Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aris, am admirat Vitamina si piscina !!na' ca si rimeaza !

Sotul a vazut si el pozele si ma intreba cati ani are baietelul, i-am zis ca e ghiocel de-al nostru si a zis ca pare mai mare

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Multumesc mult fetelor! Va imbratisez cu drag pe fiecare in parte!

La multi ani fericiti si ghioceilor nostri sarbatoriti: Damian istet de Lysbeth (care mergea inca de acum vreo luna sa-l caute pe tati din camera in camera), Alexandru, Petru si Nicolae!

A, sa va zic, am fost azi sa ducem scaunul de masina inapoi, Kiddy-ul. Si...ce credeti? Legea prevede ca in interval de 2 saptamani poti duce orice produs inapoi, dar prevede si cateva exceptii. Si scaunul de masina face parte din exceptii. Trebuie sa recunosc ca au dreptate. Ne-au zis ca de unde stiu ei ca nu ne-a cazut pe jos si ca atare cum pot sa-l vanda mai departe? Au dreptate, dar doar n-am dat o gramada de bani pe el ca sa dau cu el de pamant. Pana la urma au mers la seful lor sa intrebe si au acceptat sa-l schimbe. Banii nu ni i-au dat inapoi, trebuia sa alegem altceva de la ei. Am luat scaunul pt care ne hotarasem Römer King Plus si ne-a mai ramas un bon la ei de restul de bani. Ce ne-om mai lua de ei, nu stiu. Dar bine ca am reusit sa-l dam inapoi ca o bagasem pe maneca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

va spuneam eu ieri ca am descoperit cerealele cu biscuiti (cred ca ar manca si 300 gr dar mi-e frica sa-i dau asa mult) numai ca am inceput sa am ceva dubii:
micsunica manca pana acum cereale de 4 luni si , in special, cereale de seara de la humana si totul a fost in regula
acum de cand am descoperit cerealele cu biscuiti pe care le mananca seara, am senzatia ca nu-i este tocmai bine la burtica. este agitata la culcare, se foieste, nu-si gaseste locul si maraie, scranceste si da sa planga si chiar plange de nu o pot linisti nici in brate. Pana acum nu mi s-a intamplat asa ceva seara la culcare si nu stiu daca e de la cereale sau e o coincidenta si vinovati sunt... dintii
stiu ca aris a povestit de ceva probleme cu cerealele la masa de seara insa nu am retinut daca se manifesta la fel
voua vi s-a intamplat asa ceva?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink

Ce fel de biscuiti ii dai?
Daca au zhar s-ar putea ca asta sa fie cauza aitatiei. Zaharul ii agita si pe copilasii mai mari.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Kea lucrez de la 9 la 6 de luni pana joi Ieri Saya mi-a facut surpriza sa fie exemplar de cumintica la cresa. Cand am mers la pranz s-o alaptez a fost asa de bucuroasa ca mai un pic si facea si tumbe. Nu mi-e tot una ca merge la cresa dar parca mi-a mai venit inima la loc.
Ti-am admirat feciorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

monnvas - tu ai fost vreodata la Alexis la spital? pe mine ma bate gandul sa ma duc saptamana viitoare cand se intoarce sa il decaloteze pe pitic. eu efectiv nu reusesc si am vazutca s-a adunat depunere din aia alba sub piele. tu cum stai la capitolul asta? ce a zis el despre subiect?

N-am fost never la spital, dar noi stam f bine la capitolul cuc adica e decalotat complet sau aproape complet. Prima data cand a venit Alexis acasa era o bucatica mica de piele lipita si a tras el, piticul a plans undeva intre 20 si 30 de secunde, dupa care i-a trecut. De atunci... nu s-a mai lipit si l-a tras de putza de fiecare data sa vada cum sta treaba. Hmm, ar trebui sa-mi faca si mie o vizita, ca nu mi-a mai vazut piticul de o luna.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

L-am vazut si pe inotatorul nostru si pe Vladimir in miscare (ca de aia i-au iesit lu` mami pozele tremurate). Bianca, invata sa folosesti aparatul, e ca al lui Timi si ai vazut ce poze de revista are ea! Poate difera obiectivele, dar e pacat sa nu il folosesti la adevarata valoare!

Floric, fete noi nu cred ca sunt, adica fetele noi, nu mai sunt chiar asa noi.

Florinela, eu vreau regimul daca nu e de genul la 8 o cafea fara zahar, la 10 un mar, la pranz un ou fiert...

Ilinca, ce ai pus pe legume?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

asta e prima poza de la o baie, click in dreapta si le vedeti pe toate

25 martie 2009

Nu mai folositi scaunul de baie? Ca pe mine ma batea gandul sa ii iau unul, dar parca n-as da banii pe el ca sa il folosesc doar o luna

(7.03.2009)

Mergi la inceput

La multi ani, Kea!

Cer scuze ca nu fac prea multe inflorituri, dar azi am o stare bleah.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Timi, ce mult lucrezi! Ma gandesc ca pana ajungi acasa, mai stai putin cu fetele si se culca.

Nu ma pot concentra, are barbatu-meu un chef de vorba de zile mari.

Mergi la inceput

La multi anisori KEA,
Damian, Alexandru, Petru si Nicolae,

Mergi la inceput