Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)
Raspunsuri - Pagina 12
carpatina spune:
Picio... 

P.S. Ce era in pachetul mare si portocaliu pe care-l bibilea Radu?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Mirunica si mamica ei prisi cum se mai prezinta? 
=====================
carpatina spune:
Sanatate Mariei si licuricilor lui alinkav! 
=====================
carpatina spune:
Mandarino, la multi ani sotului! Sa fie sanatos si mereu pe placul tau! ![]()
=====================
carpatina spune:
Bernixo, cum a fost de revelion? Cum i-a placut Anei cu trenul? Sau n-ati mai mers? 
=====================
carpatina spune:
Mario, da' micul amorez ce mai face? S-a retras de pe piata?
=====================
carpatina spune:
Gata, ma duc sa apun si eu prin dormitor.. ca s-a facut vremea!
Sa aveti o zi plina de zambete! 
=====================
bikmaria spune:
buna dimineata,
imi place tare mult sa citesc vesti bune ,sa va simt fericite si implinite ,asa da 
gravidute radioase,asteptand cu sufletul la gura(si noi pe langa ele cu galeria
)sa-si stranga comorile la piept
am mai citit de o mamica fericita ANDREEA de la Ploiesti sarcina usoara draga mamica,
am citit-o si pe plimbareata de Carpatina,doamna noastra draga careia i-am simtit lipsa
am citit-o si pe Annisia petrecareata,tonica si vesela asa cum o stim,dar care atunci cand are ceva de zis,zice domnule,stie sa puna punctul I
(vorbele tale spuse asa cum numai tu sti sa le spui,m-au ajutat si pe mine candva)
chiar daca scriu mai rar va citesc in fiecare zi,imi sunteti tare dragi 
claudia1178 spune:
Neatza fetele mele dragi,
Ierati-ma ca am disparut iar....uf, uf...am intrat sa vad daca a nascut Picea....
.....si se pare ca fecioarul ii place tare mult la caldurica, ori vrea sa se nasca intr-o zi norocoasa de 13...Doamne ajuta...
Ma bucur mult pentru Rox SI Papansah , sper ca dragostea voastra va v/a ajuta sa treceti peste orice obstacol al vietii, daca dragoste nu e , nimic nu e........si este adevarat..
Gabriela, si mie imi plac mult numele de SOFIA SI Emma , Pe T o cheama Teodora si Victoria pentru ca fiecare dintre ele au o semnificatie aparte pentru mine.
T e bine, momentan, iar sunt mai linistita dar to cu gandurile mele, este doar o perioada de acalmie dinaintea furtunii.........
Sunt o cupata intrucat de joia trecutaam inceput orele de conducere si sunt hotarata sa iau carnetul , asa ca sunt ocupata....imi umplu timpul cu ceva care ma distrage sa ma gandesc la nefericirea mea....
Azi dimineata mi s-a stricat frigiderul,
, sotul meu spune ca n-are timp de mers sa caute pe cineva care se pricepe sa-l repare, nu il intereseaza, iar lucrul asta ma enerveaza cel mai tare, eu trebuie sa fac totul......dus apoemetre(ca nu stie sa le citeasca), am ajuns aseara la 8, plecata de la 9 dimi, serviciu, iar la 8 faceama mancare...........normal ca numai pot, o casnicie, o relatie inseamna doi oameni care dau si primesc, nu unul da si celalat primeste fara sa dea nuk in schimb...........na ca iar m-am enervat si iar ma plang la voi...
. Chiar vreau sa vad la sotul meu ca il intereseaza ceva in afara de serviciul lui,........m-am saturat, dar pentru copilul meu trebuie sa rabd si sa merg mai departe, pana la un momentdat.......cand am sa clachez....
claudia1178 spune:
Sabina, te-am admirat mereu, sa iti dea dumnezeu sa natate ca in rest, le faci tu pe toate.....imi pare tare rau ca esti bolnava si stiu ca nu iti e usor...
.
Erina, persoana care sta cu fetita mea e insrcinata in 5 luni, vad ca e bine, dar nu e usor sa ai grija de un copil si sa fi si insrcinata, te rog sa nu te fortezi si sa grija de burtica si de D
...
Yaia, vad ca te-a apucat si pe tine febra pregatirii pentru venirea lui Bebedoi..........iti urez spor la treaba....
Annisia, imi esti tare draga, imi sunteti foarte dragi voi toate, stiu ca nimic nu e perfect in lumea asta........dar voi sunteti prietenele perfect..........si au fost momente ca v-am simtit aproape de sufletul meu.......va multumesc!