*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

hello...
eu m-am certat cu sotul rau azi..inca nu vorbim..si nici nu am de gand..si sincer ma gandesc sa ma car la mama...cel putin o perioada...imi vine sa-l dau cu capul de pereti...
nu vrea sa ne duca el cu masina, asa ca tre sa aleg ori sa vb cu socrii sa ma duca ori sa plec cu autocarul...
sper totusi a vina spasit la mine ca de nu jar mananca...

ma mai ajuta cineva cu vot?va rog mult http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/ si va multumesc din suflet...

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

nu fi atat de transanta ... zic ... in casnicie e nevoie de multa 'gimnastica' si cred ca ai destula 'mobilitate' ... e greu dar aproape toate situatiile au rezolvare ... nu te da batuta, plecand deschizi alte usi impotriva vantului

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

hello...
eu m-am certat cu sotul rau azi..inca nu vorbim..si nici nu am de gand..si sincer ma gandesc sa ma car la mama...cel putin o perioada...imi vine sa-l dau cu capul de pereti...
nu vrea sa ne duca el cu masina, asa ca tre sa aleg ori sa vb cu socrii sa ma duca ori sa plec cu autocarul...
sper totusi a vina spasit la mine ca de nu jar mananca...

ma mai ajuta cineva cu vot?va rog mult http://www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/ si va multumesc din suflet...

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

elilov pupam dintisorii ,,, e atat de frumos si asa de vesel incat nici nu mi- l imaginez plangand ,,, pupa mami si trece, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mnarcisa, sanatate, noroc in viata!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

ziua buna fetele
....nu am nik prin casa nici panadol, nici nurofen...ce sa ii fac..criza domle'' sa vina bani ca e urat

eli mami de Puica Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de
Dimitrie Gabriel gugulanul

Eli e de bine .
Sa ma explic. Cand am citit fara sa vreau mi-a zburat gandul la una din pozele cu Pavel in filmulet, am ramas marcata de cate medicamente aveati pe comoda de langa pat. Nu vreau sa te indurerez ci doar sa te fac sa zambesti, ai un copil sanatos si rezistent, n-ai nevoie de medicamente in casa.
Lorellay, mi se pare mie sau va aprindeti cam repede. Plecatul la mama oricum imi suna a fuga de la locul faptei, parerea mea ca nu asa se rezolva problemele.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

otilia..da eu ma aprind tare repede..si la fel de repede imi trece...dar nu suport omul beat..si aseara a facut-o lata...noi am mai avut probleme cu asta...acum un an...acum o iau de la capat?sau e doar o scapare?sau?cum sa accept?cum sa trec?
norocul meu ca azi a fost codrin cu nasii la tara..si diana cuminte si oricum a stat tati cu ea mai toata ziua...
sa nu-l vad...sunt foc de nacajita pe el, pe mine, pe situatie...
ma plang si eu la voi...ca nu vreau sa sun inca nici mama nici soacra sa le nacajesc...sa sufere si ele...
sa nu-mi faceti vant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Lorellay, nu-ti facem vant, suntem langa tine cum am fost si-acu un an , grea boala cu alcoolul asta ... o stiu cu varf si-ndesat si nu dau sfaturi. Sper sa gasiti voi doi, impreuna, calea.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

oceanborn, eu am crezut ca iti alergi copilul.. stii tu.. scorpion.
moama, puteai sa faci o poza si pt noi,

Mergi la inceput

otilia, rama? bleah
da... si alex se mai joaca la mama cu rame.. sunt si ele mici, asa imi spune
brrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

In seara asta am fost rea, si-acu sunt trista, maine trebuie sa-mi cer iertare.
Mama e tot la noi (edit: adica e aici de miercuri, sunt cu sesiunea-n spate, a venit sa mai stea cu z, dar z nu vrea cu ea...) si-i tot spunea in joaca Sarei `in patut cu tine, acolo-i locul tau!`. Si-am ripostat, sa nu-i mai spuna asa, si sa nu mai foloseasca tonul respectiv, Sara, efectiv, de cand e ea aici, i-a copiat tonul acuzator, si cand mami incepe cu cearta, ridica si ea si da din mana, si pe limba ei, o cearta si ea de numa`. Ea ca n-am invatat-o bine, eu ca am invatat-o cum am stiut eu mai bine, ea ca nu vad ca n-o pot lasa cu nimeni, eu ca e doar o faza de maxima dependenta, ea ca uite cum te-a slabit ca cine stie ce boli ai, eu ... `te rog, mami, sa nu-mi mai reprosezi nimic, anul trecut ai fost O SINGURA DATA la noi, cu cine vrei sa se invete sa stea?` Eu vorbesc de reprosuri si uite cum le scot pe gura.

Fetelor cu examene-n carca, Iulia, si nu mai stiu cine, spor!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

eu tot trimit pe mail status-ul din spital, aveti datele , nu mai dau mass.....

Mergi la inceput