Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Picio...

P.S. Ce era in pachetul mare si portocaliu pe care-l bibilea Radu?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Mirunica si mamica ei prisi cum se mai prezinta?

=====================

Mergi la inceput

Sanatate Mariei si licuricilor lui alinkav!

=====================

Mergi la inceput

Mandarino, la multi ani sotului! Sa fie sanatos si mereu pe placul tau!

=====================

Mergi la inceput

Bernixo, cum a fost de revelion? Cum i-a placut Anei cu trenul? Sau n-ati mai mers?

=====================

Mergi la inceput

Mario, da' micul amorez ce mai face? S-a retras de pe piata?

=====================

Mergi la inceput

Gata, ma duc sa apun si eu prin dormitor.. ca s-a facut vremea!

Sa aveti o zi plina de zambete!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata,
imi place tare mult sa citesc vesti bune ,sa va simt fericite si implinite ,asa da
gravidute radioase,asteptand cu sufletul la gura(si noi pe langa ele cu galeria)sa-si stranga comorile la piept
am mai citit de o mamica fericita ANDREEA de la Ploiesti sarcina usoara draga mamica,
am citit-o si pe plimbareata de Carpatina,doamna noastra draga careia i-am simtit lipsa
am citit-o si pe Annisia petrecareata,tonica si vesela asa cum o stim,dar care atunci cand are ceva de zis,zice domnule,stie sa puna punctul I(vorbele tale spuse asa cum numai tu sti sa le spui,m-au ajutat si pe mine candva)
chiar daca scriu mai rar va citesc in fiecare zi,imi sunteti tare dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Neatza fetele mele dragi,
Ierati-ma ca am disparut iar....uf, uf...am intrat sa vad daca a nascut Picea.........si se pare ca fecioarul ii place tare mult la caldurica, ori vrea sa se nasca intr-o zi norocoasa de 13...Doamne ajuta...
Ma bucur mult pentru Rox SI Papansah , sper ca dragostea voastra va v/a ajuta sa treceti peste orice obstacol al vietii, daca dragoste nu e , nimic nu e........si este adevarat..
Gabriela, si mie imi plac mult numele de SOFIA SI Emma , Pe T o cheama Teodora si Victoria pentru ca fiecare dintre ele au o semnificatie aparte pentru mine.
T e bine, momentan, iar sunt mai linistita dar to cu gandurile mele, este doar o perioada de acalmie dinaintea furtunii.........
Sunt o cupata intrucat de joia trecutaam inceput orele de conducere si sunt hotarata sa iau carnetul , asa ca sunt ocupata....imi umplu timpul cu ceva care ma distrage sa ma gandesc la nefericirea mea....
Azi dimineata mi s-a stricat frigiderul, , sotul meu spune ca n-are timp de mers sa caute pe cineva care se pricepe sa-l repare, nu il intereseaza, iar lucrul asta ma enerveaza cel mai tare, eu trebuie sa fac totul......dus apoemetre(ca nu stie sa le citeasca), am ajuns aseara la 8, plecata de la 9 dimi, serviciu, iar la 8 faceama mancare...........normal ca numai pot, o casnicie, o relatie inseamna doi oameni care dau si primesc, nu unul da si celalat primeste fara sa dea nuk in schimb...........na ca iar m-am enervat si iar ma plang la voi.... Chiar vreau sa vad la sotul meu ca il intereseaza ceva in afara de serviciul lui,........m-am saturat, dar pentru copilul meu trebuie sa rabd si sa merg mai departe, pana la un momentdat.......cand am sa clachez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Sabina, te-am admirat mereu, sa iti dea dumnezeu sa natate ca in rest, le faci tu pe toate.....imi pare tare rau ca esti bolnava si stiu ca nu iti e usor....
Erina, persoana care sta cu fetita mea e insrcinata in 5 luni, vad ca e bine, dar nu e usor sa ai grija de un copil si sa fi si insrcinata, te rog sa nu te fortezi si sa grija de burtica si de D...
Yaia, vad ca te-a apucat si pe tine febra pregatirii pentru venirea lui Bebedoi..........iti urez spor la treaba....
Annisia, imi esti tare draga, imi sunteti foarte dragi voi toate, stiu ca nimic nu e perfect in lumea asta........dar voi sunteti prietenele perfect..........si au fost momente ca v-am simtit aproape de sufletul meu.......va multumesc!

Mergi la inceput