Aspirante >20 (439) - unboticutz a nascut pe Rares
Raspunsuri - Pagina 7
ANDREEA84 spune:
fetelor am o dilema?
gasii la anunturi ceva pt bbe2 si pt fetita si persoana respectiva cere sa achit prin cont si apoi sa le primesc.voi ce ziceti,asta e adresa cu ce rezervai:http://s232.photobucket.com/albums/ee202/cristin75/REZERVATE/M%20andreea/
cunoasteti persoana,ce ma sfatuiti?
10+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
cos_minutza spune:
Andreea nu stiu ce sa-ti zic,am mai citit pe la odisei de mamici care au cumparat de pe DC banuiesc ca e ok din moment ce e pe site
Nu cunosc persoana respectiva,acum tu faci cum crezi ca e mai bine,daca e ceva poti dovedi oricand ca ai virat banii in cont!!!
Tanamera weekend placut si tie 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
nikolici spune:
andreea eu una nu as lua asa.eventual sa-ti puna cu plata la ridicare.Ma rog eu nu prea am incredere in necunoscuti.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
ramo_e spune:
La multi ani!!!sper ca 2010 sa ne aduca ceea ce ne dorim.
Noi ne-am hotarat sa facem IA ca m-am saturat sa tot astept sa vad cum trece timpul si nimic.Bafta la toata lumea si sa vedem cat mai curand dublu

O seara placuta
bb_yasmi spune:
hellooo
nu am mai scris dar v-am citit zilnic!
ancad.....si eu asteptam sa citesc azi o veste buna de la tine....:( sper sa fie cat mai repede cu ochisori si sa aibe mariuca un fratior (tot cu ochi albastrii....
).
andreea, eu am mai cumparat si cu plata pe card si cu plata rambrus (cand a sosit coletul la posta). nu am avut probleme niciodata, dar daca nu ai incredere cere sa iti trimita cu plata ramburs.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

BraveGirl spune:
Buna seara!
Anca, imi pare rau
Chiar asteptam sa vii cu o veste buna. Data trecuta eu am stat f putin la Aspirante. Tin minte si acum ca la putin timp a venit Alexa1983 si a dat marea veste. A pus poza cu testul si eu am zis: eu o sa fiu urmatoarea! Si asa a fost. Acum astept sa veniti vreuna cu vestea cea mare sa vin si eu apoi
...dupa mine a urmat Ramo2007.
Azi am fost cu Arianna la dr. E mai bine, dar i s-au infectat mucisorii si are si infectie urinara. nu cred ca scapam fara antibiotic.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
bb_yasmi spune:
uitasem....nu am observat eu....sau nu a anuntat nimic sorina???
ramo, mult succes!!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

nikolici spune:
bravegirl dc e infectioasa da=i pe antibiotic mami.Nici eu nu sunt adepta lor, dar cand aud de infectii nici nu clipesc sa zic nu.Sanatate multa Arrianei!
bb yasmi zicea cineva ca a citit pe un alt topic de ziua 1 la sorina.Sper ca nu vorbesc prostii.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
sorinake spune:
buna, fetele! scuze ca am lipsit, dar la munca o groaza de treburi cu inchiderea de an!
Au venit rusii, deci o noua incercare! ![]()