Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Felicit noile gravidute si urez insanatosire grabnica copilasiilor bolnaviori....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

multa sanatate Dariutei si Mariutzei,puilor Alinei,Mirunicai cred ca i-a trecut ,multa sanatate si mamicilor bolnavioare ,Marta,Teodora cuscra mea draga,Sabina,Cecilia
Astept si eu sa ne viziteze medicul de familie,Teodora mi-a spus aseara ca o doare o ureche,i-am pus picaturi,peste noapte a facut febra,are si nasucul infundat,dimineata cand s-a trezit eu vb cu ea si ia ma intreba intruna ce mami?ce zici mami?ca si cum nu ar avea o urechiusa infundata am vb la telefon cu doctora,mi-a spus sa nu o duc la cresa sa-i dau nurofen pana la 10 cand ajunge la noi sa o consulte,sa speram ca nu-i nimic grav,
Carpatina ,da,ai mare dreptate ,baiatul meu s-a retras de pe piata,i-a trecut indragosteala sper sa-l tina vreo doi ani ca are de invatat ,mai are un pic si trece in clasa a opta,examen,emotii...,apoi sa se tot amorezeze si sa tot viseze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si o pentru doritoare.

Aniast nu pot sa-ti spun decat FELICITARI,nu tip doar ma bucur pentru voi, te-am sunat aseara.

Claudia

Erina, sanatate Dariei,credeam ca sunteti bine, cand va intoarceti la Bucuresti?

Mandarinuta, la multi ani sotului.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bikmaria, sanatate multa lui Teo.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Bikmaria, . mie mi se face rau instantaneu numai cand vad un muc la T.......
Dupa scarbiciu merg sa-mi iau combina frigorifica noua, fara sot of course.........nu il intereseaza si m-a si anunatat ca el nu ridica nimic.....nici o problema.platec eu pe cineva sa ma ajuta sa fac mutarea...

Mergi la inceput

Ca deh....n-am barbat..nu?!
Azi didmi i-am spus ca da acum ianinte sa-si faca papa ca eu merg cu T la restaurant,,,,,,,,,,Si ce paree aveti, din a cui bani iau combina?!
Ai mei bineanteles........C'est la vie.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Cecilia,Claudia ,multumesc!
Claudia imi pare tare rau ca treci printr-o situatie atat de grea,spor la cumparaturi

Mergi la inceput

Na..... ca imi e foame ca pap literele........

Mergi la inceput

Mesaj pentru Teodora, , soacra mea avea o tuse sacaitoare de ceva vreme si vazand la tv reclama aia cu ACC PLUS m-a rugat sa ii cumpar........sunt 10 pastilute efervescente pe care le pui in apa, ieie in fiecare zi una..................si sa sti ca i-a trecut tusea......incearca si asa........cerd ca era ACC PLUS DE 600

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72
Edit: Ma trece si pe mine cineva pe listuta? Si mai am o rugaminte...poate ne aduce aminte rodicamaries cand a nascut Rita, sa o trecem si pe ea pe lista de mamici.

Daca nu a facut-o nimeni, te trec eu, numai sa-mi zici DPN.
Si sper sa am timp azi sa caut in urma sa vad exact cand a nascut Rita, poate gasesc pe la odiseea respectiva si numele ales pt. bebe.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput