Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 20
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Mai ma tzin de foarte mult timp sa intreb fetele care sunt casatorite barbati de alta nationalitate decat romana, cum vorbiti voi cu bebicii.? Fiecare vorbeste in limba lui acasa cu copilul? Sunt foarte curioasa!!! Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
la noi e asa cum ai zis tu, fiecare vorbeste pe limba lui. (iar Elsa ne raspunde in bebeliceasca). Mai gresim din cind in cind si-i vorbim in limba 'celuilalt'. E f frumos sa o vedem ca reactioneaza la ambele limbi, de citeva zile ne pupa la greu, intelege si cind ii cerem un pupic si un bisou. E tare fain.
Aici ninge la greu, nu stiu cum o sa ajung la cresa sa o iau pe Lizucu! Ca eu masina nu o scot pe nebunia asta...
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
pio deci e turnu babel, cum ma asteptam si cum e normal
.
Sa ninga sa ninga ca eu in Franta pe langa Chamonix schiez de ceva ani si as vrea sa incerc anul asta cu tot cu K dupa noi, sa vedem cum om face, ca am pauza lunga de schiat.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
| citat din mesajul lui nikolici pio deci e turnu babel, cum ma asteptam si cum e normal Sa ninga sa ninga ca eu in Franta pe langa Chamonix schiez de ceva ani si as vrea sa incerc anul asta cu tot cu K dupa noi, sa vedem cum om face, ca am pauza lunga de schiat. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
da, cam asa ceva...dar e tare fain.
unde schiati pe linga Chamonix? ce-mi place mie prin zona aia!!!!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
alessia, noi nu papam nici cremvusti, nici branza topita. niciun fel de mezel... posturile ramonei sunt mai mult decat elocvente.
de preoti/biserici nu comentez, sunt mai mult decat impotriva lor, cred exact cum a spus niko f bine: credinta e in suflet si atat!!
noi papam iaurt Campina si le place fff mult. chiar daca nu le placea, tot nu le dadeam Danone. despre Danone... well, am cunoscut pe cineva care a lucrat la ei, in fabrica, munca sa consta in preparea minunatiilor alea... nu stiu daca e fabula sau nu, n-am stat sa cercetez si nici nu cred in povesti pescaresti, dar tipul mi-a spus ca toate sunt pe baza de prafuri. iar fructele alea din iaurtele, sunt de fapt niste buretei, care cresc si se transforma in contact cu nu stiu ce, si devin ce gasim noi prin iaurturi. nu cred ca e valabil doar ptr Danone. in fine, cert e ca eu nu le voi da Danone, piticul meu ramane. si niciun fel de iaurt cu fructe din comert. le pun eu fructe in iaurt si e much better!
piolica, imi pare rau... te pup cu drag, poate o fi cu ochi luna urmatoare!
claudinna, eu sunt cel mai bun partener de joaca ptr huni. f multe jocuri, care mai de care mai nostime si inventate.... si ei stiu asta, se tin dupa mine ca niste catelusi, in 90% din timp... revin cu vesti despre trenulet.
ramo, f utile posturile despre alimentele nocive. desi stiam mare parte, m-am ingrozit... brr...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
Bye-By cort, bun gasit trenulet!!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui nikolici Mai ma tzin de foarte mult timp sa intreb fetele care sunt casatorite barbati de alta nationalitate decat romana, cum vorbiti voi cu bebicii.? Fiecare vorbeste in limba lui acasa cu copilul? Sunt foarte curioasa!!! Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Sofia vorbeste in ro cu mine si in olandeza/romana cu Martin. Nu mai zic ca daca ne aude vb in engleza repeta si ea cuvinte usoare. Dar vb f bine (cu riscul de a-mi lauda singura puiul) si leaga cuvinte (brate mama, de ex) sau zice cuvinte complicate - hipopotamul, care iese la "papatamul"
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George
Joy21 spune:
Lumi, sa stapaniti sanatosi trenuletul! Arata super baietii in el
Venim si noi la voi ca pare distractie mare ![]()
Ramo, multumim mult pt material
Tare interesant ce scrie pe acolo.
Pio, tin pumnii sa vi se aprobe IA cat mai repede si sa se prinda din prima. 
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet
David Lloyd George
angelynna82 spune:
Piolica o mare imbratisare
, sa va ajute DD 
Lumi tare frumoase pozele cu trenuletul, iar hunii vad ca se joaca in el 
Nici eu nu dau cremvusti, ffff rar branza topita (atunci cand mananc eu..)
300 multam de material, intradevar folositor
. Te ingrzesti de ceea ce scrie in el
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
anca81 spune:
Lumi, ce dulci sunt hunii in trenulet 
Joy
si
micutei vorbarete.
Carla zice asa: mama non stop - cand e bucuroasa, necajita, in absolut orice ipostaza
, gata, pa-pa si face si cu mana, tai-tai, alo, hau-hau (ham-ham) si ... au
. "Au" spune foarte des, e un cuvant care l-a auzit mai des de la mine cand ma pisca, calca pe operatie, musca si alte cele. Stie unde e nasul, gura, ochii, limba, capul, gura si ... fundul, stie cati ani are, cat de mare e, unde sunt masinile (arata cu degetelul), face draga-draga, vine sa o pupam, si arunca singura scutecul la gunoi si alte giumbuslucuri dulci.
Anca &
Carla (13.08.2008)
preety spune:
Fetelor am si eu niste intrebari (nu stiu daca ati mai abordat subiectul)... referitor gripa porcina... ce parere aveti despre vaccinare? oare poate dauna copilului intr-un fel daca noi sau cei apropiati se vaccineaza si intra in contact cu copilul tinand cont de faptul ca vaccinul se face doar peste 16 ani?
Babymom ce parere ai? (tinand cont de faptul ca parerea ta este cea mai avizata).
Sotul meu m-a innebunit sa ne vaccinam, mie insa imi este frica...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!