Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

carpatina, m-ai fentat. Ai zis ca parasesti Romanica pe 4-5 ianuarie si tu de fapt ai mai stat. Tare as fi vrut sa ne mai vedem dar, poate la concediul viitor.

De ce zici tu ca te-am fentat? Eu am plecat din Ploiesti pe 6 dimineata, asa cum iti zisesem si tie ca o sa fac..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mariana, , condoleante.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Andreea, yupeee! Stiam eu! Tare ma bucur! Sarcina usoara in continuare si savureaz-o, ca asta zboara mult prea repede...

Celia, multzumim mult! Tzi-am admirat cu sotzul frumoasa papusa si fratziorul ei, frumos fecior! De unde ai retzeta pentru asa frumusetzi? Ptui-ptui! Tare-mi sunt dragi.

Sabinescu, vizionarea a decurs bine? Eu tzin tot ce pot strans, si degetele de la picioare, das weisst Du ja?!

Carpatinaaaa - ce raza de soare prin nametzi! Bine te-am recitit! Sa rasari mai des - ca de apus, vad ca o fcai profi, dupa ce raspunzi individual.
Merci de fetili si - Yaia, cum s-o las cu ochii in soare pe Mama Pralina?! - uite, zic:
recunosc ca-mi educ fiul pentru Sara: in pachetul mare si portocaliu pe care-l bibilea Radu era un aragaz cu patru ochiuri plus cuptor - ne gateste piticul: pizza, paste, supa... aspirant la chef cuisinier, ce mai!

Maria, ce ma bucur sa te vad si pe tine - ce inceptu de saptamana! Si tu ne esti draga, mai scrie, mai zi de frumosii tai, de tine, harnicutzo! Sanatate multa lui Teo frumoasa si cocheta!

Claudia, multzumesc! Doamne, ce greu trebuie sa-tzi fie! Oricum, motiveaza-te si mai mult sa iei carnetul repejor, sa mai castigi independentza! Si nu pot crede ca te demotiveaza in halul asta! Are ceva complexe majore + egoism atroce! Ia arata-i cum sta treaba! Si stai la cretitza cat s-o ai la indemana cand trebuie aplicata dlui lector, ok? Putere tzie si frumoasei - asa un copil dulce si cuminte pare, are as ao privire...!

Erina, multzumim . Ma bucur sa aud ca Daria e mai bine - intr-adevar, si eu am mari rezerve cu antibioticele astea prescrise cu ochii inchisi, pe banda.

Mandarinutza, multzumim! Despre voi, cum mai esti, mamica cu burtica?

Sunt la pag 16 si musai sa ies o tzara - revin pe seara!
fetele!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR < 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara. Mamici, daca aveti rabdare fac capitil nou! merge tare greu forumul.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Scuze, am primit o vizita, imediat se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitolul 366

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72
Yaia, ai aflat ce era in pachet? (ala portocaliu)

Nu eu eram intrebatoarea, ci Duamna C! Sper sa fi aflat si sa fi dormit bine noaptea...desi dupa concediu, intotdeauna de somn de recuperat...
Apropo, Carpatino, ati mers inapoi in Beljica cu ajutor - buni de Ioana?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput