Aspirante >20 (439) - unboticutz a nascut pe Rares

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineatza fetelor,

Haideti repede la o si la o poveste.

Sorina imi pare rau pentru tine. Lasa ca luna asta ii venim noi de hac berzei.
Bravegirl multa sanatate piticei.

Ramo multa bafta cu IA si sa ne tii la curent. Abia asteptam si noi sa avem o veste buna.
Andreea eu nu prea am incredere in chestii de genul. Am mai comandat si eu pe net dar de pe site-uri foarte cunoscute.Nu se poate nici cum sa platesti ramburs. Stii tu vorba aia: ce-i sigur ii sigur. Sa ne tii la curent cu ce ai decis pana la urma.
Eu sunt in ziua 15 si de ieri am inceput testele de ovulatie. Ieri a fost numai o liniutza, azi a fost o linie foarte vizibila si una mai pala. La instructiuni spune ca trebuie sa fie amandoua foarte vizibile. Ma gandesc ca poate maine va fi "the big day" asa cum a zis Anca. partea proasta e ca daca maine e ziua in care ovulez pe teste scrie ca urmatoarele 2 zile sunt cele mai fertile iar eu luni plec in Norvegia cu serviciul.Si uite asa va mai trece o luna in care nu se va intampla nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

offff sorina, , imi pare rau!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_e spune:

Ukume24 mrs,sper sa fie cu noroc,acum tre sa-mi vina cm(astazi sau maine) si dupa ne apucam de "treaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetelor va doresc succes la conceput sanatosi si frumosi.ganditi pozitiv.nu va dati batute. pe toate.weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

sorinake

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

eu am visat sobolan care m-a muscat, cineva imi spune ca cica se interpreteaza prin gravidenie.Sa dea DD!!!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_e spune:

nikolici sa dea Dumnezeu sa fie asa...eu am visat ca mi-am facut test si mi-a iesit pozitiv si refuzam sa cred asa ceva(eram dezamagita ca m-am hotarat sa fac inseminare si uite ca nu mai e nevoie acum)
ce frumos ar fi sa se intample asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Buna dimineatza fetelor,

Haideti repede la o si la o poveste.

Sorina imi pare rau pentru tine. Lasa ca luna asta ii venim noi de hac berzei.
Bravegirl multa sanatate piticei.

Ramo multa bafta cu IA si sa ne tii la curent. Abia asteptam si noi sa avem o veste buna.
Andreea eu nu prea am incredere in chestii de genul. Am mai comandat si eu pe net dar de pe site-uri foarte cunoscute.Nu se poate nici cum sa platesti ramburs. Stii tu vorba aia: ce-i sigur ii sigur. Sa ne tii la curent cu ce ai decis pana la urma.
Eu sunt in ziua 15 si de ieri am inceput testele de ovulatie. Ieri a fost numai o liniutza, azi a fost o linie foarte vizibila si una mai pala. La instructiuni spune ca trebuie sa fie amandoua foarte vizibile. Ma gandesc ca poate maine va fi "the big day" asa cum a zis Anca. partea proasta e ca daca maine e ziua in care ovulez pe teste scrie ca urmatoarele 2 zile sunt cele mai fertile iar eu luni plec in Norvegia cu serviciul.Si uite asa va mai trece o luna in care nu se va intampla nimic.

Cum se numesc testele? Cumva oview (sau ceva de genul)? La mine dureaza mai multe zile cu linia de test pala pana sa ajunga la aceeasi culoare cu cea de control. Iar micii pot trai pana la 72 de ore! Deci nu t lasa doar in baza testelor de ovulatie, presteaza si inainte de plecare si cand te intorci, si cine stie ce surprize vei avea

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

eu am visat sobolan care m-a muscat, cineva imi spune ca cica se interpreteaza prin gravidenie.Sa dea DD!!!

tinem pumnii!

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

unboticutz felicitari pentru nastere rapida.
sa fiti sanatosi si sa veniti acasa repede.

Blog

Mergi la inceput