Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)
Raspunsuri - Pagina 18
mandarinutza spune:
Claudia, imi pare tare rau ca suferi asa de mult. Probabil ca sotul tau ar trebui sa isi schimbe valorile si principiile in viata. Timpul petrecut in familie, jocul cu copilul sau sunt momente care nu se mai intorc inapoi. Dar nu stiu cum sa il faci sa se schimbe. Nu e ok sa lasi lucrurile sa mearga tot asa. Poate daca plecati toti 3 intr-o excursie la munte cateva zile si sa i spui tot ce ai pe suflet si ce ai dori si de la el, macar cateva schimbari mai mici la inceput – sa petreaca mai mult timp cu copilul, sa te ajute la anumite treburi casnice, sa gateasca el itr-o anumita zi din saptamana, sa mergeti impreuna la un film/teatru odata pe luna .
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 11s+
Poze
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cecilia L
o intreb eu pe Rodica [b] |
Nu-i nevoie, e rezolvat.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Claudia, zau este nesimtit ...cred ca da merita sa-l lasi fara mancare macar o saptamana, |
Sau mai bine sa-l lasi de tot...
care ziceai ca e motivul pentru care locuiti inca impreuna?
=====================
mihailescu teodora spune:
Claudia
Da,putin mi-a mai trecut tusea ![]()
Ii multumesc Magdei
(si ea e o superscumpa);mi-am luat Tussin forte ca(,) codeina nu mi-au dat fara reteta,si siropuri nu mai vroiam sa iau!
Mi-am facut si ceai de ceapa cu coji de nuca si ridiche neagra cu lamaie(bleahhhhhhh),mai am una o fac salata diseara(
Yaia)
Erina,milioane de
tie si scumpei Daria!Greu cu boala;nici lui Mihnea nu i-am dat antibiotic-doar Nurofen,Panadol si muuuuulte siropuri de tuse+aerosoli!
Acum l-am trecut pe sirop COUGHEND!
Arati fabulos,draga mea!!!!

Asa mult mi-au placut pozicile de la Craciun,dar si cele din Bucovina!Pensiunea arata intr-un mare fel!Zau!!!!!Mi-a placut f tare!
Primeste multi
de la Carmen si Ovidiu!!!!Sa stii ca le-am aratat si lor burtika ta
,dar si okisorii Dariei.
Trebuie sa ne vedem neaparat cand revii in Bucuresti!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora pozicile din Bucovina!Pensiunea arata intr-un mare fel!Zau!!!!!Mi-a placut f tare! |
Si pe mine m-a dat pe spate felul ala
=====================
claudia1178 spune:
Bitele me, va multumesc ca suntei alaturi de mine....acum ma duc in treaba mea, adica merc sa cumpar frigider etc
mihailescu teodora spune:
Carpatina
-am cucuietele!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
luy spune:
carpatina,
vad ca ti-ai intrat in mana imediat ! 
Teo, ai inceput serviciul ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Andreea, m-am bucurat foarte, foarte mult cand am citit postarea ta ! Felicitari !!!
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si frumoasa, iar la toamna sa dragalesti un bebelus sanatos si frumos ca Vladi !
Te imbratisez cu mare drag 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )