Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Mai frate , o data intru si eu si nu e nimeni pe aici.
Normal ca oamenii normali au alte treburi de facut simbata seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Magda acum am vizionat pozele...ce mari au crescut frumosii tai Iar Ana mi se pare ca seamana mai mult cu tati,blonduta ca si el...nu l-au recunoscut pe tati-mosul?

Eu am mai citit,dar n-am mai apucat sa scriu nimic..am ramas fara cuvinte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna noaptea,dragele mele!

Apar si eu ca huhureaza
Azi am avut program intensiv de infrumusetari si primit musafiri,abia acum mi-am facut dus si m-am cremuit,si-am zis sa-mi salut mamicile dragi sufletului meu

In primul,si-n primul rand:

,,Vesti minunate de pe frontul de nord,adica de la draga noastra Roxana.Se pare ca Doamne-Doamne a lucrat frumos in ce-i priveste si-au revenit la sentimente mai bune(foarte bune),dand o sansa continuarii casniciei.Au fost rataciri,care s-au elucidat si-au ajuns la concluzia ca dragostea lor nu poate fi doborata de un fir de neincredere!!!!!!
Cumatra draga,ma bucur din tot sufletelul meu!!!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Vad c-a aparut si-o mamica cam scumpa la vorba,Magda,te iubita!
De ce spui ca suna egoist planul tau,in ce-i priveste pe copii?Eu cred ca cel mai important e comfortul lor,rutina in care traiesc!Daca Anei ii e f bine la bunici,las-o acolo!Ea e fericita acolo.Ai tot timpul s-o tii in B!
Wow,ce de pacienti periculosi ai avut

Ia baga si la mandea un diagnostic si-un tratament online
,,dupa o raceala tratata cu Augmentin 1 g-2/zi,Erdomed 300 mg-2/zi,Celebrex-1/zi,am ramas cu o tuse seaca fff sacaitoare si destul de dese reprizele.Zi si mie ce naiba sa mai iau ,ca m-am saturat.Aaaa si sa nu fie sirop,c-am luat tone de siropuri zilele astea,de-o sa dau in diabet!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata, fete dragi!Primiti o Eu iar am record la somn, de la 3 la...6

Eu si Teo, ce mai bantuim pe aici...Pacat ca nu am prins-o pe Magda la o vorbulita

Carpatina, bine ai revenit in peisaj! Mi-era tare dor de tine!

Teo, chiar ma gandeam la voi, oare cum va simititi! Pacatoasa tare tusea asta. NU ai incercat si tu aerosoli?Pe noi siropurile nu prea ne-au ajutat niciodata!

Picia draga aceasta zi este cu dedicatie speciala pt tine, o minunata zi pt nascare 10.01.2010, suna bine, ha??? Deci, il asteptam pe ursuletul no 2 sa vine pe lume sa ne incante, da??? Hai, hai, ca azi te mai astept, daca nu de maine iau si eu masuri

Erina, toate bune la voi? E mai bine acasa, asa-i?Burtica e mai bine?

Acestea fiind spuse, ma retrag glorios spre stiri, ca de somn nu mai poate fi vb, imediat se trezeste domnisoara!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Sofia Ana?38 +

Eu zic ca vii cam peste o saptamana, dar tu...vii cand stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Magda, io eram oareschcum in zona, da ma lupt cu un proiect amarat de 2 pagini , plus ca e o galagie la mine acasa...de-mi vine sa fug!!!
Eu te inteleg cu Ana la Bunici...daca as avea si eu bunici disponibili, poate l-as lasa pe Gh....dar nu am si sotului ii e din ce in ce mai greu. Ieri seara ii era f rau :(
Oricate bone mi-as lua...nu mi-ar adormi copilul la 23.30 cand vrea el sa doarma....efectiv nu mai facem fata, serile sunt un calvar.
E f nasol, si nu stiu cum o sa razbim pana la vara.
Practic, nu avem cum sa ne luam bona. Pt ca noi plecam frecvent din Bucuresti...si niciuna nu ar dori un program asa de haotic. Nu i-ar conveni sa vina numa de luni pana joi....vinerea se pleaca la munte de obicei, la ora 11.40 cand iese Sofia dela scoala. Ar fi si banii mai putini, evident. Vara plecam 3 luni. Sunt vacantele scolare.
La gradi nu-l dau acum cu porcina, exclus.
Studenta pt seara inca n-am gasit. Acum e sesiune si bineinteles ca nu vine nimeni :(
mama nu, cumnata nu. Suntem amandoi bolnavi, obositi si fara iesire

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, eu am dormit cu Gh, cu un mil de intreruperi, pana la 5 jumate:D

da mie nu mi-e somn, ca deh, iau prednison.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Vad ca nu a prea fost activitate ieri! Sper ca sunteti toate bine!

Magda am vazut pozele copiilor tai! Ana e asa frumoasa si fina, mi-au placut mult pozele cu ea de la mare. despre cavalerul care il sorcovea pe tati ce sa mai zic, tare chipes!!!

Teodora excelente vestile date de tine. nici nu se putea altfel! Doamne ajuta numai la zile senine pentru toate mamicile!

Gabriela si eu am insomnii, ma ridic, ma plimb prin casa, mai merg la baie, dechid televizorul.
sa se regleze somnul. Mai ai mai putin de 20 de zile. Va fi minunat!!!

Burtica e la fel, mai cu o durere, greoaie dar mergem inainte.
Intradevar e mult mai bine acasa dar ne este dor de tati. Daria tot intreaba de el, vorbesc la telefon. Mai e pun pic pina vinerea viitoare.

Ieri am fost la mama mea si am selectat rapid hainutele care merg la baietel. Mi s-au parut atit de mici, mai ales caciulitele! Am constatat cu bucurie ca am multe body-uri si lucruri pentru in casa chiar si citeva piese pentru afara albe, vernil, galbene, bleau. Toate sunt spalate si sigilate, va trebui doar sa le ambalez individual in caz ca trebuie sa iau citeva seturi la spital.

Astazi sper sa am chef sa trec in revista necesarul de lucururi mici-biberon, suzeta, sa caut termometrul, unghiera, lucruri din astea...

Danuta pupicei! Imbratisam pe Mirunica!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Sabina, complicata situatia si la voi! Sabnatate si rabdare amindurora (eu am facut-o pe Daria rea ieri si ma trezeam explicindu-i cita rabdare am eu cu ea si cum ea nu intelege ca ma doare burta-prostii sa o impovarez cu reporsuri).

Am observat si eu ca Daria si-a dereglat somnul de cind cu vacanta. adoarme tirziu, se trezeste tirziu. Mai mult constat ca de unde ziceam eu ca nu scotoceste peste tot acum deschide peste tot (trebuie supravegheata non-stop pentru ca ajunge si la lucruri periculoase), e curioasa sa verifice si intreaba de 1000 de ori pe zi: ce e asta, ce e aia.

Ieri: D:Ce ai acolo mama?
Eu: Lucruri pentru bebelus.
D: A dat Bichi
Eu: Da asa e , le-am adus de la bichi.
D: Sunt minunate!

Ii place sa intrebe si despre lucruri pe care le stie:
Ce sunt astea:
Eu: sosete cu floricele
D: nu, sosete lungi (intradevar erau pina la genunchi)

29+ cu David

Mergi la inceput

Noi trebuie sa mergem la control astazi. Pentru ca s0a trezit tot tirziu nu am reusit sa ii iau exudate Dariei. as fi vrut sa ma asigur ca nu are vreun streptococ ceva. oricum starea ei e mai buna, nu a mai tusit.

Va doresc o duminica frumoasa si va las ceva un pic mai antrenant:
www.youtube.com/watch?v=Cx-Ho_hAla0&feature=related" target="_blank">Empire of the Sun-We are the People

29+ cu David

Mergi la inceput