Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Erina, cum e Daria?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze

Celia, multumesc de intrebare.

Daria a avut azi un episod foarte ciudat. Dupa nici 45 min de somn s-a trezit plingind dar tare nu asa...si intre plinsete tusea, ultimul acces fiind de sufocare iar urmatorul de voma dar fara sa vomite deloc. Parca i-ar fi stat ceva in git. A avut doua reprize foarte lungi, am plimbat-o numai in brate. M-am gindit sa ma uit in git si atunci a vomat prima data numai lichid limpede cu mucozitati, apoi inca de doua ori fara sa fie stimulata de spatula sau altceva.

Asa de tare plingea ca a auzit-o tatal meu din parcare. I-am dat nurofen si s-a calmat dupa vreo 5 minute. Ma temeam ca e un episod din acela de laringita cu obstructie-nu am dexametazona si nimic altceva in casa...
Gitul e rosu si pare inflamat. M-am consultata telefonic cu medicul si cred ca o trec pe Augmentin ES.
Exudatul nazal iese abia miercuri.
Andreea e mai bine???
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia sa iti fie de bine sortarea lucrusoarelor! O sa vezi ce drag prinzi cind incepi sa le calci, sunt asa de mici!!!

Mai am o cutie mare de sortat, dar cred ca alea sunt hainute mai mari...in plus, abia am spalat cateva si sunt multeeeee....si toate de calcat...ufff...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Apropos hainutze mici: Yaia, eu am pus disciplinata hainutzele pe numere in cutiile goale de Pampers. Si le-am scris mumos pe cutie - totul ok. Insa dupa ce am tot rotit hainele la 3 bebelusi, si mi-au tot venit in transe inapoi (ca erau "pe alese" la o fetitza si 2 baietzei) si a fost greu sa le pun la loc. Dar sunt destul de sortate si acum. (N.B. Macar s-au bucurat alte mamici de ele, ca noi absolut tot am cumparat, ca nu am avut de la cine imprumuta. Dar ma bucur ca le sunt si altora de folos.)
Acuma la prnaz am spalat sosetele minuscule si manusi cat un degetar, restul sunt deja cuminti in dulap, il asteapta si ele pe BB!
Ah, termenul: pai din 14 intra iara Gina vreo 3 noptzi: bagatzi de atunci majoretele, pliiz! Maine la ora 13 am control CTG si mai vedem; iar pe 14 vorbesc cu medicul cu care voi naste, sa stabilim o strategie.

... Luy, Luy, abia am vorbit si tu deja la fileu cu majoretele! Pai io sunt gata, cum spuneam, panica lui Radu ca nu avem aparat foto in bagajul de nastere a trecut, avem - asta era un impediment serios de nascare! - asa ca... daca asa zici...!!! Majorete sa fie!

Gabriela, radioaso, atatzi absolutgrozav! Supla si ai o burtica rotunda ca o luna si frumoasa foc! Ptui-ptui!(Sa ma laud si eu, ca nici o vergetura nu am? Cchit ca am cam neglijat ungerea - dar asta-i avantajul la mame-babe: mai putzine/deloc vergeturi (hormonii, pare-se). De Sara, ce sa mai zic? Nu ma satur s-o revad in rochitza mov! fetele! (numa's geloasa pe blondutzul ala mai maricel...)
Ah, ca iar spui de gretzuri acuma, asa avansat: vezi, nu te alarma prea tare, doar fii alerta: sa nu ai tensiune marita sau sa vezi luminitze sau dublat - ca-i de-a preeclampsia, Doamne-fereste...! Fii atenta, ca nu-i de gluma. (daca ai avut o tensiune mica in sarcina, o tensiune normalizata poate masca deja simptomele...) Ai mare grija de voi doua!!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR < 1 sapt

Mergi la inceput

Sanatate multa, Daria! Ufff...greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Piciulika

^^ ^^
^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^
^^^^^^^
^^^^^
^^^
^

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
29+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Ah, Devyllutei voiam sa-i spun! Am avut si noi faze aiurea cu suptul, cu laptele, cu panica - si au trecut. Ma incuraja moasa, noaptea la telefon, ca nu piere laptele asa usor, ca ea stie o singura mamica ce a pierdut laptele la o trauma enorma (deces in familie) si-n rest in toata cariera nu a intalnit fenomenul, samd samd. Si ma agatzam de cuvintele ei ca de un pai si au trecut zilele alea aiurea si ne-am regasit: Micha cu mine si cu sanii.
Iar cu pompa la noi mai mult nu a mers oricum - sau doar muult mai incolo, cand eram deja bine asezata in sea si nimic nu-mi clintea increderea de laptareasa.
Cu stimulentele si atia spun ca nu prea ajuta real nimic, doar pus la san, contact piele-la-piele si odihna (somn, repaos la pat) si calm. Dar cert e ca si de-i placebo, ajuta sa stii ca potziunile magice te vor ajuta (ca-i ceai sau suc de struguri, ca-i bere (fara alcool?), ca-i galactogil...)
INCREDERE! Va fi bine!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Apropos hainutze mici: Yaia, eu am pus disciplinata hainutzele pe numere in cutiile goale de Pampers. Si le-am scris mumos pe cutie - totul ok. Insa dupa ce am tot rotit hainele la 3 bebelusi, si mi-au tot venit in transe inapoi (ca erau "pe alese" la o fetitza si 2 baietzei) si a fost greu sa le pun la loc. Dar sunt destul de sortate si acum. (N.B. Macar s-au bucurat alte mamici de ele, ca noi absolut tot am cumparat, ca nu am avut de la cine imprumuta. Dar ma bucur ca le sunt si altora de folos.)
Acuma la prnaz am spalat sosetele minuscule si manusi cat un degetar, restul sunt deja cuminti in dulap, il asteapta si ele pe BB!
Ah, termenul: pai din 14 intra iara Gina vreo 3 noptzi: bagatzi de atunci majoretele, pliiz! Maine la ora 13 am control CTG si mai vedem; iar pe 14 vorbesc cu medicul cu care voi naste, sa stabilim o strategie.

Eu nu le-am imprumutat la nimeni, pe masura ce ramaneau mici le puneam deoparte in cutie, dar cand n-am mai avut loc, le-am cam inghesuit si s-au mai amestecat. O sa le donez pe doate dupa Bebedoi, ca nu mai avem ganduri in acest sens.
Eu zic 15 ianuarie...ca tot e Gina de serviciu...bine ca s-a linistit si Radu cu aparatul foto...offf...ce emotii! (rad putin de el, dar chiar ar fi pacat sa nu aiba obiectu', ca face poze minunate!)

Eu bag fetele pt. 15 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana
Papanash
ma bucura vestile bune,va doresc multa fericire si sa nu mai treceti niciodata prin astfel de momente.

Sanatate multa lui Maria si Oliviei cu fratiorul ei.

Luy, multi de la Cristi, fericire maxima pe chipul lui cand a vazut-o pe Doly, acum tb sa-l caut si pe Nemo, cat despre DVD, azi a mers non-stop. Multumim mult.

Piciulika si nastere usoara, atrunci cand crezi tu ca este momentul(ce bine ar fi sa putem alege noi momentul.....)

Gabriela, esti superba.

Papansh, nu am scos maseaua 2, abia mi-am revenit dupa prima extractie, acum imi fac curaj pt urmatoarea, dar nu am prea mult timp de amanat

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salutare !
merge forumul greu, asa ca trec la www.flickr.com/photos/22410163@N08/4266581700/in/photostream/" target="_blank">subiect .
noi suntem bine, ceea ce doresc tuturor !
va multumesc mult pentru cuvintele frumoase, m-am simtit in largul meu aici dupa ce am avut curajul sa va impartasesc necazurile, fara a spune cuvinte mari, dar chiar m-am simtit inteleasa si sustinuta.
Gravidute, mult curaj si asteptare usoara !
Multa sanatate tuturor si toate cele bune!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Ah, da Erina - tzie voiam sa-tzi mai scriu!
Sper ca esti mai bine cu burtica - hai, ca vin vremuri mai bune! Promit!
Am vazut domnisoara (mucoasa) cum spui tu - dar frumoaaaaaassaaaa!!!Mor ce sarm are! (Sa nu ma auda Sara! )
Sanatate frumoasei si tie multa putere sa te ocupi de ea si BB si toate...
Si merci mult de Majoretele (cu M mare) si ...inima!

Mergi la inceput