*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Daniela, multa sanatate Teodorei! Ai grija cu episoadele astea, ca sunt nasoale rau.

Fetele, eu nu pot adera la grupul Yahoo (din varii motive), asa ca va rog sa-mi trimiteti si mie mail dc mai aveti noutati. Multumesc!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Seara buna!

Azi am facut si noi Prevenarul, am un baietel viteaz tare, a stat foarte cuminte la vaccin, acum sper sa nu aiba reactii peste cateva zile..
sa nu va spun ca de vreo 2 zile mananca tot ce-i dau, ce senzatie placuta sa-l vad deschizand gura maaaare cand vede lingura..sper sa-l tina obiceiul..
Fluturasha imi pare rau de cele intamplate!
Criss cum merge aerobicul? ma bucur de rezultatele bune de la eco!

Daniela sanatate multa Teodorei!
Am reusit sa vad niste poze cu frumusetile rare ale Berthei, un ochios fotomodel si o dulceata cheliuta, frumosi domnule
!

aa si cu Eva de Mirtha o mini cucoana cu muuulte margele! frumoasa foc, culoarea ochilor e deosebita! gri..verzui...frumosi! Bine ai revenit pe aici!
Amalia ma bucur ca v-ati instalat in noua locuinta, stresanta treaba mutarea asta!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri...si eu tin siropurile la temperatura camerei chiar daca sunt incepute(la alea ma refeream), nu mi se pare ok sa le bag in apa fierbinte.

Am pus poze noi la semnatura, sper sa se vada.

Imi termin cana de vin fiert si ma bag la nani.
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Neatza!
Astept sa se trezeasca puiuta sa vad in ce stare e. Febra n-a facut pana acum, episodul cu voma a fost unic, doar episoadele diareice s-au repetat de vreo 3 ori.In ultimele 24 ore a mancat cam 150 g de mancare solida si vreo 300 de lapte fara lactoza. In rest, ceai de menta si apa de orez. Sper ca azi sa fie bine si sa inceapa sa manance. Mai rau e ca nu pot sa-mi dau seama ce a provocat aceasta stare. Banuiesc ca e o combinatie a florei distruse de antibiotic cu eruptie dentara (desi inca nu se vad rezultatele) sau, in cel mai rau caz, ficatelul pe care l-a mancat cu o zi inainte.
Ramo, imi pare rau de incidentul vostru. Totusi, mi se pare ciudat sa aiba viroza fara nici un simptom. Alta cauza a monocitelor nu poate fi? Si, ma intreb, daca nu ai fi avut analizele acum, la simpla consultare a Sarei, i-ar fi facut vaccinul sau nu?
Mirtha, . De-a lungul timpului am cam incercat tot ce se poate. Ea are si perioade bune in care mananca, decembrie a fost o astfel de luna si s-a vazut la cantar, a pus 400g. Din pacate, dupa cum arata acum, ca mi-e si frica s-o cantaresc, cred ca le-a dat jos. Dar, cum orice sugestie e bine venita si, cum unele din ele am uitat sa le aplic in ultimul timp, ma voi apuca de "munca". In general, ea e foarte curioasa si pofticioasa, cere, dar dupa 2-3 lingurite/gurite/bucatele intoarce capul si adio. Dupa ce trece episodul asta de boala, ca acum chiar e recalcitranta la mancare o vom lua usor, ca la inceputul diversificarii sa vedem cum ne revenim.
Corina, sa aveti parte de sedere placuta la Constanta. Sanatate multa micutei Ariannei! Aveti grija cu antibioticul da-i ceva biotice, b complex sa nu patiti cu stomacelul ca noi.
Ocean, felicitari viteazului mancacios.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze Craciun
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

aleinad.g...de la antibiotic este sigur...de la ficatel nu are cum sa fie...ficatelul da constipatie....antibioticul a fost prea puternic pentru stomacelul ei...pentru voi 2!!!!

azi iese mama din spital!!!! o sa stea o luna si jumatate cu mana in gips!!!

lui david ii iese o masea in dreapta jos!!! e asa umflat acolo si rosuuuu!!!

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

A venit rez la exudat: stafilococ auriu in secretia nazala. AM sunat dr, nu a raspuns. Incerc mai tarziu iar.
Stiti ceva despre chestia asta?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ginye, nu stiu ce sa-ti spun concret. Ioana a luat din maternitate stafilococul asta nenorocit, la ea s-a manifestat cu eruptie pe piele, avea pielea rosie si multe "cosulete" minuscule. I s-a facut antibiograma si au trecut cu o crema cu 2 antibiotice. La o luna au reaparut, am mers la pediatru care i-a descoperit si un punct de puroi in gat, care ar fi fost cam acelasi lucru ca punctele de pe corp...a luat 10 zile antibiotic. Pediatrul ne-a trimis si la ORL-ist, unde am aflat ca 80% dintre oameni ar fi purtatori ai acestui stafilococ, dar nu toti sunt afectati de el. Eu am fost total nelamurita cu privire la manifestari si tratament.
Abia astept sa vad ce-ti spune dr.

Otilia, imi e putin greu cu ambii acasa, dar am decis sa mai prelungim vacanata baiatului pana pe la 1 feb, pt ca pana la gradi facem ca 35-40min pe jos, sotul nu-l poate duce dmineata in perioada asta si ar insemna sa ne incolonam toti 3 si sa plecam zilnic de-acasa pe la 7.30. Nu vreau s-o chinui pe Ioana in momentul asta, abia am pus-o putin pe picioare, in sensul ca nu s-a mai imbolnavit si mananca si ea cat de cat. Daca vine frate-su iar cu boli acasa, iar tuse, muci, pofta de mancare ioc......pur si simplu nu am putere s-o iau de la capat cu ambii. Ca sa nu mai spun ca si la pranz trebuie s-o trezesc din somn ca sa mergem sa-l luam. Stiu ca trebuie sa-l ducem si pe el la gradi, mai ales ca-si doreste f mult, incercam de la 1 feb, daca ne lasa vremea.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Daniela, pupam Teodora scumpa, sper ca e OK. Multa sanatate!

Ginye,offf... nenorocitul de stafilococ!

Mirtha, bine ai revenit! Incredibil ce mare e Eva, ce frumoaaaasa e si ce expresiva! Si eu am probleme cu "diversificarea' mancarii, ai mei sunt si mofturosi, d. ex. azi am facut mamaliguta pt toata lumea si Raducu nu a vrut, Anastasia a mancat totusi un pic... lui a trebuit sa-i dau borcan. Saptamana asta au facut amandoi mofturi la mancare, nici supa nu au mancat-o si asta le placea, probabil au probleme cu dintii.

Am facut si noi priorixul marti, pana acum nicio reactie, dar oricum am inteles ca numai dupa 7 zile ar aparea, daca ar fi. Am decis sa le fac si Prevenarul luna viitoare.

Astazi ne-am vaccinat si noi contra H1N1. Am auzit si un fel de banc: "Care este efectul secundar al vaccinului H1N1? Daca faci febra post-vaccin, iti urca mercurul in ochi!". Oricum, am mai auzit si ca sunt mult mai toxice si cojile rase de lamaie sau portocala, din cauza substantelor cu care sunt injectate, decat aceste vaccinuri.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, am fost la dentist...nu va spun ca ma doare de morrr...a umblat pe canale si ma doare...am avut infectie pe calale...nervii putreziti si ma durea de la nervii maxilarului Am facut 3 radiografii...ma mai duc luni sa vedem ce mai facem...am vreo 4 masele de facut...cred ca fac credit pt. dentist dar trebuie ca nu mai pot manca.Trebuie sa iau amoxixilina si Nurofen pana luni...il pun pe sot sa i-a diseara cand vine...si vine tarziu ca e in depozit de 2 zile si-si fac singuri comenzile, ca baietii de acolo nu mai fac fata...
Am venit acasa si la 10 minute Sara a cazut cu obrazul intr-un sertar pe care-l deschisese...bine ca era si mama cu noi...i-am pus repede un prosop cu gheata dar n-a prea vrut sa stea cu el...a plans rau mititica si acum e vanata si cu o mare zgarietura...ma rog sa nu-i ramna semn...nici nu stiu CU CE S-O DAU?

Mergi la inceput