 'recitit' in minte tot ce stiam despre asta. Exact cum zicea Magda, s-a curatat buba. Nu stiu daca as mai avea nervi sa mai trec prin asa ceva. Lectia e invatata, niciodata sa nu uitam ca avem alaturi un suflet cel putin la fel de sensibil ca al nostru (ma rog, generalizand acum, camai sunt si exceptii), toti avem nevoie de intelegere, iubire, confort sufletesc, incredere. Lipsa de comunicare duce numai la neintelegeri.
Mi-a zis al meu sot o chestie de m-a pus serios pe ganduri, dupa ce toata lumea ( si eu) se gandea ca motivul principal pt care trebuie sa ramanem impreuna este copilul, el cica NU, ca principalul motiv suntem noi si relatia noastra, daca noua ne e bine impreuna sigur ii va fi si copilului, si nu invers. Ca noi l-am facut pe el, cu dragoste,din dragoste.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

In alta ordine de idei, pup gravidutele, am asa emotii pentru voi...ce putin mai aveti pana la Marea Intalnire !

Sabina, multa sanatate ! Te-ai hotarat cand pleci la Viena ?

Teo , Valentina si Prisi, multa sanatate si voua !

Cecilia, ai scos maseaua nr 2? Esti mai bine ?

Luy, trebuie musai sa ne vedem zilele urmatoare, am intrat cu datorii in noul an si ma simt foarte naspa.Te rog ,pt orice eventualitate,sa-mi dai nr de cont pe mail.

Carpatina, sa va fie de bine vacanta,imi pare rau ca nu ne-am vazut! sa ne povestesti cum ati petrecut.

Adimercedes, voi ce mai faceti ?

Adi e bine, numai ca nu mai vrea la gradi,dimineata iar avem probleme,s-a invatat sa stea acasa, sa doarma pana tarziu...este foarte smecher si santajist sentimental, acum doarme,dupa ce s-a pictat pe fata si urechi cu carioci...

mai am de zis/pupat dar ma duc la bucatarie, fac papa bun!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna!
Ma bucur nespus de mult ptr Rox si Papanash

Magdaz vazut pozici...nu e nici un fel de egoism, dar pana mai cresc nitel, e bine sa mai stea si pe la bunici.

Sabina mediteraneana??cateva zile poate...cu o mama romancuta si o bunica bucovineanca...kiwi pe stomacul gol, pai nu reuseste sa-l manance nici ca desert...practica ne omoara...

Erina si pe aici era un soare , dar cu dinti, am fi preferat ninsoarea

Dupa 2 saptamani de stat acasa, m-am reintors joi la munca greu , dar ma stimuleaza mai mult la bibiloi

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna seara tuturor.
eu va citesc printre randuri, dar de scris mai rar.
ma bucur sa aud vestile bune de pe fronturile de nord.rox, papanash.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

multa sanatate celor mici si mari.
noi suntem bine, am inceput noul an cu bine, sper s-o tinem tot asa, sau mai bine.
pupam burticile...ce putin mai aveti.va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!! Vad ca e o problema universala adormitul copiilor seara. Cris adoarme dupa 23.30 si ne termina. La pranz se culca pe la 15.30. Azi nu l am mai lasat sa doarma la pranz pt a l culca mai devreme. Sa vedem dc reusim. Mai ales ca acum vin nasii. Bona nu a reusit sa-l adoarma deloc la amiaza, timp de o saptamana. CECILIA sta cu o vecina, fina a unei nase...cunostiinta mai veche, sa vdm dc va rezista. In gnr nu face nimik, ca tot timpul dupa el...adik nu am pretentii de a face cutrat, dar a pune farfuria in chiuveta si a strange masa..DA. In rest se joaca mult, e totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Erina, un sfat, daca ai de gand sa alaptezi, arunca biberonul si suzeta.
Ar trebui sa nu ai asa ceva in casa. Macar 2 luni dupa ce se naste bebe,

Vorbesc f f serios.Fara un gest extrem si hotarare nu vei reusi.,daca stai cu biberonul la panda, o dai in bara big time.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina multumesc pentru sfat. Stiu ca nu trebuie sa ii dau cu biberonul si nici suzeta nu ar trebui sa aiba pina nu isi formeaza obiceiul suptului la sin. Daca vine lapticul mai greu o sa ii dau cu lingurita sau seringa.
Copiii pot fi foarte diferiti, sper ca baietelul sa fie puternic.

Astazi am facut inventarul, am un biberon Avent si tetine pentru 0-3 luni noi, suzeta nu am dar o sa cumpar totusi chiar daca o sa i-o dau mai tirziu.
Am gasit intre lucruri si un set pentru formarea mameloanelor de la Medela si ma gindesc sa incep sa le port peste vreo luna. Ar mai fi un www.efarma.ro/products.php?id=2352" target="_blank">dispozitiv de la Avent pe care ma gindesc sa il cumpar.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Erina,imi pare rau ca si tu te lupti deja cu insomniile, nu e placut, mai ales ca fetitele ne solicita ziua. Din pacate, si eu ma trezesc uneori rastindu-ma la Sara si parca nu mai am atata rabdare cata as vrea, si asa de rau imi pare...Asteptarile sunt tot mai mari de la C si parca nimeni nu-mi mai face pe plac...ce ti-e si cu hormonii asttia...Exact asta am patit si noi, de cand cu sarbatorile ne-am dereglat de tot programul, noaptea adoarme abia pe la 00.00 si uneori si atunci cu scandal, dimineata evident ca se trezeste abia pe la 10.00, drept urmare la pranz adoarme pe la 16.00Suntem de groaza...sa vedem cum ne reglam...Cat despre hainute, aceeasi senzatie o am si eu, ca sunt miniaturiale, cel putin caciulitele si sosetele bat recordulCe bine ca ai gasit mai multe lucrusoare unisex, ar fi si pacat sa mai dati banii, chiar ma uitam la ale Sarei sunt practic ca si noi

V-am pupat, o zi minunata tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Gabriela, eu o sa incerc miine sa o culc pe Daria pe la ora 1. Sper sa adoarma in jur de doua si sa revenim la programul normal. Seara stam si cite o ora jumatate in pat pina adoarme.

Sara doarme in camera ei?
Tare mi-as dori si eu pentru anul acesta sa ne organizam altfel si sa doarma in camera ei sau macar in patut separat in aceeasi camera.

Ai dreptate cu hainutele, si Daria a vut asa de multe incit le-a purtat foarte putin pe fiecare si apoi mereu am scos petele cu spary si au fost spalate corespunzator si intotdeauna calcate.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput