Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *131*
Raspunsuri - Pagina 15
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 asta e prima poza de la o baie, click in dreapta si le vedeti pe toate ![]() 25 martie 2009 |
Ce ochi frumosi are!!! Genele lungi si ochii mari si curiosi.
Tare frumos e!
Floric spune:
| citat din mesajul lui simina_kin aaaa...cand ma duc la posta sa-mi ridic scoica sau marsupiul (ce o ajunge mai rpd fericita poze Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Multumesc tare mult.

In mare parte fac miscarile descrise de tine, dar la glezna nu ma lasa fie si neam sa i-o rotesc. Nu mai spun ca se gadila fff tare si abia ii pun mana in talpa. Dar reusim noi cev apana la capat.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Gianina34 spune:
ilinca - baga-ti nasul pe aici si raspunde la apel![]()
care a fost reactia la verzele de bruxeles?
ai revenit pe calea cea dreapta cu dieta? te-ai sacrificat cu ciocolata amaruie?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Floric Multumesc tare mult. ![]() In mare parte fac miscarile descrise de tine, dar la glezna nu ma lasa fie si neam sa i-o rotesc. Nu mai spun ca se gadila fff tare si abia ii pun mana in talpa. Dar reusim noi cev apana la capat. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Masaj circular nu miscari circulare.Adik dai cu ulei la baza gleznei pe orizontala (faci cerculete cu mana) .
Ca sa nu-l mai gadile in talpa fai masajul un pic mai profund, da cat sa nu doara, iar ca sai tragi labuta spre exterior pune degetul tau mare pe glezna si celelalte degete pe scobitura si trage usor de ele. Fa miscarea asta cat mai mult
fericita poze
Maya AndreeaPovestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Floric spune:
Arisoooo, iti recomand un minciog pt prins ...copii.
Acum...din capitolul "capra vecinului"...nu mai bine e la noi, cei din blocurile comuniste cu cada de 1 m, cum il bagi cum pui mana pe el![]()
Pe langa admirat copil, am balit si la cada copchilului
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
simina_kin spune:

cata dreptate ai tu Floric![]()
...am zis eu ca au loc toti 3 + uin sac cu jucarii
....de-a dreptul ca ma oftic
fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui Floric Arisoooo, iti recomand un minciog pt prins ...copii. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |

chiar asa - fff buna solutia pt aris
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
petrean spune:
Gianina, mersi de intrebare. Sunt bine gemenii. Gatesc separat...inca.pentru ca ei mananca diferit de noi.Andrei mananca foarte putin acasa, doar sambata si duminica, si cina![]()
Azi..au papat gemenii pilaf de orez cu pui...care era facut pt ei(adik noi mai adaugam sare..si ce mai vrem)..si ciorba.Azi a fost o zi in care toti mananca la fel![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
denisamada spune:
Aaaaaaaaa, pai se poate sa inviti alta domnishoara sa faca baitza cu logodnicul Adelei?
Ne-am supara daca nu ar fi asa de dragutz Vitamina! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Pisik06 spune:
Vitamina este dulce dulce dulce
Sincer, si eu am fost invidioasa pe cada![]()
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente