*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

sa fie totul cat mai bine. Inteleg ca operatia a decurs bine.

Alina, ma bucur ca au iesit bine testele. Gata, acum intri la categoria mama stresata cu copii sanatosi . Important este ca-s bine amandoua.

Sa scriu si eu cat devoreaza Elisa zilnic . Ziua nu masoara sotul dar are o masa sau doua normale dar seara e jale. Aseara a mancat timp de 2 ore. Un castron de 300 ml cu supa de pui zeama putina, morcov si taiteii nu-i mai ajungeau. Dupa care un castron de branza cu smantana, eu i-am facut jumatate crezand ca nu are unde sa mai bage, dar a trebuit de 2 ori sa mai amestec branzica de casa cu smantana si putina sare. Si dupa aceea 2 caise, jumatate de clementina. A, si printre portiile de branza si un pahar de iaurt. Si la scurt timp il vede pe sot mancand compot, a venit si ea la degustat din toate fructele cate putin. Plus jumatate de felie de paine furata de la Ana.
Cred ca acum are undeva la 10 kilograme dar nu ma mir ca mananca pentru ca nu sta deloc, alearga, se cocoata pe masuta, canapea, parca are foc la fund nu alta.

Ramo, un astfel de diagnostic a primit si Ana la 1 an si 2 luni cand avea o eczema pe obraz, rosie si uscata. Dermatologul a zis sa avem rabdare ca vine vara si trece si asa a fost, nici nu a mai facut niciodata.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Ma bucur de vestile bune de pana acum!

Alra, tot nu ne-ai spus daca s-a lungit sau nu Nicole. Ca daca s-a lungit, te stresezi degeaba. Daca nu s-a lungit si nici nu s-a ingrasat, atunci ai avea motiv de ingrijorare. Bine ca nu aveti alergii/intolerante.

Bravegirl, multa sanatate piticei.

Otilia, cum te mai simti?

Ocean, sper ca ai scapat de scorpion. Brrr, mi-ar fi o frica....

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

'Neatza
Eu cand vad cat mananca Nicole si Elisa imi vine sa "ma duc in padure" (vorba bancului)... Si Raducu' meu urla daca nu-i dam mancare repede cand ii e foame, dar la cantitati.... nu se pune problema comparatiei... iar de Anastasia nici nu mai pomenesc, fetelor... Si, vorba Otiliei, se agita amandoi toata ziua! Mi-e si frica s-o cantaresc, cred ca nu are inca nici 8500

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Suntem alaturi de tine mamico. Off.. hai ca trece repede.. sa veniti cat mai repede cu vesti numai bune. Sanatate multa draga cozanacica.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Buna seara!
Mamica noastra curajoasa, ne-am gandit azi la voi.
Am fost cu Arianna la dr. Vesti bune; nu mai are nimic la plamani, vesti proaste: i s-au infectat mucii si are si infectie urinara Mi-a dat antibiotic, dar a zis sa mai astept vreo 3 zile pt muci si cateva zile pana ii refac urocultura.

Are cineva vreo veste de la mamica? Off. Sper ca este totul bine. Am fost alturi de ea cu gandul. Doamne ajuta!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
-------------------------------------------
Pozele mele
Povestea nasterii

Pozele printesei la un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

test
va uitati la desne animate?
la tigru si plus?
e un magar acolo.. AIUREL, asa ma simt eu
vorbesc in reluare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!
Voi stiti regimul armelor si munitiilor? Mie, cand vad cat mananca unii cozonacei, imi vine sa ma impusc. Pai Teodora mananca 3-4 sute de mancare solida pe zi.
Ocean, cand am citit ca alergi un scorpion m-am gandit la Thomas , apoi mi-am amintit ca el e sagetator. Ati scapat de belea?
Manumanu, puiutilor.
Corina, sanatate multa!
Otilia, ce face samburelul?
As mai fi vrut sa scriu dar am un urlator mic care tragede mine.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Andy, mersi de intrebare. Ma simt ca de obicei, ca-n zilele obisnuite.
Fluturasa, am dat din intamplare peste o postare a ta si m-am simtit cam prost cu lamentarile mele din ultima vreme. Imi pare rau ca ai experimentat SEU, tin pumnii sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine, sa nu mai ai niciodata acest ghinion. Mai vreau sa te intreb cum ai aflat, ai avut dureri?
Oceanico, gata lupta cu scorpionul? l-ai aruncat pe geam, ce-ai facut cu el? Elisa intr-o zi avea o rama subtire si micuta in mana, a scapat-o si a intrat pe sub plinta repede si probabil in pamant.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Voi stiti regimul armelor si munitiilor? Mie, cand vad cat mananca unii cozonacei, imi vine sa ma impusc. Pai Teodora mananca 3-4 sute de mancare solida pe zi.

Asa-i... cand am vazut cat a papat Nicole aseara, am uitat si de regulile gramaticale, de acordul dintre subiect si predicat, de cum ma cheama ... ... Eu as fi bucuroasa daca Anastasia ar manca atata in 2 zile! Pupam Nicolu' si speram sa fie OK toate analizele.

Aleinad, .

Ocean, ati scapat de bestie?

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Salut!
Da, am scapat de intrus! 3cm ,maroniu, scarbos! ieri a venit sotul si a cotrobait in camera pana l-a gasit..dupa dulap era..
initial a vrut sa-l arunce pe geam, nu l-am lasat, pai pe acolo o fi venit, ce facem, il aruncam sa se intoarca inapoi? de pe faras l-am bagat intr-un borcan, si l-a luat sotul aseara cu el cand a dus gunoiul. l-a eliberat pe langa containere.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
vaccin....eu pot sa va zic ca l-am facut de 3 saptamani nu am avut nici pe naiba insa m-am ferit sa nu racesc zice ca in 3 saptamani se formeaza anticorpii a fost mai greu cu pupacitul mi-a fost teama sa nu ii dau juniorului ceva dar am reusit...deh.....am inimioara sensibila si lui je nu ii place pe sus
lui dimitrie i-au mai dat 4 dintisori asa a suspinat si a varsat cateva lacramioare azi-noapte....nu am nik prin casa nici panadol, nici nurofen...ce sa ii fac..criza domle'' sa vina bani ca e urat

Mergi la inceput