Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)
Raspunsuri - Pagina 11
Piciulika spune:
Vazut gradinarul lui Papanash - un smecheeeer! Ce ochi si cautatura! 
Am mai pus si noi poze - cred ca de aici incolo nu le-atzi vazut (pag 7, jos?, sigur 8 & 9).
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p7.html
Am fost cu Michael la o zi de nastere sambata, Jan a facut 3 ani si totzi aveau intre 3 si 4 ani. Michael s-a descurcat minunat (si nici fizic nu parea mai 'tanar'). Ca de obicei, e incantat cu cei mai maricei. A castigat o gramada de chestii la concursuri, e foarte pe faza... Asa mandru era cand totzi il aplaudau - si povestea apoi in masina cum el "hatz!" insfaca dulciurile cand se oprea muzica si se opreau din dans: a venit cu o punga intreaga acasa. Asa dulce era cat de mandru era! Si tot canta cu www.youtube.com/watch?v=jjn2xAfOfzo" target="_blank">Heidiii si www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU&feature=related" target="_blank"> Schnappi, das kleine Krokodil.
(Eram la 10-15 min de mers pe jos de spital, deci am luat cu noi bagajul
- da' daca fortzam norocul? Da' niema, chit ca era si Gina de tura.
Poate lipsa aparatului foto...?
)
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si
AMR 2 zile?
Sabina spune:
gagici...ia bagati voi rugaciuni si tineti pumnii, ca am oferta de studenta sa se joace cu Gh:D
Si are timp de program flexi!, cand ziua, cand seara. O cunosc si e super simpatica. Maine vine la "vizionare".
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aniast72 spune:

Iar restanta la citit dar cu vesti-povesti.
Am fost azi la echo de confirmarea sarcinii, am asistat la un "wow" din partea dr. Niculescu care cica e de bine. Deci oficial sunt insarcinata cu una bucata bebelus la caldurica. 

Inima mi-a coborat din gat la locul ei in piept si m-am apucat de treaba.
Am sunat-o pe asistenta dr Vladareanu (dr. cu care l-am nascut si pe Vladi si care mi-a "prezis" atat de bine data nasterii ca mi-aduc aminte ca a facut furori la vremea respectiva pe forum) in ideea sa-mi gasesc programare peste vreo luna. Surpriza a fost ca am programare chiar vinerea asta, asadar ne apucam de analize si alte cele.
Erina, citeam mai demult ca o intrebai pe Betty de Euroclinic. Daca nu ai aflat inca, zi-mi si-ti pot spune ce era acum 2 ani si 4 luni cand l-am nascut pe Vladi.
Pupici, ma duc sa frunzaresc din urma.
Edit: Ma trece si pe mine cineva pe listuta? Si mai am o rugaminte...poate ne aduce aminte rodicamaries cand a nascut Rita, sa o trecem si pe ea pe lista de mamici. 
Andreea,
in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Celia spune:
Erina, sanatate multa Dariei , imi pare rau de asa episoade...
Te rog ai grija de tine si bebe. Profita cat mai mult de bunici.
Andreea e bine, zic eu ...mergem maine la control . Multumim.
Andreea ,felicitari! Sarcina usoara si
sanatos/sanatoasa. Sa fie totul asa cum iti doresti.
Maria, ma bucur ca Teuta merge cu placere la gradi.
Piciulika, sa vina bebe atunci cand vrea el si sa fie totul asa cum va doriti! Am vazut foto ...sunteti deosebiti.
Yaia, spor la pregatirile hainutelor. Daca Prisi nu are timp de calcat , dau o mana de ajutor...ca doar nu te lasam la greu...
Papanash, vazut un papanash descurcaret, la usa, la volan...nu se lasa...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Annisia spune:
Aniastule, pupa-te-as io pe tine de om bun!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa duci sarcina cu bine pana la capat!!! Stiu ca m-ai sunat, dar sunt cu si anume capul... Daca stiam ca vrei sa-mi dai vestea asta minunata, ma faceam releu de telefonie, iti jur... Orisicum eram la job si nu ne puteam vedea... Iar sunt cu fundul in 5 luntrii si iaca-asa... Vorbim cand ma repar, ok? Ma bucur tare, tare, tare pentru tine!!!!
Gabitzule, sunt prin zona. Acum m-am ales dupa drumuri. Hai sa vedem... Io nu ma omor dupa Ana. Adica mie imi plac astea mai super truper, intelegi tu. Macar baga si tu un Luana, Anais, Anemarie... Cat despre primul prenume si utilizarea lui, eu sunt Gica Contra si aici. Nu folosesc neam primul meu prenume, pentru ca mi se pare banal. Bine, cadouri primesc de onomastica, nu-i bai... Ai mei mi-au spus cum era mai simplu, plus ca al doilea era un unul mai rar si toata lumea ma punea sa-l repet, ca sa fie siguri ca au auzit bine. Acum nu mai e mare scofala, ca s-au mai desteptat muritorii. In fine, i-am lasat de capul lor in scoala generala, pana m-am facut mai mare si am putut sa decid. Cand am inceput liceul, m-am prezentat cu al doilea prenume si, de atunci, toata lumea ma stie asa. Alor mei le dadeam amenda 5 lei, de cate ori uitau si-mi spuneau cum erau ei invatati... Hihihih...
Si ca sa revenim la iubitica ta no.2, ti-am scris si pe mess, eu as merge pe Ingrid, Iasmina, Yvone, Iulia etc... Ceva cu I, pentru ca fetele sa aiba initiale identice. Cel mai sigur, in ziua in care se va naste, m-as uita in calendarul ortodox si as alege o derivatie a sfantului, mucenicului si ce ar mai fi pe acolo... Parerea mea...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Sabina spune:
Erina, e posibil sa aiba amigdalita Daria? oof, imi pare tare rau de episodul asta, uneori ne sperie copilasii astia, dar totodata au o putere de recuperare fantaistica.
va pupam si sanatate!
Andreea, nu mai e asa mult pana vineri
Brava pt eco!!
Celia, pupam carliontata .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Rox si Papanash, ma bucur ca ati trecutara hopul si sunteti pe drum cu prioritate. Acum luati de va infruptati din cupa dulce a impacarii si sa faceti tot ce va sta in putirinta sa nu mai ajungeti aici.
Sabin, sa-ti iasa pasienta cu studenta si sa speram ca are toata tzigla pe casa oama asta. Bafta!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Celia spune:
Sabina,
.
Sa fie asa cum va doriti legat de persoana ce o veti alege pentru copii.
Annisia,
...
Uite la asta ma gandeam si eu zilele trecute legat de numele noii printese a Gabrielei, sa aiba fetele aceleasi initiale la nume...si daca Sofia e nume de sfanta , sa fie al doilea nume unul altfel ...cu I...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
carpatina spune:
Salutare .. cu apus de soare ![]()
Luy,
, cum sa nu se adune.. doar ca intrarea in ritm e lenta pentru toata lumea. De ce sa fac eu nota discordanta? ![]()
Yaia,
, o surpriza minunata de la voi am gasit acasa... Multumim de gand!
Aniast, cu mana mea te-am trecut pe lista!
Insa... zisesi ceva si de data nasterii?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Gabico, hai ca mai ai la un capat!
Partajezi niste
cu socrela sau nu? (tare mi-e ca daca ursache mic nu se hotaraste azi maine emigreaza fetele la Cluj)
![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)