Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (365)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
Claudia, iti trimit cu draga inima un set de tigai, pe marime, iar daca mai ai nevoie de ajutor sigur se mai gasesc fete care sa-ti trimita
....chiar meriti mai mult, nu vad de ce sa nu faci ce-ti doresti, de frica ca nu mai are el "femeia din casa"...pai sa angajeze una, ca tu nu cred ca mai poti fi si asta.....

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Daca nu a facut-o nimeni, te trec eu, numai sa-mi zici DPN. Si sper sa am timp azi sa caut in urma sa vad exact cand a nascut Rita, poate gasesc pe la odiseea respectiva si numele ales pt. bebe. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
o intreb eu pe Rodica
Cecilia si
claudia1178 spune:
Si, of course....dupa parerea lui din vina mea s-a stricat frigiderul iar pentru asta trebuie eu sa rezolv problem, el nu are timp oricum........e ocupat.....
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia1178 ca nu il sustin, ca nu ii fac atmosfera sa scrie si sa lucreze acasa... el spune ca ma supra-apreciez si ca poate masterul da dar doctoratul categoric nu.....femeia trebuie sa fie supusa si sa stea la cratita.. ![]() ![]() |
Acasa e acasa pentru ca nu lucrezi decat dupa ce ti-ai facut treburile casnice. Eu am mai scris aici, trebuie sa existe un echilibru intre casa si birou. Adica tu cum poti sa le faci si el nu poate face efortul? Poate ca faci si tu prea multe, poate ar trebui sa nu mai faci sa vezi de-i place sa traiasca in conditiile alea (fara frigider, fara mancare gatita, fara curatenie facuta). Mie ceva nu mi se pare ok la modul lui de a privi viata. Pe langa oameni de genul asta trece viata si eu sunt prea ocupati sa scrie niste carti pe care nu le va citi nimeni niciodata...scuze, poate sunt rea, dar m-a revoltat partea a doua la care nu pot sa zic decat:
CE?????
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Sabina spune:
Claudia, genu asta de tirani care se cred savanti nu se schimba niciodata.
Cum isi permite sa spuna ca nu poti face doctoratul.
daca era el asa genial, era la alta universitate, nu la Suceava, nu?
In ce domeniu profeseaza?
In ziua de azi doctoratul nu mai e asa un titlu e glorie, nici sa predai la universitate.
Sunt lucuri pe care majoritatea celor care termina facultatea le pot face, numai ca nu-i intereseaza.
Ce m-am enervat!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Claudia, zau este nesimtit ...cred ca da merita sa-l lasi fara mancare macar o saptamana, gatesti/cumperi pt tine si copil iar el sa-si cumpere.....ca tot nu face nimic si nici bani nu da in casa...tb sa recuperezi banii de pe frigider
...glumeam, tare greu tb sa-ti fie.

Cecilia si
Yaia spune:
Sabina, eu si mai tare decat tine! Daca ar fi musiu aici, cred ca as sterge pe joc cu el.
Claudia, sper sa nu te superi si sa ma ierti ca ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar sotul tau si-a dorit copilul? Ca tare imi suna ca il deranjeaza dulcea cu ochi minunati!
Si nu inteleg cum, daca e atat de educat si inteligent cum se pretinde, nu intelege comportamentul unui copil de 2 ani si ceva? E perfect normal ceea ce facea Teodora, e copil, copii se joaca. Punct. Aveam mai multe pretentii de la omul care se pretinde a fi!
Aoleu...mi-a crescut tensiunea...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
claudia1178 spune:
Fetele, v-am spus......nu sunt perfecta...imi pare rau ca ma plang la voi....poate ca multa vreme mi s-a parut normal comportamentul lui, dupa care am deschis ochii m-am maturizat si ....mi-am dtat seama ca viata poate fi si fericita......
In viata nu exista nu pot.exista nu vreau........sunt o fire optimista si cand imi doresc ceva cu adevarat ...........ajung acel tel...mai e o problema...el a dat de 5 ori ex pentru carnet si nu l-a luat, eu acum fac scoala si sunt hotarata sa iau carnetul din prima...de ce?! Pai am sa fac ore extra, am incredere in mine.........si voi plusa daca e nevoie...
...El spune acum ca ma cred mai desteapta decat el, e clar complexat de mine........
claudia1178 spune:
Eu spun la toata lumea, si sunt mandra de asta......ca mi-am crescut singura copilul,,,,,,,,,,,si sunt mandra de ea, de T....
.....e un copil energic, atomic, mereu in actiune si cu idei....dar e foarte iubitoare, afectoasa si ascultatoare....sunt indragostita de copilul meu si il ador.....