Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)
Raspunsuri - Pagina 3
cecilia L spune:
Alina serviciu usor si multumesc pt cafeluta.
Eu de cand nu mai fumez imi beau cafeluta citind presa,online...asa ca inevitabil intru sa va citesc si sa va salut, asta daca nu cumva la 7.30 rup usa![]()
Va doresc o zi minunata, eu am de facut mancarica si curatenie, maine suntem la botez nu mai am cand si vine mamaie Nuti si tataie Aulel azi.....de dimineata(6.30) a inceput sa le faca "tot cu miele de albine"(tort cu miere ...) si ma pune sa gust.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Buna dimineata!
Va dorim o zi buna!
La Piatra Neamt e soare. Cred ca vom iesi un pic la plimbare in jurul prinzului.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Buna dimineata! Va dorim o zi buna! La Piatra Neamt e soare. Cred ca vom iesi un pic la plimbare in jurul prinzului. ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 29+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Erina, va invidiez, vreau si eu soare si vreme buna!Ca prea ma indispune frigul si mocirla de jos!
Si voua o zi buna!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
valentina_22 spune:
Alina, serviciu usor si 
Cecilia,spor la gospodarit si petrecere frumoasa maine. Cu siguranta anul acesta va fi opusul lui 2009 asa ca o sa te plictisesti de mine,la cate intalniri vom avea.![]()
Erina,plimbarica placuta.
Pana acum cateva momente in Bucuresti era ceata, acum a iesit soarele.Il asteptam cu drag, abia astept sa mai iesim si noi din casa. Acum trebuie sa fug repede pana la piata. Ieri am gatit si astazi nu mai am pic de mancare in frigider!
Asa ca pupici si o zi cat mai minunata in continuare!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
devylla spune:
Buna seara dragelor!(la noi)
Nu stiu cum se face,dar greu imi gasesc timp sa intru si sa scriu.De citit mai fur cateva clipe si reusesc sa mai citesc.
Multumesc din suflet pentru toate sfaturile legate de alaptat!Suntem minunate!Am notat tot si am sa incerc.
Sabin,multumesc!Ceaiuri nu se gasesc aici.Stiu ca mai aveam cateva plicuri din ce mi-a adus mama,dar iti dai seama ca nu sunt suficiente.Cand am intrebat pediatrul aici ce sa fac sa stimulez lactatia,a dat din umeri si mi-a spus ca singura metoda este sa pun fata la san cat de des pot.Si o pun,cat imi permite si timpul.Oricum,inainte de orice masa de bibe,o pun la san cu tot scandalul.DAca ma plimb prin casa cu ea,o pacalesc si suge mai mult.Noaptea numai san bea.Foarte rar continua sa planga dupa san si sa ii completez cu lapte.
Cred ca este si pe fond de stres,dar azi a venit menstruatia.Si ca si luna trecuta,lactatia s-a redus cu cateva zile inainte si apoi s-a mai reglat.Eu sper asta sa fie,si sa continui cat pot cu alaptatul,pentru mine este o noua descoperire si o placere deosebita sa o hranesc la san.
Si,in seara aceea,am baut si o bere,iar noaptea am avut senzatia ca a fost mai mult lapte!!!
Va imbratisez cu drag pe toate!
carpatina spune:
La multi ani dragele mele! 
Sa va duca 2010 pasii pe calea unde sa gasiti implinirea visurilor voastre!
Noi am ajuns aseara.. acum ma "impart" intre desfacut bagaje si mers afara la zapada.. ninge asa frumossss!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Salutaree!!
Ati vazut ce isterie s-a creat cu vaccinul asta???
Sunt in dubii.. Am vb cu dr si am intrebat ce ma sfatuieste sa fac. A zis sa-l fac lucrand cu copii cu handicap, care provin din medii sociale de risc. AQm intrebat dc sa-l fac pentru ca sunt bolnava cronic...Mi-a zis ca nu neaparat, e optiunea mea... Am intrebat dc si l-a facut. Mi-a zis NU, apoi a inceput sa rada.![]()
Eram convinsa sa nu-l fac, insa cand vad isteria asta...ma intreb sunt toti nebuni si eu sanatoasa, sau invers
cecilia L spune:
Andreea11, sper sa iei cea mai buna decizie in privinta vaccinului, eu deocamdata am spus hotarat NU, eu cred ca nu faptul ca lucrezi cu copii cu handicap ar fi problema ci mediul din care provin.
Spune-mi ce face Cris, cu cine il lasi...stiu ca ai scris la un moment dat, dar nu am retinut.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
magdaz spune:
Buna seara.
Unii sunt la "munca".
Sabina, e normal sa te caute si de lupus, nu ca ar vrea ei sa ai , dar trebuie exclus. si da, cred si eu ca trebuiau luati toti anticorpii, si anti Ro, anti La, anti Sm (care sunt f specifici) si Ac anti Adn dublu catenar nativ. nu cred eu ca ai tu asa ceva.
cu vaccinarea: nici mie nu mi-e clar.Din ce am cautat eu pe net, mai ales in rapoartele americanilor, exista totusi o mortalitate mai mare , exprimata procentual, la grupa de virsta 18-64 de ani. La gripa sezoniera rata mortaliatii e cea mai mare la peste 65 de ani. Nu se stie de ce asta porcina da un procent mai mare de cazuri severe la oameni tineri care nu se cunosc cu alte probleme. Singura legatura pe care am gasit-o a fost cu obezitatea.
Si actorul de la circotasi era saracul cam plinut si cred ca a stat si cam mult acasa, dupa ce se simtea f rau.
Noi am avut colegi confirmati, care au descris-o ca pe o viroza " normala" (mialgii, cefalee, dureri oculare, febra , nu neaparat f mare, dar cu durata mai prelungita, de 4-5 zile) .Din pacientii mei, imensa majoritate intre 25 si 50 de ani, niciunul n-a mers la internare.
Cred ca din 1000 de infectati: 950 fac forme usoae-medii, 45 forme mai severe, 4 necesita spitalizare si 1 eventual , sau chiar mai putin e letal.
In conditiile astea cred ca mai ales persoanele pina in 55 de ani ar tb sa se vaccineze, ca doamne fereste , pina te nimereste.
cica cei mai in virsta au o rata de imbolnavire mult mai mica, adica nici nu prea iau viroza asta...se pare ca generatiile mai vechi ar avea un fel de imunitate de ala o tulpina care a circulat mai demult
Bref, eu inca nu m-am vaccinat, am consultat cred ca vreo 3-400 de viroze din care cred ca 3/4 erau asta , n-am luat...mai analizez....cica personalul medical care refuza vaccinarea si face forme severe plateste tratamentul antiviral din buzunar
.
De la colegii (f putini) care au ajuns sa ia tamiflu am inteles ca s-au simtit mult mai bine dupa ce l-au luat...desi nici unul nu luase in primele 24 ore, cind se zice ca eficienta e maxima.
Pe de alta parte, e doar un vacccin,n-are ce sa faca rau...am si colegi de astia care s-au vaccinat si n-a avut nici unul reactie nasoala dupa.
La mine treaba e doar ca eu nu ma vaccinam niciodata antigripal.
magdaz spune:
Noi suntem bine.
Ana e tot la tara, la socrii mei si nu stiu daca o aduc anul acesta la gradi in toamna.Daca reusim sa ne mutam intr-o casa mai mare, poate.S-ar suprapune peste clasa I a lui Cristian si cu 2 copii , fiecare trebuind sa se adaptaze la ceva (Ana la convietuit cu parintii, la gradi, la ruperea de bunici) si el la primul an de scoala, nu stiu daca am suficiente resurse sa ma descurc.
Experienta cu el cind l-am adus la Bucuresti de la bunici a fost u pic cam destabilizatoare pentru intreaga familie.noi doi ne obisnuiseram asa, numai noi si mai ales sotului meu i-a fost greu sa se adapteze.Acum de abia ne-am gasit un echilibru, cu un copil...cu doi nu stiu cum va fi. Noi nu avem pe nimeni sa ne ajute in Bucuresti.
suna a maxim de egoism, nu-i asa?
Tot respectul pentru mamele care cresc 2 copii (sau mai multi).
A da, poze noi la contacts/flickr.