Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 17
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florinela79 Daca vreti cura de slabire eficienta si prescrisa de un medic bun(Dr. Ileana Marinescu) va dau eu, slabiti garantat 5 kg intr-o sapt - si nu e deloc imposibila. Eu nu o pot tine ca nu am timp sa-mi prepar.... Am slabit multe kg pe ea inainte de a ramne gravida. Daca vreti o scanez.... Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Chiar te rog...Poate, poate se prinde ceva. Ca n-or fi 5, de fapt nici nu vreau 5 kg intr0un timp asa de scurt, dar macar vreo 2 merita.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

anamariame spune:
Ayla, multumesc pentru mesajele la poze. M-au emotionat ![]()
PS: Abia acum le-am vazutAna-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
magdyi2001 spune:
FLORINELA, imi dau si eu cu presupusul nu te supara, dar nu cumva esti insarcinata? Daca spui ca burta e mare...
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
simplyana_m spune:
citat din mesajul lui magdyi2001![]() ![]() ![]() KEA ![]() ![]() ![]() ![]() Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Si de la noi!!!
Ufff, cum era sa se strecoare Moise...

Si muuulti
pt Keutu frumoooooos 

http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Damian Codrut Andrei, bebe de Lysbeth
Alexandru, bebe de Alex2alex
Petru si Nicolae, bebelusi de andreeeea
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
pun si eu niste poze de azi:
http://picasaweb.google.com/theodorvladimir/Ianuarie2010#
nu sunt foarte clare pentru ca am aparat prea destept pentru mine si nu stiu eu cu reglajele cum e treaba. iar ca sa iasa bine in interior trebuie blitz si blitz-ul nu e recomandat pentru ochii copiilor.
simina_kin spune:
Fetele cine a avut invitatii online la botez??????? Novus??????? vreau si eu un site ,va rog
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
mababei spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi:
Damian Codrut Andrei,bebe de Lysbeth
Alexandru,bebe de Alex2alex
Petru si Nicolae, bebelusi de Andreeea

pentru mamici!
La multi ani Kea
! Sa fii sanatoasa si fericita iar adorabilul tau puiutz keutz cheliutz sa-ti aduca numai bucurii!
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
m_monique spune:
| citat din mesajul lui sirimie Voi gatiti ceva din legumele care ramin de la fiertura lui BB? Eu nu ii pasez pastirnac sau telina dar le pun la fiert si ramin. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
de la noi nu ramane nimic. le pasez pe toate.
de multe ori fac ciorba de legume pt toata familia, iar dupa ce ii scot ioanei separat pun sare pt noi.
vreau sa o invat sa manance din toate, ca pe la 3 ani oricum va incepe sa faca mofturi.