Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 18
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Eu n-am mai luat o trinta de cind aveam 10 ani si nici nu-mi doresc Sa-ti spun ca nu ma stiu da pe bicicleta? ![]() |
aaaaa, gata, vin sa te invat si cu bicicleta, si cu patinele.... sper sa nu te invat si cazaturile artistice
PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni

cum am venit pe lume
anamariame spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de astazi si La Multi Ani, Kea!!!

Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Fetelor, ma innebuneste maica mea sa ii pun sare fetei in mancare. "Putina de tooot", dar sa se obisnuiasca si ea cu gustul, ca e mare de-acum. Cica astea-s sfaturi de la medici (de fam) pe care le-a primit personal. Ea, prin natura meseriei, are contact cu multi dr.Eu nu i-am dat deloc sare pana acum, poate sa-i fi scapat cumva prin borcanasele Hipp servite, dar oricum alea-s ft putine.Cica se obisnuieste cu gustul dulce al legumelor. Dar fata mea a mancat si amar(povestisem eu de patania cu branza si ananasul).Voi cum faceti fata acestor sfaturi primite fara sa le solicitati? Ca eu deja am obosit. Aaa, si sa ii dau si bors. Inacrit cu bors de putina. Ati dat asa ceva la bebei?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
mababei spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Referitor la SCAUN DE MASINA. Noi avem BRITAX (spre rusinea mea nu stiu exact modelul), nu este cu isofix - desi avem la masina, dar sotul a vrut neaparat sa fie cu spatele la sensul de mers pana la o anumita varsta si este f teapan. Se prinde cu centurile masinii, dar sincer, DYANA, eu zic ca poti avea incredere, este f f teapan el in sine, este enorm sistemul lui in spate, eu zic ca e destul de sigur. |
Stiu eu! Stiu eu!
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
m_monique spune:
anamariame eu in general nu-i pun sare in mancare. dar uneori ii mai dau sa guste din mancarea noastra, cand nu e prajeala, porc sau grasime. oricum noi mancam destul de nesarat, ca asa ne-am obisnuit de cand avem copii.
bors inca nu i-am pus in mancare, dar i-am dat sa guste din ciorba noastra de cartofi (ea primind acceasi compozitie fara sare si bors) si chiar a fost incantata.
in schimb bulion de casa ii pun de ceva vreme in mancare. azi vara am muncit 2 zile sa fac bulion, ca noua tare ne place bulionul de casa.
maine vreau sa fac bors de vacuta si sa incerc sa-i dau. sper sa-i placa.
sa stii ca sunt copii care prefera gustul sarat si acru, iar pe cel dulce nu. se pare ca fata mea se inscrie in aceasta categorie. mama mea spune ca asa era tata. iar sora mea cand era mica cand simtea ceva dulce vomita, dar acru si sarat manca cu placere.
Ilinca_M. spune:
Ce-am auzit, e ziua lu' mami Kea? Atunci "La Multi Multi Ani" fericiti alaturi de Keutzu ex-cheliutzu (ca l-am vazut, e un scump cu parutzul ala blond-roscatzel), de sotz si nu in ultimul rand alaturi de noi
.
Anamariame, la mine nu prea e cazul sa ma confrunt cu sfaturi, cred ca se citeste pe mutra mea ca nu accept "intzelepciuni populare" cand e vorba de copilul meu
) dar eu, in locul tau, i-as zice mamei tale ceva de genul:"sigur, o sa-i dau, mai dupa un an, ca asa am vazut recomandari la toate emisiunile medicale, fiindca sarea, chiar in cantitati mici, suprasolicita rinichii bebelusului. Vrei sa se intample ceva cu Eva numai fiindca ne grabim s-o invatam cu gusturile?! Are toata viatza inainte".
Eu am noroc cu maica-mea, ea are numai mania cu "sa nu raceasca fetitza; imbrac-o mai gros; vaaai, stranuta!!", in rest nu ma preseaza cu nimic. Ganditi-va cate bunici, nascute ca ea, in '44, ar fi acceptat ca nepotica ei nu vrea domnule mancare aproape 8 luni, cred ca altele m-ar fi innebunit cu "nu se poate, sa facem ceva, alti copii mananca sarmale etc." Ea chiar ma calma cand eram eu revoltata pe Sophiphi ca refuza tot ce-i dau:"lasa, fata, ca tzitzica-i baza!"![]()
Astazi l-a facut cu ou si cu otzet pe frate'so, l-a balacarit bine, ca dragul de el, de cate ori vine i se adreseaza Sophiei gen:"hai, lenesho, alti copii merg de-a busilea deja! ar trebui sa fii mai iute, sa mergi in picioare etc." si tot asa o tine. Azi s-a umflat orezu'-n maica-mea si zice:"ca multi bebelusi ai mai vazut si tu la viatza ta! Vai de capu' tau, ce expert esti... Adica fata noastra e mai proasta, bleaga, sau ce? Sa nu te mai aud cu de-astea ca nu mai ai ce cauta la fata!"![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
novus spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Fetele cine a avut invitatii online la botez??????? Novus??????? vreau si eu un site ,va rog fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
http://www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=135273896
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:

KEA

Am vazut si pozele voastre 

Keutu e delicios de frumos
!!
Si multe 

pt tine !!!
SA NE TRAIESTI SI SA FITI FERICITI SI SANATOSI !!!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
Damian Codrut Andrei,bebe de Lysbeth
Alexandru,bebe de Alex2alex
Petru si Nicolae, bebelusi de Andreeea

Kea

PRIMUL CRACIUN
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
O, ce-am uitat sa va spun: legumele mele la cuptor au iesit minunate (norocul incepatorului...sau is ceva talent
); am pus numai cartofi, morcovi si vreo 5 varzutze de Bruxelles pe care nu le-am fiert ieri- alta viatza, asa coapte si pe langa alte legume, n-au mai fost scarboase! Poate mi s-au parut asa grozave si fiindca pana la 17.30 n-am apucat sa mananc decat un mar?...
Maine-mi fac tot la cuptor vinete, zuchini si morcov, asa-mi propun
Inapreda, succes cu Monti! Mie ala mi se pare prea complicat si...rautacios, nu-mi place ca interzice orezul si cartofii!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

fericita