Aspirante >20 (439) - unboticutz a nascut pe Rares

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

dragele mele ce dor mi-a fost de voi
am fost fara net o luna, am crezut ca innebunesc
nici nu stiu daca am rabdare sa citesc tot ce s-a scris in lipsa mea, sper ca ma pune careva la curent cu stirile, cine a mai avut 2 linii, ce se mai intampla...daca ati stii cat mi-ati lipsit
eu deocamdata tot nimic, nici mosul nu a vrut sa imi faca pe plac asa ca in continuare speram
va pup pe toate

Mosule luna asta vreau sa raman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Buna dimineata si poftiti la('');Eu sunt ziua 31,am facut test si e negativ-mai incercam si luna asta..Felicitari pt proaspata mamica(''),(uboticut)sa-ti traiasca puiutul,sorina imi pare rau ,timpul o sa rezolve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Felicitari pt .Sa-ti traiasca si sa creasca mare,frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, eu azi ma duc sa ma vaccinez impotriva gripei. asa ca luna asta ne protejam, ca nu vreau sa risc.
si spor la facut bebei!

Felicitari Unboticutz!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineatza fetelor,

Roxy multumim de cafelutza.

Victoria iti multumesc mult de sfaturi. e prima data cand folosesc teste de ovulatie si nu prea stiam cam cat ar putea dura liniutza pala.testele se numesc Oview si azi a iesit din nou o liniutza palida. problema este ca mai am doar 2 teste din cele 5 cate sunt intr-o cutie. Oare sa imi mai iau una? Noi prestam oricum pana plec si in comtinuare cand ma intorc.
Nu stiu daca mai pot intra azi ca avem musafiri( ii ziua lui Dan-sotul meu ) si maine dimineatza plec. Va pup si abia astept sa vorbesc din nou cu voi joi. Pana atunci sper sa fie plin capitolul de vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ukume, eu zic sa nu-ti mai iei nici o cutie. Testele sunt orientive. Nu prea sunt exacte. Eu cd am ramas cu Arianna, am prestat inainte de ovulatie in fiecare zi (cam 3 seri) si apoi o data la 2 zile. Asa citisem eu ca e mai bine, ca oricum gigeii rezista 72 de ore Tin minte ca noi plecam in vacanta, aveam avion de dimineata, bagajele nu erau gata, si eu alergam dupa sot sa prestam, ca asa imi arata mie testul de ovulatie

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy@vasi

Buna dimineata si poftiti la('');Eu sunt ziua 31,am facut test si e negativ-mai incercam si luna asta..Felicitari pt proaspata mamica(''),(uboticut)sa-ti traiasca puiutul,sorina imi pare rau ,timpul o sa rezolve.

daaaa, de 6 ani imi tot spun acelasi lucru! Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

Citat:
citat din mesajul lui roxy@vasi

daaaa, de 6 ani imi tot spun acelasi lucru! Asta e!

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Buna dimineatza fetelor,

Roxy multumim de cafelutza.

Victoria iti multumesc mult de sfaturi. e prima data cand folosesc teste de ovulatie si nu prea stiam cam cat ar putea dura liniutza pala.testele se numesc Oview si azi a iesit din nou o liniutza palida. problema este ca mai am doar 2 teste din cele 5 cate sunt intr-o cutie. Oare sa imi mai iau una? Noi prestam oricum pana plec si in comtinuare cand ma intorc.
Nu stiu daca mai pot intra azi ca avem musafiri( ii ziua lui Dan-sotul meu ) si maine dimineatza plec. Va pup si abia astept sa vorbesc din nou cu voi joi. Pana atunci sper sa fie plin capitolul de vesti bune.

Iti spun cum am facut eu in prima luna cand am folosti testele de ovulatie. Am cumparat si a doua cutie si am facut cam 7-8 in total. Ideea este ca punand testele unele langa altele mi-am dat seama care dintre teste anunta ovulatia si am aflat cu aproximatie in ce zi a ciclului se produce ovulatia. Luna urmatoare am facut mai putine teste pt ca deja stiam zilele in care ar tb sa se pozitiveze.

De prestat ar tb sa prestam toata luna pt uneri poti ovula si de 2 ori pe luna (e rar, ce-i drept).

La multi ani sotului tau si calatorie placuta!

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna seara fetelor.......sper ca nu m-ati uitat si ca ma reprimiti printre voi
de cand nu am mai intrat s-au intamplat multe....foarte multe....dar cel mai important este ca acum sunt iar o aspiranta foarte optimista......va imbratisez cu drag

La Multi Ani 2010!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/05smp3.png

Mergi la inceput