Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 16
anamariame spune:
Aris, da' ti-ai schimbat cada sau faceti in alta baie? Ca eu imi amintesc alta cada. Oricum, suuuper asta. Si cum il lasi singurel sa se miste pe acolo? Eu inca ma tem sa fac asta cu Eva si cada e in jumate daca nu mai mica. Ce-i drept i-am pus tot timpul mai multa apa decat vad in fotografii la tine. Stand in fundulet, ii ajungea nivelul cam pana la sani.Va spun eu ca Ilinca, in urma servirii Bruxellului sub forma de varza, a avut drumuri la baie. E depurativa rau, am uitat sa ii spun ieri.Cartea asta pe care ati laudat-o aici abordeaza problema sexului? In sensul ca explica modul in care trebuie explicat copilului subiectul respectiv?In cartea mentionata de mine spune clar ca nu trebuie tratata tema sexului ca un subiect tabu, dar nu am ajuns inca (daca o fi) la partea cu modul in care trebuie explicata copiilor. Mai am un pic de citit din ea.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
Mai, lasati-ma cu verzele alea, ca dupa ce-am mancat 2 mi-a venit sa vomit si le-am abandonat...is oribile asa, fierte simplu!! Acum am bagat niste legume la cuptor, e prima data cand fac (bubulinaaa gospodinaaa), sa vad ce iese.
Aris, tu-mi spargi targul cu Mariana
. Glumesc, daca e de-ala cum am eu, soft dream roshu cu crem si vrei sa il dai, ma retrag; io il vand, nu-l dau, fiindca am maaaare gaura neagra in buget din motiv de Manole. Mie mai mult imi place cu sling decat cu marsupiu ca-s f. pitica si era prea mare Sophia sa stea vertical pe mine:))). Dar era chiar comod si Sophiphi multumita, v-am povestit cum de 2 ori am scos-o asa si de 2 ori a adormit in miscare:))).
Apropo de Manole, de dimineatza mi-a facut o surpriza: 2 boraxuri ca niste plcinte imense. Si de atunci a mai facut 6, deci 8 in total, moi si pline de apa si putzitoaaaaaaaareeee. Nu stiu ce poate avea, la vet nu pot merge din cauza geamului la masina. Va veni vetul deseara daca mai face vreo "pizza". Ciudat e ca am gasit in "placinta" una bucata mare morcov fiert si noi n-am avut asa ceva in ultimul timp!
Cat e de hamisit o fi halit ceva de jos fara sa-l vad!!
Pisigri, esti pe receptie? Ce sa fac, sa incerc sa-i dau mancare sau astept sa-si revina?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
Gianina34 spune:
ilinco sa stii ca reactia asta am avut-o si eu la celebrele verze dar n-am vrut sa-ti spun de ieri sa nu-ti tai elanul![]()
pt mine sunt bune doar de design![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
florinela79 spune:
Ilinca, Saracul Manole....are pb.cu stomacul...sau cu intestinul...sa-l duci lamedic sa nu fie o enterocolita (din cate spui tu nu a digerat prea bine).
Fetelor am o dilema...eu nu mai alaptez de la 5luni si jumatate....nici urma de menstruatie...ma gandesc ca trebuie sa ajung la endocrinolog(asta fiind pb. veche si cu cantec lamine), dar totusi macar acolo o urma de ciclu nimic.Mamai doare sanul stang candma supar si dimineatama trezesc cu mana dreaptaamortita nu pot strange coplet pumnul.
E drept sunt imensa cat un elefant.....am o burta mai mare ca la nastere cred...de la stres, de la ce dela ne ce, e ca sunt imensa....si orice plan de cura de slabire e dat peste cap...de o sapt incerc sa elimin total painea.
Va las ma duc sa curatmorcovi...pasiunea mea 
sirimie spune:
Voi gatiti ceva din legumele care ramin de la fiertura lui BB? Eu nu ii pasez pastirnac sau telina dar le pun la fiert si ramin.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
florinela79 spune:
Daca vreti cura de slabire eficienta si prescrisa de un medic bun(Dr. Ileana Marinescu) va dau eu, slabiti garantat 5 kg intr-o sapt - si nu e deloc imposibila. Eu nu o pot tine ca nu am timp sa-mi prepar....
Am slabit multe kg pe ea inainte de a ramne gravida.
Daca vreti o scanez....
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Buna dimineata! Dau si eu praji si de baut azi, dar de baut mai bine nu va dau asa de dimineata! |
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sirimie Voi gatiti ceva din legumele care ramin de la fiertura lui BB? Eu nu ii pasez pastirnac sau telina dar le pun la fiert si ramin. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
mie in general nu imi raman ( in schimb imi ramane pireul nemancat de micsunica)
daca totusi decid sa nu pun ceva in blender pt bebe, ori arunc ori mananc eu
avem 8 luni
Gianina34 spune:
va pup mamici, fug acasa la micsunica
sa aveti un wk linistit si mancacios (pt bebe
)
avem 8 luni
magdyi2001 spune:

KEA 

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...