Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)
Raspunsuri - Pagina 17
claudia1178 spune:
Si ii multumsec in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi-a adus-o in viata mea....
Teodora in lib greaca inseamna......darul lui Dumnezeu....din cauza asta i-am pus numele Teodora.......pentru mine este un dar de L dumnezeu pe care il voi aprecia si iubi toata viata mea....
alinkav spune:
Buna dimineata!
Aniast, felicitari mamico!!!!!Sa ai sarcina usoara si bb sanatos si voios!!!!
Erina,
Daria bolnavioara, multa sanatate va dorim!!!
Piciulika, sunteti minunati toti trei!!!!
Yaia, spor la calcat!!!
Multumim tuturor de urari de sanatate, care s-au si adeverit!!!

Alex e bine, mai tuseste nitel,maine va merge la gradi deja, iar Olivia are viroza, ne tratam cu siropuri, fara antibiotic, ceea ce e super bine!
L-am inscris la scoala(pe Alex
), a fost sotul si a facut cerere, am lasat dosarelul de la gradi, asa ca ne cresc emotiile!!!
Ma duc sa citesc mai departe!!!!![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
claudia1178 spune:
AH DA......cel mai tare ma enervez cand T este lipita de piciorul meu cand stau la bucatarie, fac mancare, dau cu aspiratorul, nu mai stiu pe ce sa pun mana si sa prima dat..........iar el sta linistit in pat la tv.......apoi............imi vine sa o iau razna......
Sta soacra mea 2 sapt cu T in ecembrie, ii lasam papa, caci cu T mi-a spus ca nu poate face nik.........api eu.......cand le fac toate cu ea in carca...
mihailescu teodora spune:
Va pup,iubitele!
Claudia,nu trebuie sa te enerveze faptul ca Teodora sta lipita de tine.Atata vreme cat tatal ei ii da ignore,ea simte asta,pe tine te iubeste enorm si stie ca tu o aperi de tot ce-i rau!
Bucura-te ca vrea cu tine!Serios vorbesc!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Piciulikaaaaaa,cum stam?
-e ceva?![]()
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Ieri am vazut pozele Gabicai si ale cuscrei sale

Beyyyyy,ce frumuseti avem noi in ograda....Tz-tz-tz...si ce copiii frumosi fac!Muah-muah

de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
![]() Curiozitatea asta! Daca se apuca Picea de nascut si nu apuca sa-ti raspunda? Lasa, nu-i bai, il sunam pe Radu! |
Juri pe rosu ca tu nu esti curioasa?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
claudia1178 spune:
Bita de Teo, nu T mea ma enerveaza, ci atitudinea lui musiu....
Si apropo, cum mai stai cu tusea?!
alinkav spune:
Claudia, sincer iti doresc din toata inima puterea de a lua o decizie corecta in privinta vietii tale, pentru e clar ca sotul tau nu se va schimba!E foarte trist ceea ce ti se intampla, dar nu este sfarsitul lumii, ci este ceva normal, se mai intampla si asa in viata!
Roxana, bafta lui Andrei la gradi, si la treaba cu pampers!!!!Servici usor!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
claudia1178 spune:
Atitudinea lui nepasatoare, in loc sa ma intrebe cu ce sa te ajut sotia mea draga? sa puna mana sa ma ajute efectiv la ceva El, sta si se uita la tv...iar eu cu T facem treaba, adica atunci cand spal vesela T din proprie initiativa ia un prosopel de bucatarie si o sterge spunand"tede mami, tede", ori la pus haine pe uscator, mi le da in mana ori se chinuie si ea sa le puna, ori cand face firmituri fuge repede la apirator etc....