Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)
Raspunsuri - Pagina 13
claudia1178 spune:
Felicit noile gravidute si urez insanatosire grabnica copilasiilor bolnaviori....
bikmaria spune:
multa sanatate Dariutei si Mariutzei,puilor Alinei
,Mirunicai cred ca i-a trecut
,multa sanatate si mamicilor bolnavioare ,Marta,Teodora cuscra mea draga,Sabina,Cecilia 
Astept si eu sa ne viziteze medicul de familie,Teodora mi-a spus aseara ca o doare o ureche,i-am pus picaturi,peste noapte a facut febra,are si nasucul infundat,dimineata cand s-a trezit eu vb cu ea si ia ma intreba intruna ce mami?ce zici mami?ca si cum nu ar avea o urechiusa infundata am vb la telefon cu doctora,mi-a spus sa nu o duc la cresa sa-i dau nurofen pana la 10 cand ajunge la noi sa o consulte,sa speram ca nu-i nimic grav,
Carpatina ,da,ai mare dreptate ,baiatul meu s-a retras de pe piata,i-a trecut indragosteala sper sa-l tina vreo doi ani ca are de invatat ,mai are un pic si trece in clasa a opta,examen,emotii...,apoi sa se tot amorezeze si sa tot viseze...
cecilia L spune:
'Neata si o
pentru doritoare.
Aniast nu pot sa-ti spun decat FELICITARI,nu tip doar ma bucur pentru voi, te-am sunat aseara.
Claudia
Erina, sanatate Dariei,credeam ca sunteti bine, cand va intoarceti la Bucuresti?
Mandarinuta, la multi ani sotului.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
claudia1178 spune:
Bikmaria,
. mie mi se face rau instantaneu numai cand vad un muc la T.......
Dupa scarbiciu merg sa-mi iau combina frigorifica noua, fara sot of course.........nu il intereseaza si m-a si anunatat ca el nu ridica nimic.....nici o problema.platec eu pe cineva sa ma ajuta sa fac mutarea...
claudia1178 spune:
Ca deh....n-am barbat..nu?!
Azi didmi i-am spus ca da acum ianinte sa-si faca papa ca eu merg cu T la restaurant,,,,,,,,,,Si ce paree aveti, din a cui bani iau combina?!
Ai mei bineanteles........C'est la vie.......
bikmaria spune:
Cecilia,Claudia ,multumesc!
Claudia imi pare tare rau ca treci printr-o situatie atat de grea,spor la cumparaturi
claudia1178 spune:
Mesaj pentru Teodora,
, soacra mea avea o tuse sacaitoare de ceva vreme si vazand la tv reclama aia cu ACC PLUS m-a rugat sa ii cumpar........sunt 10 pastilute efervescente pe care le pui in apa, ieie in fiecare zi una..................si sa sti ca i-a trecut tusea......incearca si asa........cerd ca era ACC PLUS DE 600
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Edit: Ma trece si pe mine cineva pe listuta? Si mai am o rugaminte...poate ne aduce aminte rodicamaries cand a nascut Rita, sa o trecem si pe ea pe lista de mamici. ![]() |
Daca nu a facut-o nimeni, te trec eu, numai sa-mi zici DPN.
Si sper sa am timp azi sa caut in urma sa vad exact cand a nascut Rita, poate gasesc pe la odiseea respectiva si numele ales pt. bebe.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)