Bobocei de sept-oct 2008 (240)
Raspunsuri - Pagina 21
babymom75 spune:
Seara buna!
Nu de mult am reusit sa-i dau lui Dragos masa de pranz, adica a doua masa pe ziua de azi. Cred ca s-a razbunat pe mine ca l-am lasat singur jumate de zi (singur cu bunica-sa, adica), eu bantuind toata dimineata cu nenea tamplarul sa alegem palul si accesoriile pt. mobilele din camerele copiilor. Imi fac mobila!
Baietul meu a papat de dimineata cu bunica foarte bine 160g. piersica + branza si unt, dupa care a refuzat cu incapatanare orice incercare a mea de a-l hrani. In schimb m-a tzatzalit la greu.
Pe la ora 18 am reusit totusi sa-l pcalesc si i-am dat sa manance in garaj, cocotat pe scara si cu o surubelnita in mana.
Acum ca l-am facut de ras, hai sa-l si laud: a invata 2 cuvinte noi - mingea, careia ii spune "midea" si cartea, care e "catea". Victor a fost atat de bucuros!
Se bucura ca o sa poata comunica.
piolica spune:
va multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru imbarbatari, sinteti f dragutze. Eu sint destul de zen, acum citiva ani nu eram asa, plingeam la fiecare menstra. Insa acum stiu ce ne asteapta si mai stiu ca atit timp cit s-a putut o data, poate reusim din nou. Plus ca o avem pe Elsa, e mare lucru, copilul asta ne-a adus cea mai mare bucurie si o mare liniste sufleteasca.
Si ca sa ma laud putin cu ea, de azi e oficial la grupa mijlocie la cresa. E super incintata! Toata lumea mi-a laudat-o ce usor a trecut la grupa cea noua, se pare ca se cam plictisea cu picimea. Acum e ea cea mai mica la grupa asta si toti copiii se joaca cu ea.
Joy, tin pumnii!
Felicic, tu pe unde esti?
pupici la toata bobocimea
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
300 spune:
Preety tocmai s-a incheiat un sondaj ref la vaccinare. Legat de cealalta intrebare, n-as sti sa iti raspund, normal
. Daca are virusi vii, poate exista o perioada mai periculoasa in care respectivii sunt eliminati din organism si atunci trebuie sa fiti mai atenti cu igiena personala (cum se intampla la rotarx, ca virusii sunt eliminati dupa o saptamaa in scaun si sunt necesare precautii in cazul persoanelor cu imuntate scazuta - in general bolnavi cronici).
Noi am ales sa nu ne vaccinam.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
preety spune:
300[ la stiri spuneau acum cateva minute ca vaccinul isi face treaba in aprox 10-14 zile dupa vaccinare urmand ca apoi sa fi protejat 2 ani.
Acum ... nu stiu ce fel de virusi contine...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/rusuand13/6/" target="_blank"> Votati-o pe Sorina la concursul Duracell !!!!!!!!
nikolici spune:
lumi cat a fost trenuletul?F f f fain.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alessia2005 spune:
Buna seara fetele..Ce mai faceti? Noi am papat..am facut curat...si acum..pe la calculator..![]()
Mami de doua printese:
ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
alessia2005 spune:
Fetele..ma tot uit la stiri...si ma ia asa..un gand cu gripa porcina...
Ati facut vreuna dintre voi vaccinul?..Eu nu sunt de acord cu el, mai ales ca nu se cunosc foarte bine efectele negative...si ca 75%dintre medici nu l-au facut..Am inteles..ca dupa ani buni..se vor vedea efectele negative..si ca oricum vaccinul protejeaza cam 2 ani..apoi..poti sa o faci...
Mami de doua printese:
babymom75 spune:
Preety, stii ca eu sunt impotriva vaccinurilor, in general. Dar daca vreti sa va vaccinati, nu cred ca e vreo problema, e ca orice vaccin antigripal, nu e mai periculos acesta decat altele. Din cate stiu eu vaccinul acesta nu contine virusuri vii sau atenuate.
In niciun caz nu trebuier sa-ti faci probleme ca ai pune in pericol sanatatea Sorinei.
Lumi, faina achizitie ai facut! E foarte incapator trenuletul - intra amandoi hunii in el si mai ramane spatiu! Imi place! Detalii? Cat, de unde?
alessia2005 spune:
Fetele..gata..o noua casuta?...
Mami de doua printese:
alessia2005 spune:
Toate prietenele ma intreaba acum..ce-i cu gripa asta..sa faca sau nu vaccinul?...
Mami de doua printese: