Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maria, sper sa nu fie nimic grav la Teutza Multa sanatate !

Erina, sanatate multa Dariei, sa-si revina repede si sa scape de nesuferitii de muci si de tuse ! Si noi ne luptam cu ele . Foarte ciudat mi se pare episodul de ieri, ai vorbit cu medicul ?

Alinkav, bravo pentru Alex, ca este mai bine, ii dorim si Oliviei sa se refaca rapid !

Si multa sanatate tuturor, mici si mari !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Da,Luy,am reinceput serviciul-de ieri!
Mai fara chef,dar,stii vorba aia:,,daca-i musai,cu placere''

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, nu ne-ai spus cum a fost la dr. ieri, sper ca nimic grav.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Aniast,ce ma bucuuuurrr!Aha,deci nu sunt 2(doi)?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia1178
...........nu ca el are nevoie de un spatiul al lui iar noi il invadam....

cum spuneau si fetele, ia lasa sa bata vantul in frigider pt vreo saptamana, sorteaza-i hainele din cosul cu rufe murdare si uita sa i le speli pe-ale lui vreo cateva serii la rand, si daca vrea spatiul lui, arata-i baia, ca acolo sta omul singur cu gandurile lui egoiste!

Eu am aflat ca ultima mea bunica, cea care m-a crescut de la 3 saptamani, a murit aseara. Au gasit-o astazi dimineata vecinii ...
Si-n mai putin de doua saptamani am bilet de avion sa plecam spre casa. Din pacate prea tarziu ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
P.S. Ce era in pachetul mare si portocaliu pe care-l bibilea Radu?

Curiozitatea asta!
Daca se apuca Picea de nascut si nu apuca sa-ti raspunda? Lasa, nu-i bai, il sunam pe Radu!

Juri pe rosu ca tu nu esti curioasa?

Jur! Ca nu am rosu!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
si daca vrea spatiul lui, arata-i baia, ca acolo sta omul singur cu gandurile lui egoiste!

Eu am aflat ca ultima mea bunica, cea care m-a crescut de la 3 saptamani, a murit aseara. Au gasit-o astazi dimineata vecinii ...
Si-n mai putin de doua saptamani am bilet de avion sa plecam spre casa. Din pacate prea tarziu ...

Cum ma faci tu sa rad si sa plang in acelasi mesaj! Condoleante, imi pare tare rau! Colega mea cu care mananc la parnz mai in fiecare zi a plecat azi acasa mai devreme ca i-a murit bunicul...off. Condoleante inca o data!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Condoleante Mariana! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Multumim frumos pentru felicitari, multumim ca ne-ati trecut si pe listuta. DPN-ul este pe 6 sept, deci fi-miu are multe sanse sa primeasca de ziua lui un fratior sau o surioara. Sa vedem ce zice degetul lui Vladareanu.

Annisia, trebuie sa recunosc ca am picat in admiratie asupra inscrisurilor tale de zilele trecute... Cata dreptate ai!
Vis a vis de telefon, jur ca nu te sunasem doar de-aia, sa-ti comunic vestea, intr-adevar eram in Bucuresti da' ma si apucase dorul de tine. In acelasi context am vizitat-o pe Betty, i-am vazut pe Eghi si Mario. Eghi intr-adevar, la inceput semana cu Betty, acum a luat-o usurel spre taica-su cu trasaturile.

carpatina, m-ai fentat. Ai zis ca parasesti Romanica pe 4-5 ianuarie si tu de fapt ai mai stat. Tare as fi vrut sa ne mai vedem dar, poate la concediul viitor.

De cateva zile citesc si despre cosmarul Claudiei. Draga mea, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Parca la un moment dat spuneai ca stai cu el pentru Teodora. Eu cred ca tocmai Teodora ar fi motivul pentru care ar trebui sa te separi, macar o perioada, de stimabilul. Daca el a certat-o (si cu ce cuvant...) pentru o fapta absolut normala pentru un copilas, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar putea face mai tarziu. Ar trebui sa te gandesti ca, chiar daca acum Teodora poate nu realizeaza, mai tarziu sigur va observa starea de tensiune si clar va fi marcata.
Bafta multa cu permisul! In rest, chiar nu-ti pot ura rabdare, ca nu de asta ai nevoie ci de curaj.

Sanatate multa copilasilor bolnavi si mamicilor bolnave!

Cecilia, am vazut tarziu ca m-ai sunat, imi uitasem telefonul pe silent si nu l-am auzit (evident ). Multumesc mult de grija, vorbim curand.

Yaia, ai aflat ce era in pachet? (ala portocaliu)

Erina, cand l-am nascut eu pe fi-miu n-am avut nevoie de absolut nimic de acasa, tineau ei copii in salopete, iar vis a vis de pampers...nici nu mi-a trecut prin cap sa iau de acasa dar nici nu mi-au cerut. Erau inclusi in pretul nasterii. Salopetele nu sunt noi dar daca tu vrei sa-ti iei schimburi de acasa, banuiesc ca nu te impiedica.

Rox, papanash, prin ce perioada ati trecut si voi... Ma bucur ca acum sunteti bine. -ici multi.

alinkav, te-am pomenit zilele trecute cand asteptam sa deschida cineva odiseea de 2010. Am recitit cu placere inceputurile noastre, tu ai deschis odiseea noastra...frumoase vremuri. Recitind primele pagini, intreb si eu: Siiiim, cand vine Ileana Cosanzeana?

Teo, deci nu sunt doi. (da' mi-ar fi placut) Sau cine stie, patesc si eu ca Sheri, o dau dintr-unul in 2.

ramonaiani, condoleante.

Andreea, in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

alinkav, te-am pomenit zilele trecute cand asteptam sa deschida cineva odiseea de 2010. Am recitit cu placere inceputurile noastre, tu ai deschis odiseea noastra...frumoase vremuri. Recitind primele pagini, intreb si eu: Siiiim, cand vine Ileana Cosanzeana?

Eram cu sufletul la gura sa deschid o noua odisee(avand pana atunci o asemenea experienta la sarcina cu Alex)!Am impresia ca pe 12 ian 2007 erau descutiile in toi, ca am tras cu ochii pe la mamici si nu era inca deschis nimic!
Sarcina usoara!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput